Şimdi Ara

8.100 TL DOLANDIRILDIM [ YENİ SS EKLENDİ ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
602
Cevap
12
Favori
49.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    8.500 civarına hocam. Ben 9.000 e çek olduğu için pahalıya verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım karşılığını alırsın ama çok zor. Bizim başımıza şöyle bir olay gelmişti. Bizim int cafe var. Adamın biri sahibinden üzerinden birşey satıyor. Önce kapora 200 tl alıyor sonra ses seda yok. Yani 200 tl yi hiç ediyor. İşte satın alan kişi de polise gidiyor vs. Sahibinden den ip alıyolar gelip bizim dükkana bakıyolar vs. Neyse olayın devamı paranın yatırıldığı hesap belli parayı çeken kişinin atm de görüntüsü var ama olay delil yetersizliği yada takipsizlikten düşüyor. Nasıl oluyorda yatan hesap çeken kişi belliyken yakalanmıyor. Sahibindene üye olunan tc farklı kişinin. Banka hesabı farklı. Parayıçeken farklı. Banka hesabının sahibi ben böyle birşey satmıyorum o para nerden geldi bilmiyorum parayı ben çekmedim diyor. Parayı çeken hesap benim değil bana kart verdiler gittim parayı çektim diyor. Sonra da hiçbirşey olmuyor. Yazık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne bulaşırsın çeke senete,neyse geçmiş olsun kardeşim,bulaştığın yetmezmiş gibi birde üstüne üstlük dolandırıcı sıfatı yapıştıracaklar neredeyse.

• Snlthlk kullanıcısına yanıt
    Hocam ondan korkuyorum vallahi

• Konu takibindeyim.

Çok geçmiş olsun hocam.

Hayrına up.
  • Farkinda degil misiniz ?

Bu ulkenin yozlaşma seklinin temel nedeni , siyasetcisinden is verenine kadar, tanrinin calisma seklinin aşağıdaki resimde olduguna inaniyor.

8.100 TL DOLANDIRILDIM [ YENİ SS EKLENDİ ]

Eşeği saglam kazığa baglamak lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: WonderCx

Alcak adam hertürlü alırdı. Bekle çekin günü gelince gelip alırsın deseydin keşke..

Ama geçmiş olsun.. Neyse sana 1 iyi 1 kötü haberim olcak..

1-) yeterince kanıtın varsa hukuki yönden başın belaya girmez.

2-) Laptop geri gelmez adamlar yakalansa da..

Elden çıkmadıysa gelir veya zararın tazminini bk49 a göre hukuk mahkemelerinden isteyebilir

Tabi adamların malı varsa

• 1996 ve civarı doğum tarihli arkadaşların ebeveynleri olmadan internet alışverişi yapmamaları gerekiyor. Özellikle bu kadar yüksek meblalarda.
  • Slifer45 kullanıcısına yanıt
    abi geçmiş olsun pek bir şey anlamadım ama:)

ben bu haberler yüzünden çok temkinli davranmaya başladım atm görünce korkuyorum valla banka şle uğraşılmaz

• Geçmiş olsun hocam. Alamadığım ING neye gore çek saglam dedi? Telefon kayitlarindan ING'den sikayetci olun. Ikincisi calan adamlar laptopa bir sey yapmadiysa geri alırsın tagminim onu okutmuslardir birine mal varliklarida yok gözüküyordur çakalların. Sizin adiniz cikmasin bari dolandirici diye.

• Benim gözümde çekle senet hala aynı ikiside bomba gibi kimde patlayacağı belli olmuyor o zaman nakit alışveriş yapılmalı yani "Canlıyı göreceksin"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 3 Mayıs 2017; 11:28:23 >
  • Kamera görüntüleri + Mesajlar iyide böyle birsey yaparken madem ingye guveniceksin. Gittiginde ordaki konuşmaları ses kaydı olarak almalıydın ing sana simdi demez mi oyle bir sey yok diye?

• kanunisezer K kullanıcısına yanıt
    Ses kaydı alsa bile karşı tarafa konuşmalar kayıt altına alınıyor demesi lazım aksi takdirde delil olarak kullanılamaz.

• 9000 tl lik lep top mu? Bir de Asus? Kardes macbook pro felan olmasin o?
  • satıcıadam S kullanıcısına yanıt
    Düşünsenize çekleri verdiği poliste sahteymiş

• Yok bana olmadı işte biz olaya tanık olduk. Dolandırıcı bizim internet cafeye gelip. Bigisayardan yapmış işlemleri. Poliste ip takip edip bizim cafeyi basıyo :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gecmis olsun kotu bir durum. umarim hak yerini bulur. az para degil. haram zimkim olsun boyle insanlara.

• Yav arkadaş akıl var mantık var, özel şoförü olan adam senin ikinci el laptopunu niye alsın, sen zengin bir arkadaşa benziyon helal et gitsin diycem ama dolandırıcı durumuna düşen sen olmuşsun geçmiş olsun ne deyim.

• Çek piyasada nakit parayla eşdeğerdir. Paranın sahtesi olduğu gibi cekinde sahtesi olabilir. Tanımadığınız birinden çek alırken bankaya gidip çeki sorgulatmaniz gerekirdi.

Şimdi sahte çek ile bankaya başvurduğunuz için davalık olup uğraşacaksiniz.

• Geçmiş olsun hocam. Bende böyle yüksek fiyatlı ürün alıp satmıştım valla çok stresli işler. Keşke çeki bozdurmaya beraber gitseydiniz ırım kırım edersede niyetini anlardınız. Ama bankayıda yasal işleme dahil edin onlarında etkisi var olayın gelişmesinde . Ses kayıtlarının incelenmesini talep edin özellikle. Hukukçu arkadaşların tavsiyelerini dinlemek lazım. Tekrar geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just one bad day -- 3 Mayıs 2017; 12:1:42 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.