< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satıcıadam -- 4 Mayıs 2017; 0:20:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satıcıadam -- 4 Mayıs 2017; 0:20:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
krdş helal et şuan oyun oynuyorum
|
Keşke arkasından da sende el sallasaydın
|
Bu mesaja 300 beğeni gelmesi forumun ahlak ve zeka seviyesini açıklıyor. Kimse kusura bakmasın.
|
adam buradan yardım istemiş ve gelen yorumlara bak adamı gırgıra almışlar...
kardeşimhttp://www.hukuki.net/forum.php sitesinde derdini anlat istersen kesinlikle cevap bulursun... burası boş beleş insan yığını... |
babası para vermese, internet faturasını yatırmasa, sosyal medya hayatı son bulacak ayak takımı çocukların yorumlarına bakar mısın ?
8100 TL'yi bir arada görmemiş elemanlar... adama manevi olarak en azından destek olacağı yerde laf salatası yapıyor... |
iyi ki 8.100tl dolandirilmissin. bi de 8,100 tl dolandirilsan ne olacakti
|
şunu yazanın da bunu beğenin 300 kişinin de inşallah başına benzer hiçbir şey gelmez hatta inşallah hiçbir şey gelmez. yoksa aynı umursamazlıkla, aynı insanlıktan çıkmış davranışla kahkahamı patlatacağım. Sizi de ahlakınızı da terbiyenizi de insanlığınızı da Allah islah eder inşallah.
|
Sen kendi açından bakıyorsun halen duruma. Alan kişi açısından bak. Zaten alan kişi açısından yaklaştım ben olaya. O zaman "bahsettiğim şeyi anlamak basit olmalı". Sen bir mal alacaksın elinde 8 bin vs. TL var. Laptop gibi ikinci el fiyatı yarı yarıya değer kaybeden bir mal alacaksın. Laptop gibi ikinci eli sıkıntı çıkarabilen arızalı çıkma şansı olabilen bir mal alacaksın. Piyasada da "sıfırı" 8000-8500 e e satılıyor. E sen gidip 8000TL çek ve 900 TL nakit verip ikinci elini alır mısın? Bırak seni, kim alır? Kimse almaz. Biri çıkıp ben alırım diyorsa zaten elindeki para sahtedir, çeki karşılıksızdır. Kesindir bunlar.
|
hesap nosu vermekte sakıncalı iştir en güvenilir olanı elden nakit
sahibinden.com da yaşadığım bir olayı anlatayım. bilgisayar satıyorum öyle ahım şahım birşey değil. hesap no verdikten birgün sonra hesaba para yatıyor ama işte bir gariplik var. açıklama kısmında oyun hesabı yazıyor. kıllanıp gidip bankadan parayı gönderen şahısa ulaşmayı denedim sağolsun banka yardımcı oldu. parayı gönderen arkadaş 1000tl değerindeki oyun hesabı almak için başka bir arkadaşla 700tl ye anlaşmış. benim hesap nosunu vermiş dolandırıcı. dolandırıcı, oyun hesabı almak isteyen adama benim hesabıma para yatırtıp laptopu benden alacak. beni dolandırıcılığında aracı olarakkullanacak. erken uyandık parayı geri gönderdim gerçek sahibine. laptopu göndermiş olsaydım oyun hesabı almak isteyen arkadaş dolandırılmış olacaktı. sonra mahkeme savcılık vs uğraş dur. yani hem malın gidiyor hem karşılığını alamıyorsun bir de mahkeme ile uğraşıyorsun adamlar artık öyle yöntemler buluyor ki isimlerini bile kullanmıyorlar, sadece dolandırıcılık amaçlı kullanabilecekleri kontorlu hatlar yeterli. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khal Woof -- 2 Mayıs 2017; 23:7:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 3 Temmuz 2019; 21:28:31 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|