Şimdi Ara

70-75 bin TL araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
7.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar; arabalardan çok anlayan biri değilim aslında arabalarda hiç anlamam 70-75 liralık bir bütçem var bu kadar para verip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.

Öncelikle her hangi bir ürün alırken ihtiyaçları belirlemeli diye düşünüyorum; al sat yapan biri değilim alacağım arabayı 5-8 sene kullanmayı düşünüyorum. Yılda 12-15 bin kilometre yol yaparım diye düşünüyorum, Performanstan çok konfor, özellik ve yakıt ekonomisi arıyorum. Konfora önem verdiğim için otomatik şanzıman olmasını istiyorum. Bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Bu arada oyak üyesiyim acaba kasım ayını mı beklesem bu sene çok cazip indirimlerin olacağı konuşuluyor. Hiç kullanmadım ama Fransız arabaları bana çok cazip gelmiyor.

• 15 bin km için dizele gerek yok bence. (Bence) En uygun araç 1.4 tsi 125 hp trendline passat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerinde olsam Volvo V40 ları takibime alırdım. 2. el düzgün bir volvo bulursan kaçırma bence. Hem bütçene göre hemde uzun süre sorunsuzca kullanabileceğini düşünüyorum.
  • 2. El opel insignia

• Bu arada yaşımı söylemeyi unuttum yaşım 32 passat biraz ağır abi arabası geliyor bana. Volvo ise yakıt konusunda biraz fazla yakıyor diyorlar
  • Bütçeniz oldukça yüksek ve konfora önem verdiğinizi söylüyorsunuz. Bana kalırsa cvt şanzımanlı corolla, hyundai i30 ve/veya elentra, honda civic, kia ceed, cvt şanzımanlı renault megane gibi araçları test ederek kendi kararınızı verin. Herkese söylüyoruz size de söyleyelim ne alırsanız alın dsg şanzımandan uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 21 Ağustos 2015; 15:45:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Passat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Bütçeniz oldukça yüksek ve konfora önem verdiğinizi söylüyorsunuz. Bana kalırsa cvt şanzımanlı corolla, hyundai i30 ve/veya elentra, honda civic, kia ceed, cvt şanzımanlı renault megane gibi araçları test ederek kendi kararınızı verin. Herkese söylüyoruz size de söyleyelim ne alırsanız alın dsg şanzımandan uzak durun.

Konfora Önem veren birisini yalıtımsızlığıyla üzer onlar:/
    İkinci El temiz s60 bulunur, veya a4.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kia Sportage bence

• sıfır km honda civic 1,6 elegance eco otomatik benzin/lpg ye mutlaka bakın derim.. honda genel olarak otomatik vites konusunda gerçekten çok başarılı..
    normalde 1.6 tdi 2011 passat kullanıyorum normalde.. ağır abi arabası demeseydiniz passat derdim..
  • Yeni kasa değil de varolan kasa Superb

• LPG karşı değil Crossover/SUV düşüncenizde varsa Sportage öneririm 2.el Premium donanım 73-75 e bulunur.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-euro-kurundan-dolayi-78-80-bin-olacak-doktordan-8000-km-de-0-gb-225960657/detay

hayırlı olsun,5 değil 10 sene sonra satacak olsanız yine zarar etmezsiniz araç hakkında söyliyecek bişey yok zaten kız gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malaustası -- 21 Ağustos 2015; 16:24:50 >
  • Hankara kullanıcısına yanıt
    Benim de şu an için düşüncem sıfır honda civic 1,6 elegance Eco Otomatik benzin/lpg. Önümüzdeki günlerde bayiye gidip denemek istiyorum. Bu araç gerçekten çok güzel youtube da videolarını izledim genelde uzmanlar yalıtım probleminden bahsediyorlar. Aslında aklım çok karışık hata yapmak istemiyorum. Almışken içime sinecek birşey arıyorum
  • Thomas Müller kullanıcısına yanıt
    Eskisi gibi arada öyle aman aman bir fark yok. Zaten test sürüşü yaparken kendisi de fark edecektir.
  • vanguarde kullanıcısına yanıt
    arkadaşım sıfır km düz vitesini aldı. çok memnun. benzin / lpg olduğu için motor sesi sorun olmaz.. lastik de iyiyse zaten yol sesini pek almıyor.. istatistiklere bakınca otomatik viteste en az hasar çıkaran hondanın sistemi.. seri ve vites geçişleri hiç hissedilmiyor..

dizel corollanın otomatiğini kullandım passat almadan önce.. acemi birinin düz vites araba kullanması gibi sarsıyordu vites geçişlerinde.. 1.4 olduğu için dizelleri performans açısından hiç tatmin etmiyor.

kia ceed süspansiyonları spor araba olduğu için çok sert geldi bana.. yol tutuşu iyi ama her kasis hissediliyor..

ve son olarak yanlış bilmiyorsam volvo s40 larda focus motoru olduğu için tavsiye etmedi çevremdeki bilirkişiler..
  • Subaru Xv
  • vanguarde kullanıcısına yanıt
    Honda civic'in yalıtımı iyidir. 120 km ve üzerinde bir miktar yol, motor ve rüzgar sesi aldığı doğru ama bu da rahatsız edecek bir düzeyde değil. Zaten sürekli kullandığınız hızlarda olmayacak. Camlar kapalı ve park halinde iken motor sesini duyamayıp 3-4 defa dalgınlıkla marşa basmışlığımda vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Bütçeniz oldukça yüksek ve konfora önem verdiğinizi söylüyorsunuz. Bana kalırsa cvt şanzımanlı corolla, hyundai i30 ve/veya elentra, honda civic, kia ceed, cvt şanzımanlı renault megane gibi araçları test ederek kendi kararınızı verin. Herkese söylüyoruz size de söyleyelim ne alırsanız alın dsg şanzımandan uzak durun.

ne troll adamsın ya her yerde japon tenekesi övüyorsun.
    konfor diyorsun. corolla hundai civic kia diyorsun bide renault ekliyorsun gülerler adama hemde sesli

konuya gelecek olursak
    1.16d(otomatik değil) veya v40 al ikince el olacaksa
    0 alacaksan Golf al

benzinli olur diyorsan a3 ve 1.18i de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einz42 -- 21 Ağustos 2015; 17:08:03 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.