< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 13 Ağustos 2009; 19:29:14 > |
Converse Sahteliğini Sorgulama: Adım Adım Bir Kılavuz
Orijinal ve sahte Converse ürünleri arasındaki farkları bilmek, bilinçli bir seçim yapmanıza yardımcı olur. İşte Converse sahteliğini sorgulamanın adım adım bir kılavuzu:
1. Orijinallik Kodunu Kontrol Edin:
- Converse ayakkabılarının iç etiketinde genellikle bir orijinallik kodu bulunur.
- Bu kodu Converse'in resmi web sitesindeki "Orijinallik Sorgulama" bölümüne girin.
- Kod geçerliyse, ürünün orijinal olduğu doğrulanacaktır.
2. Barkodunu Tarayın:
- Ayakkabının kutusunda veya iç etiketinde bir barkod bulunur.
- Bu kodu bir barkod tarayıcı uygulamasıyla tarayın.
- Ortaya çıkan bilgiler, ürünün orijinalliğini doğrulamaya yardımcı olacaktır.
3. Dikkatle İnceleyin:
- Converse ayakkabılarının dikiş kalitesini, malzemelerini ve genel işçiliğini kontrol edin.
- Sahte ürünler genellikle düşük kaliteli malzemeler kullanır ve kötü işçiliğe sahiptir.
4. İç Etiketi İnceleyin:
- İç etiketi dikkatlice inceleyin. Sahte ayakkabılarda genellikle yazım hataları, soluk baskılar veya eksik bilgiler bulunur.
- Orijinal Converse etiketi, "Converse, Inc." logosunu, boyut ve stil bilgilerini içerecektir.
5. Perakendeciyi Araştırın:
- Converse ayakkabılarını yalnızca yetkili perakendecilerden satın alın. Sahte ürünler genellikle şüpheli veya bilinmeyen mağazalarda bulunur.
- Yetkili perakendecilerin bir listesini Converse'in resmi web sitesinde bulabilirsiniz.
Converse sahteliğini sorgulamak, orijinal ve yüksek kaliteli ürünler satın almanızı sağlar. Bu adımları takip ederek, güvenle orijinal Converse ayakkabılarının tadını çıkarabilirsiniz.