Şimdi Ara

Kaliteli polo tshirt satan markalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
9.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 50-100 arası kaliteli polo tshirt satan markalar hangisidir sizce? Geçenlerde maviden bakıyorum güzel modeller var ama hep beli bol geliyor kesimlerini beğenmiyorum. Genellikle kışlarıda uzun kollu polo giyiyorum. US polo sizce nasıldır önerirmisiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kaliteli Polo Tişört Markaları: En İyi Seçeneklerin

Polo tişörtler, zamansız şıklıkları ve çok yönlülükleri nedeniyle erkek gardırobunda vazgeçilmez bir parçadır. Ancak, kaliteli ve kalıcı bir polo tişört bulmak zorlu bir görev olabilir. İşte en iyi polo yaka tişört markalarından bazıları:

• Ralph Lauren: Zamansız klasikler ve lüks kumaşlarıyla tanınan ikonik bir marka. Polo tişörtleri olağanüstü kalitededir ve geniş bir stil ve renk yelpazesi sunar.

• Lacoste: Polo tişörtlerin mucidi olarak bilinen Lacoste, kaliteli piqué pamuklu tişörtleriyle ünlüdür. Tişörtleri nefes alabilir, rahat ve şık olup timsah logosu ile ikonik bir dokunuşa sahiptir.

• Tommy Hilfiger: Amerikan spor giyiminin önde gelen isimlerinden Tommy Hilfiger, çeşitli renk ve desenlerde kaliteli polo tişörtler sunar. Tişörtleri dayanıklı, rahat ve günlük kullanım için mükemmeldir.

• Brooks Brothers: Lüks ve klasik giyimleriyle tanınan Brooks Brothers, üstün kalitede polo tişörtler üretir. Geleneksel ve zamansız tasarımları, uzun yıllar boyunca dayanacak şekilde üretilmiştir.

• J.Crew: Şık ve sofistike giyim koleksiyonlarıyla bilinen J.Crew, çeşitli renk ve kumaşlarda kaliteli polo tişörtler sunar. Tişörtleri rahat, şık ve çok yönlüdür.

En Kaliteli Polo Tişört Markasını Seçme:

En iyi polo yaka tişört markasını seçerken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmanızı öneririz:

• Kumaş Kalitesi: Piqué pamuk, nefes alabilirliği ve dayanıklılığı nedeniyle polo tişörtler için idealdir.
    • Konfor: Tişörtün rahatça oturması ve hareketlerini kısıtlamaması önemlidir.
    • Stil: Kişisel tercihlerine ve kullanım amacına uygun bir stil seç.
    • Dayanıklılık: Yüksek kaliteli bir polo tişört, uzun yıllar boyunca dayanmalıdır.
    • Fiyat: Polo tişört markaları fiyat olarak değişkenlik gösterir, bu nedenle bütçene uygun bir seçenek seç.

Yukarıda listelenen markalar, kalite, stil ve dayanıklılık açısından en iyi polo yaka tişört markalarından bazılarını temsil etmektedir. İhtiyaçlarına ve tercihlerine uygun mükemmel polo tişörtü bulmak için bu markaları araştırmanı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Polo tshirt dedin mi tabikide us polo fakat bu aralar çok piyasa oldu herkeste var.
  • Lc waikiki tabi ki

Lc waikiki olmazsa , de facto olabilir.

Ayni mal.Ayni kalite degil ama 5 kat daha ucuz

Ustunde kocaman at var diye 10 liralik t shirte 50 lira vermrk pek akil kari degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BigbyWolf_

Polo tshirt dedin mi tabikide us polo fakat bu aralar çok piyasa oldu herkeste var.
    http://shop.lacoste.com.tr/
  • Boşver Polo'yu falan. Pierre Cardin, D'S Damat, Sarar'ın falan o fiyatlara 10 numara Polo yaka tişörtleri mevcut. Hatta n11'de bunların mağazaları da mevcut olabiliyor. Kampanyalarla falan 10 numara tişörtler düşürürsün.

http://www.pierrecardin.com.tr/erkek-polo-yaka-t-shirt/

http://www.dsdamat.com/tshirt/

http://www.sararshop.com/tisort

• quote:

Orijinalden alıntı: Stadhouder

Lc waikiki tabi ki

Ustunde kocaman at var diye 10 liralik t shirte 50 lira vermrk pek akil kari degil.

Ya şu fakir edebiyatını bırakın artık aynı mal falan değil ve kalitesine göre cok pahalı lc waikiki , defacto gibi markalar. 2. yıkamadan sonra beli bir tarafa göğüs bölümü bir tarafa yamuluyor t-shirtlerin
  • hocam herkezde var o önemli değil zaten ben genellikle klasik model giydiğim için piyasada fazla görmüyorum. acaba kalitesi nasıl bu tshirtlerin maviden kaç defa aldım hep saldı kendini yada rengini attı acaba aynı durum bunlardada söz konusumu

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63AC97813 -- 14 Eylül 2015; 22:44:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN KALİTELİ ARAÇ JANT MARKALARI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rXb

quote:

Lc waikiki tabi ki

Ya şu fakir edebiyatını bırakın artık aynı mal falan değil ve kalitesine göre cok pahalı lc waikiki , defacto gibi markalar. 2. yıkamadan sonra beli bir tarafa göğüs bölümü bir tarafa yamuluyor t-shirtlerin

Sana bagli ; ama daima is yerinde ayni atli t shirtin 5 farkli cesidini giyince ben tiksindim artik.

Lan benim de var polo t shirtum ,ara sira giyerim, bazi arkadaslarim donunu bile 50 tl ye bu markadan alinca haliyle tiksiniyorum.Son gunlerde birilerinden gorerek su magazaya gidip urun alanlardan nefret ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: casper.5556

hocam herkezde var o önemli değil zaten ben genellikle klasik model giydiğim için piyasada fazla görmüyorum. acaba kalitesi nasıl bu tshirtlerin maviden kaç defa aldım hep saldı kendini yada rengini attı acaba aynı durum bunlardada söz konusumu

edit:imla

4-5 defa makinede yıkadım renk menk atmadı hiç kalite mal gerçekten.yağmur çamur demeden giyiyorum .60-70 liraya aldım.ucuza bile aldım yanibence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rXb

quote:

Lc waikiki tabi ki

Sana bagli ; ama daima is yerinde ayni atli t shirtin 5 farkli cesidini giyince ben tiksindim artik.

Lan benim de var polo t shirtum ,ara sira giyerim, bazi arkadaslarim donunu bile 50 tl ye bu markadan alinca haliyle tiksiniyorum.Son gunlerde birilerinden gorerek su magazaya gidip urun alanlardan nefret ediyorum.

us polo eski us polo değil zaten. mağazada konuşan elemanlardan duydum galiba lc waikiki gibi türkiyede bir tekstil firmasına isim haklarını satmışlar sadece marka us polo ürün kardeşler kundura gibi o yüzden aşırı ucuzladı dediğiniz gibi aşırı fiyatları yok 40 lira civarı aynı ürün lc waikikidede 30 lira civarında dolanıyor. zaten böyle ürünleri outlet markalardan değilde biraz daha abdullah kiğılı , sarar vb gibi markalardan almak daha mantıklı.

• peki teşekkürler. acaba aynı kalitede bu fiyata hangi markalar var mağazadan alabiiceğim
  • quote:

peki teşekkürler. acaba aynı kalitede bu fiyata hangi markalar var mağazadan alabiiceğim

Jack jones önerebilirim.
  • rXb kullanıcısına yanıt
    uspolonun kesimleri hoşuma gidiyor bele doğru daralıyor. uspolo zaten türkiyede üretiliyor ama kalitesi lcw şle aynı diyorsunuz ciddimisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63AC97813

uspolonun kesimleri hoşuma gidiyor bele doğru daralıyor. uspolo zaten türkiyede üretiliyor ama kalitesi lcw şle aynı diyorsunuz ciddimisiniz
    tchibo'nun sitesinde bir polo tişört var. çok güzel, tavsiye ederim

benetton'un tişörtleri çok kalitelidir

boynerde assymetri diye bir marka var. hem uygun fiyatlı hemde kaliteliler

polo benimde favorimdir :)
  • quote:

2 mesaj üste bakarsan orda bi kalite farkından bahsettim
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    Pierre Cardin'de tam benim istediğim tarza t-shirtler varmış. Linkler için ben teşekkür ederim.
  • TEHET kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :)
  • Up

• Fabrıka ve network
  • Altınyıldız,kiğılı en ucuz ve kaliteli U.S polo olabilir ama üstdeki arkadaşın dediği gibi herkesde var sadece pişti olmak değilde para verdinmi fazla taklit edilmeyen sıradan duran ama aslında kaliteli olan polo tshirt almak daha mantıklı.
    Sen gidiyorsun 100kağıda polo tshirt alıyorsun kronun biri 20tlye pazardan polo alıyor seninkiyle aynı gözüküyor falan hoş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 30 Eylül 2021; 23:20:37 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.