Şimdi Ara

Maksimum 90 Bin TL’ye D Segment Araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda 2009 insignia kullanıyoruz 1.6T yakıtı aşırı fazla geliyor aracı yükseltmek istiyoruz 508 ile dizel insignia arasında kaldık S60ın ön konsol falanı çok beğenmedik. Peugeot diyince insanlar hemen Fransız arabası diyor alt takımlar dandik diyor herkes bir şeyler diyor. Sizlerden öneri istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 508 f/p dir konfor istiyorsan d sınıfı o fiatlara alınabilir ha ben almam o ayrı ben de fransızlara ön yargılıyım ama sizin yoksa öyle bir derdiniz alın binin

• Kesinlikle ama kesinlikle s60 oneririm. O fiyatlara cok col temiz, guzel 2012 civari s60 lar var. Premium d segment her ihtiyacinizi karsilar.

Yalniz powershift sanziman dsg gibi. Ne zaman ariza yapacagi belli olmuyor. Ya manuel ya da geartronik bakin. Ben o paraya arac aliyor olsam baska modele bakmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • B6 passat 2.0 tdi 170 lik highline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Earth_Dreams -- 20 Haziran 2018; 20:53:5 >
  • Superb al geç

• Volvo S60
  • Earth_Dreams kullanıcısına yanıt
    90.000 e b6 passat alınmaz bence hocam çok eskidi artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkese cevapları için teşekkürler. 2.el alacağımız için şanzıman sorunlarıyla uğraşmayalım diye 508 falan bakıyoruz.

• Passat1.6 TDİ comfortline

• Üzerine biraz daha koyarsanız Insignia 1.6CDTI AT 136hp çok iyi olur.

90 üst limit ise alt donanım paketli 508 1.6BlueHDI + EAT6 alınabilir sanırım.

508 konusunda millete kulak asma, 1.6BlueHDI + EAT6 kombinasyonu ile 10 numara araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Üzerine biraz daha koyarsanız Insignia 1.6CDTI AT 136hp çok iyi olur.

90 üst limit ise alt donanım paketli 508 1.6BlueHDI + EAT6 alınabilir sanırım.

508 konusunda millete kulak asma, 1.6BlueHDI + EAT6 kombinasyonu ile 10 numara araba.
    Geçen insignia 2015 model kullandım 1.6 cdti otomatik 100 kw yazıyordu 136 beygir olması lazım. Amcam İstanbul'da Giresun'a 6.1 ortalama ile geldi. Daha sonra sakin kullanımda yaylalara felan çıkıldı 6.5i felan gördü. 40 bin ortalaması 7.1 görünüyordu ama 2. el aldılar. İlk uzun yolunu buraya kadar yaptı. Amcamı sakin kullanıyor diye biliyorum, bence yakıtı fazla ve zaten insignia kullanan kişi bu seviyede yakanı düşünmez herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 20 Haziran 2018; 15:44:35 >
  • 508e laf söyleyenlerin çoğu bırakın kullanmayı içine binmemiştir bile. Ben de size 508 öneririm.

• Avensis 1.6D

• Arabalardan anlamam, ancak bir ay evvel ekşisözlük'te denk geldiğim Peugeot ile ilgili önemli bir yazı vardı, onu okumanızı tavsiye ederim.

https://eksisozluk.com/29-mayis-2018-peugeot-rezaleti--5669051
  • Insignia gibi bir aracı bırakıp passat düşünüyorsaniz hata edersiniz. Araç çok yakıyor kabul ama hakkını veriyor buda bir gerçek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Renault latitude. 2.0dci otomatik olanını alabilirseniz 10 numara olur ama 1.5dci de iyidir. 508de çok kaliteli bir araç neden kötülenmiş anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RhaNoN -- 27 Haziran 2018; 17:38:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.