Bu Kablo hangi İSS’nin?
Herkese iyi günler, 320i ED 2016 model araç kullanıyorum, yokuş aşağı inerken frene basınca direksiyon titriyordu balata disk değişti, alt takıma bakıldı, rot balans ayarı yapıldı, jantta eğiklik vardı düzeltildi ama sorun tam düzelmedi. Bir tek porya bilyası geldi ama ondan yapar mı emin değilim. Acaba lastikte sorun olabilir mi?
Sorunu iki gün önce fark ettim gündüzleri herhangi bir sorun yok, 100 mbps kullanıyorum akşamları hız 25-30 mbpsye düşüyor. Daha yeni geçtim geçer geçmez böyle bir sorun olması insanı soğutuyor. Türk Telekom hala kota uygulaması yapıyor mu? Bu gidişle TT 100 mbps paketine geçmeyi düşünüyorum.
Millenicom Hız Sorunu
12.11.2020 tarihinde Millenicom'a başvurdum 14.11.2020 tarihinde internet bağlandı 100 mpbs olarak speed test yaptım 93 civarı çıktı Steam'de 11 MB'yi gördü bugün bir test daha yapayım dedim hız 35-40 arası çıktı daha sonra müşteri hizmetlerini aradım hattı 80 mbps'ye düşürdü fakat yine aynı çıktı hız arıza kaydı oluşturdu şimdi bir kere daha test ettim bu sefer 5 mbps civarı çıkıyor. Fakat Steam'dan indirme yapayım diyorum 5 MB'yi görüyor değişik bir sorun anlamadım gitti neden tam 100 alamıyorum şu anda onu da anlamadım.
MSI Z490 Gaming Edge Wi-Fi mikrofon sorunu
Herkese iyi forumlar. Realtek'in ses sürücüsünü güncelledim daha sonra Realtek Audio Console'dan ekteki ayarları yanlışlıkla işaretledim fakat geri alamıyorum. Mikrofon sesimi algılamıyor ama dinlediğim her sesi karşıya veriyor. Format attım ne yaptıysam çözülmedi. Sesim karşıya çok çok az gidiyor ama izlediğim her şey karşıya çok net gidiyor. Delirtti resmen.
MSI Z490 Gaming Edge Wi-Fi vs Gigabyte Z490 Vision G
TürkNet Aynı Santralde Farklı Hızlar
|
İnsignia VS A4
TürkNet 79.99 TL'lik paket hakkında
Meslek: Satınalma Sorumlusu
İlgi Alanları: Askeri Sanayi, Spor ve Uzay
İşlemci: Intel i7 10700KF, Anakart: MSI Z490 Gaming Edge Wi-Fi, RAM: GSKILL TRIDENT Z 4133 MHZ CL19 32GB, Ekran Kartı: Galax RTX 4070Ti , SSD: Kigston Fury Renegade 1TB SAMSUNG 870 EVO 1TB, Güç Kaynağı: CORSAIR HX1200 PLATINUM, Kasa: Phanteks P400A Monitör: DELL S2721DGFA 27'' 2K 165HZ , Kulaklık: Sennheiser Game One, Klavye: Corsair K68 RGB, Fare: RAZER DEATHHADDER V2 Soğutucu: Corsair H150i Elite Capellix, ISS: TURK TELEKOM 1000MPBS |
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.246
İkinci El Bölümü Mesajları: 53
Konularının görüntülenme sayısı: 42.128 (Bu ay: 1.359)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.611 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor