Şimdi Ara

4 adet yeni 2. el lastik leri nasıl satabilirim?ss eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde yeni alınmış sadece bu sezon kullanılmış 4 adet yeni petlas 195 65 15 h95 ozellikli kışlık lastiklerim var.ben bunları satmak istiyorum.

sebebim sıfır hafif ticari aracima daha lastiklerimi ilk takarken jantlarımdan birisini cizdi makina.hafif ticari araclarda da kişlık lastik zorunlu.tak cıkar tak cıkar ben bununla ugrasamam.nasıl elden cıkarta bilirim?cok cok uyguna vericem.4 lastik 250 tl. abartmadan soyluyorum 500 tl zararim olucak ama kafam rahat etmedikden sonra yapcak bişey yok.hata ettik sonucuna katlanicaz.lastiklerim daha yep yeni 300 km ya yapti ya yapmadi.nerelere danışmaliyim?

cok onemli not:arkadaşlar normalde petlas snow master lastikleri 91 h modeldir.standartı budur.ancak benim bu sattiğim lastikler 95 h modelidir.ozel uretimdir.91 h dan daha iyi bir lastikdir.91 h ile karşılastırmayınız.95 h ne demekdir? lastigin olukları daha derin dir.daha zor eskir.daha dayaniklidir.
    .

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 17 Mart 2016; 9:01:44 >

• Merhaba;
    Hocam satma yerine aliminyum jant alıp değerlendirebilirsiniz!
    Benim şahsi görüşüm Her zaman Lastikleri söktür taktır,balansını yaptır vs vs.
    Bu şekilde kendinizde değişimi yaparsınız.
    Değişim esnasında hangi jantı ne taraftan sökerseniz oraya takın balans sıkıntısı yaşamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Letgo dan satilabilir.4 lastiği 750 yemi aldiniz?petlas snow master

• 500 TL oradan zarar edeceğinize 300 400 tl ye takım sac jant (tabiri caizse kara jant) alın.
    Hemde iki takım jant lastiğiniz olmuş, iki lastiğinizinde kullanım ömürleri artmış olur.
    Ben bu şekilde kullanıyorum gayette kullanışlı oluyor. İstediğiniz zaman kendinizde çıkarıp takabiliyorsunuz.

@tarals40 da aynısından bahsetmiş zaten.
  • Madem hafif ticari aracınızda kış lastiği zorunlu elinizdeki lastiği satarak bu işin sök takından nasıl kurtulmayı düşünüyorsunuz? Gelecek kış ne takacaksınız? Yine aynı durum olmayacak mı? Arkadaşların dediği gibi eğer aracınızı daha birkaç yıl kullanmayı düşünüyorsanız yedek jant alın kökten çözün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyyyyy

Madem hafif ticari aracınızda kış lastiği zorunlu elinizdeki lastiği satarak bu işin sök takından nasıl kurtulmayı düşünüyorsunuz? Gelecek kış ne takacaksınız? Yine aynı durum olmayacak mı? Arkadaşların dediği gibi eğer aracınızı daha birkaç yıl kullanmayı düşünüyorsanız yedek jant alın kökten çözün.

bugun yeni tekerleklerimi aldım hocam.michelin crosclimate 4 mevsimlik tekerlekler.nitrojen gazımı da bastırdım.bir daha tekerlek sok tak işi ugrasamam hocam.40 taktir.40 tl soktur.buney ya.
  • Dört mevsim lastikler şartnameye giriyor mu? Sanırım üzerinde bir sembol olmalı, o varmı? Bu şekilde çözdüyseniz ve lastik konusunda yüksek bir beklentide değilseniz tamamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustyyyyy

Dört mevsim lastikler şartnameye giriyor mu? Sanırım üzerinde bir sembol olmalı, o varmı? Bu şekilde çözdüyseniz ve lastik konusunda yüksek bir beklentide değilseniz tamamdır.

kar logosu ve kış lastik olduguna dair bi numarası oluyor oda var.
  • Ben aynı lastiğin 245 45 18" olanlarını satmıştım meşhur 2. el araç alım satım sitesinden.
  • Geçen sene bir kış kullandığım 185/65/15 lassa kış lastiklerimi 350 tl ye sahibinden comda iki günde sattım. Bu lastiklere 250 tl az bile ilan versen anında gider.
  • zamanlama yanlış hocam bu saatten sonra kimse kış lastiği almaz , çünkü alıp bide lastikleri saklamak için uğraşması lazım , saklayacak yerin varsa 10.ayda satmayı dene ,
    birde sıfırı zaten 140 TL değil mi bunların
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.