Şimdi Ara

Gömlekte en kaliteli marka hangisidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
6
Favori
93.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sarar?
    Abbate?
    Sabri Özel?

.....?

Bir sıraya koyarsak hangileri öndedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi francoli -- 24 Şubat 2007; 19:03:52 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

En Kaliteli Gömlek Markaları: Stil ve Dayanıklılık İçin Kılavuzun

En kaliteli gömlek markasını ararken dikkate almanız gereken çeşitli faktörler vardır. İşte piyasadaki en iyi gömlek markalarından bazıları:

Thomas Pink: Lüks gömlekleriyle tanınan Thomas Pink, en iyi pamuk ve ipek kumaşları kullanır. Gömlekleri, keskin çizgileri ve zarif detaylarıyla bilinir.

Eton: İsveçli gömlek markası Eton, ince dokuma ve yumuşak kumaşlarıyla ünlüdür. Gömlekleri, klasik tasarımları ve modern dokunuşları ile zamansız bir çekiciliğe sahiptir.

Brooks Brothers: 1818'de kurulan Brooks Brothers, Amerika'nın en eski gömlek markalarından biridir. Gömlekleri, dayanıklılığı ve çok yönlülüğü ile bilinir.

Charvet: Fransız gömlek markası Charvet, en iyi el yapımı gömlekleri ile ünlüdür. Gömlekleri, özel kumaşları ve ince işçilikleri ile lüks ve sofistike bir görünüm sunar.

Turnbull & Asser: Bir diğer İngiliz gömlek markası olan Turnbull & Asser, kaliteli pamuklu ve keten gömlekleriyle bilinir. Gömlekleri, mükemmel uyumu ve zamansız stiliyle öne çıkar.

En kaliteli gömlek markasını seçmek kişisel tercihlere bağlıdır. Lüks ve sofistike bir görünüm arıyorsanız, Thomas Pink veya Charvet gibi markaları düşünebilirsiniz. Zamansız bir çekicilik ve çok yönlülük için Eton veya Brooks Brothers'ı tercih edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sarar
  • rabiğ

bir gömlek fark at..
  • verdiğin isimler arasında sabri özel ve abbate bir adım öndde gider ama..

bu,diğerleri kalitesiz analamına gelmez

ayrıca başka iyi markalar da var..
  • 1 milyarın altındaki gömleğe ben kaliteli gömlek demem.sonuçta hepsi aynı marka farklı
  • kesinlikle yukarıda saydıkların Takım elbise için iyi markalardır... ancak gömlek işi ayrıdır... Akmerkezde 3. katta plazaların altına gelen yerde bir mağaza var kişiye özel yapıyor...

birde Bisse markası ... bunların haricinde TR de kaliteli gömlek yapan yok....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigjackal

1 milyarın altındaki gömleğe ben kaliteli gömlek demem.sonuçta hepsi aynı marka farklı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bissenin fiyatı bunlardan farklı değil, fiyat bir ölçü olacaksa.

quote:

Orjinalden alıntı: Chino

kesinlikle yukarıda saydıkların Takım elbise için iyi markalardır... ancak gömlek işi ayrıdır... Akmerkezde 3. katta plazaların altına gelen yerde bir mağaza var kişiye özel yapıyor...

birde Bisse markası ... bunların haricinde TR de kaliteli gömlek yapan yok....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi francoli -- 24 Şubat 2007; 18:59:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ****li

quote:

1 milyarın altındaki gömleğe ben kaliteli gömlek demem.sonuçta hepsi aynı marka farklı

+1

• quote:

1 milyar mı...???
  • dufy de güzel
  • Ben Tommy Hilfiger gömleklerini seviyorum. Ama tabi kaliteli bir örnek aranıyorsa Cem Uzan'ın bir dönem giydiği ve şeffalığı, beyazlığı temsil eden bir göleği vardı ama 1.000 YTL üzerindedir...
  • dufy
    abbate
    bisse
    damat&tween (ben bundan başkasını tanımam)
    bide bu abbatenin sahibinin bi markası daha vardı adını unuttum.abbatenin kurucusu markayı satmış daha sonra başka bi marka yapmıştı ama adı aklıma gelmedi
  • 1-Abbate
    2-Sarar
    3-Sabri Özel
    ......
    .....
    ....
    ...
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 24 Şubat 2007; 20:51:54 >
  • Pierre Cardine
    Majör
    Karaca
  • DUFY UNUTMAYALIM ÇOK KALİTELİ VE ÇOK RAHAT
  • quote:

benim pazardan aldığım gömlek 1 milyar normalde
  • 1 - Pierre Cardine
    2 - Tomy Hilfiger
    3 - Sarar [ İnterview ]
    4 - Sabri Özel
    5 - Abbate

Bence..

Genelde gömleklerimi Sarar [ İnterview ] 'den alıyorum. Gerçekten kaliteli gömlek yapıyorlar. Birde İnterview gençlere yönelik oldugu için tam benlik!
    Öyle bi kaloğ yapıyorlar ki mükemmel oluyor. Tavsiye ederim.
  • Resul Balay Collection
  • LACOSTE
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.