Arkadaşlar merhaba , 80-90 bin tl ye kadar piyasası olan , fazla masraf çıkarmayacak , yakmayan , çok eski model olmayan ,güzel hangi araçlar alınabilir? |
80 - 90 bin TL ye alınabilecek araba ?
-
-
Linea
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Temiz Megane 2 Sedan Dizel... Az yakar çok kaçar. Bagajı iyidir.
-
hyundai accent blue bakın.
-
fiat punto
-
Kesinlikle Chevrolet Aveo yeni kasa. Boşuna tenekelere para verme
-
Sizin kriterlere bakınca En mantıklı linea gibi duruyor. Bir de clio symbol bakabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende bu rakamlara araç bakıyorum fakat temiz düşük km pek birşey yok gibi. Clio,207,206+,albea tarzı araçlar mevcut öneri kabul ediyorum bende.
-
Hocam eskıden bu rakamlara nerdeyse sıfır arac onerısı sunulurdu sanada suan sunulanlara bak punto clıo megane 2 albea lınea accent 2019 da clıoya 32 bın veren ıs arkadasıma bu kadar para verılırmı ya dıyoduk suan 80 bınlık araba onerısınde adı var aracın bence bu rakamın nakıtse elınde tut sıfır araclara odaklan
-
Linea 1.3 den daha iyisi yok. Konfor ve daha iyi bir araba istiyorsa Megane 2, Tombul kasa corolla var ama onlarda çok eskidi. Sanayi ye abone eder adamı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 6 Ağustos 2021; 20:43:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: DJlogicTemiz Megane 2 Sedan Dizel... Az yakar çok kaçar. Bagajı iyidir.
15 Yaşındaki 1.5 dci megane senede 10 bin tl para yer. Eskiden iyi arabaydı yeniyken.Şimdi baş belası
-
Benim aracıma bakabilirsiniz hocam az yakıtı ve durumu baya iyi
https://forum.donanimhaber.com/ford-fiesta-1-4-dizel-153-000-km-temiz-aile-araci--150173040
-
ne aldınız hocam?
-
Bana da benzer özellikler de araç lazım.
70 85 k arası araç bakıyorum.
Benzin +LPG tercihim.
Masraf çıkarmayacak bir model arıyorum.
Bugüne kadar alman ve japon arabaları kullandım genel mana da.
Araç önerebilir misiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X