Şimdi Ara

30.000 liraya araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöyle biraz genç işide olsun istiyorum tavsiyeleriniz nedir acaba max 35 e çıkabilirim ..

Ayrıca arkadaşlar araba almak için uygun bir dönemmi yoksa beklemelimi sizce ? ve sıfırmı 2. elmi daha mantıklı.

• 2. el daha mantıklı yani sonuçta değer kaybı 0 kadar olmucak
    uygun dönem değil ekim aylarında falan daha ucuz oluyor (Yanlışım varsa düzeltin) bmw e46 olabilir genç işi olur ama istediklerinizi yazarsanız arabadan beklentinizi kaç kişisiniz bagaj önemlimi yakıt önemlimi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

2. el daha mantıklı yani sonuçta değer kaybı 0 kadar olmucak
    uygun dönem değil ekim aylarında falan daha ucuz oluyor (Yanlışım varsa düzeltin) bmw e46 olabilir genç işi olur ama istediklerinizi yazarsanız arabadan beklentinizi kaç kişisiniz bagaj önemlimi yakıt önemlimi gibi
    Neden motorlu araçlar konudışı bölümüne açtınız ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: frk96

Neden motorlu araçlar konudışı bölümüne açtınız ki

Alıntıları Göster
    yanlışlıkla oldu pardon :)

valla kalabalık değiliz 2-3 kişi bagaj sorun değil çok fazla şehir içi istanbulda az km yapacağız yani çok sıkta kullanmayacağız.. yeni fiesta 2011, golf yada 2. el seat leon ve peugeot 307 cc arasında kararsızım özellikle bu üstü açılır cc ler hakkında fikrim yok hiç ne dersnizi

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

valla kalabalık değiliz 2-3 kişi bagaj sorun değil çok fazla şehir içi istanbulda az km yapacağız yani çok sıkta kullanmayacağız.. yeni fiesta 2011, golf yada 2. el seat leon ve peugeot 307 cc arasında kararsızım özellikle bu üstü açılır cc ler hakkında fikrim yok hiç ne dersnizi

Alıntıları Göster
    Olması gereken yere taşındı konu.

• quote:

Beyaz 2007-2008 1.4 TSI Style Leon... Donanım, sportif görüntü, motor, performans herşeyliyle uygun bir seçenek. Fiyatıda emsallerinde uygun... Birtek yakıt sorununuz olur onun içinde LPG
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

quote:

Beyaz 2007-2008 1.4 TSI Style Leon... Donanım, sportif görüntü, motor, performans herşeyliyle uygun bir seçenek. Fiyatıda emsallerinde uygun... Birtek yakıt sorununuz olur onun içinde LPG

Alıntıları Göster
    hyundai i30 disel tavsiye ederim gerek görüntüsü,gerek servisi,gerekse donanımlarıyla söylediğiniz araçlardan bir adım önge bence. sakın hyundai ismine takılmayın bir bayi ye gidin inceleyin derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: contaci

hyundai i30 disel tavsiye ederim gerek görüntüsü,gerek servisi,gerekse donanımlarıyla söylediğiniz araçlardan bir adım önge bence. sakın hyundai ismine takılmayın bir bayi ye gidin inceleyin derim.

Alıntıları Göster
    tipi hoşuna giderse mitsubishi colt derim.

yoksa 2. el mini cooperda olabilir. genç iş dediğiniz için diyorum. yada 1.4 tsi leon da uygun bir tercih olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jet0n

tipi hoşuna giderse mitsubishi colt derim.

yoksa 2. el mini cooperda olabilir. genç iş dediğiniz için diyorum. yada 1.4 tsi leon da uygun bir tercih olur.

Alıntıları Göster
    Hyundai falan boşver 30 bin tl yatırılmaz bence o arabaya. E46 318, mazda 3, yeni kasa civic, golf5 vs vs bana kalırsa civic veya golf alırdım
  • quote:

Hyundai falan boşver 30 bin tl yatırılmaz bence o arabaya. E46 318, mazda 3, yeni kasa civic, golf5 vs vs bana kalırsa civic veya golf alırdım

Alıntıları Göster
    0 Focus Hb varken ne b sınıfı nede 2. el araç düşünmeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

O da var yani 0 adı üstünde ama değer kaybınıda düşünmek lazım satarken bilemiyorum ben olsam 2. el alırım 50 bın tl mde olsa
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

O da var yani 0 adı üstünde ama değer kaybınıda düşünmek lazım satarken bilemiyorum ben olsam 2. el alırım 50 bın tl mde olsa

Alıntıları Göster
    yok arkadaşlar aldıgım aracı uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum satmam yani seat leon var kafamda benimde lakin 1.4 lt TSI leon 40 milyar aşıyor beni fiesta 2011 de gayet güzel bence siz nedersiniz bide toyota yaris 2011 model için ne diyceksiniz??

• quote:

yok arkadaşlar aldıgım aracı uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum satmam yani seat leon var kafamda benimde lakin 1.4 lt TSI leon 40 milyar aşıyor beni fiesta 2011 de gayet güzel bence siz nedersiniz bide toyota yaris 2011 model için ne diyceksiniz??

Alıntıları Göster
    B sınıfı araç alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

B sınıfı araç alınmaz.

Alıntıları Göster
    b sıfından kastın nedir hocam ?
  • quote:

corsa b sınıfı astra c sınıfıdır misal, fiesta b focus c sınıfıdır

benimde tavsiyem özellikle uzun süre kullanacaksan 0 km al 2. ele bulaşma o kadar para ile

35 bini zorlarım dersen 35-37 arasına toyota corolla veya auris alabilirsin
    30-35 civarına ford focus alabilirsin
    30-35 civarına opel astra alabilirsin classic kasa
    35 civarına yine hitler motorlu jetta veya golf alabilirsin bunları tavsiye ederim

• aşık oldum 40 bin lira

arkadaşlar bu arada 2011 ler daha çıkmadı mı piyasaya bu sitelerindeki arabaların hep 2010 sanırım indirimde modeller hep

quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

quote:

benimde tavsiyem özellikle uzun süre kullanacaksan 0 km al 2. ele bulaşma o kadar para ile

35 civarına yine hitler motorlu jetta veya golf alabilirsin bunları tavsiye ederim

yani araçların kalitewsine göre oluşuyor sanırım bu a sınıfı b sınıfı mesela bwm a sınıfımı oluyor kriterleri nedir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 19 Temmuz 2010; 19:47:17 >

• quote:

aşık oldum 40 bin lira

arkadaşlar bu arada 2011 ler daha çıkmadı mı piyasaya bu sitelerindeki arabaların hep 2010 sanırım indirimde modeller hep

quote:

quote:

yani araçların kalitewsine göre oluşuyor sanırım bu a sınıfı b sınıfı mesela bwm a sınıfımı oluyor kriterleri nedir acaba ?

Alıntıları Göster
    mazda 3 te güzel arabadır 40 olmuş mu ? bir ara 36 ydı

• quote:

mazda 3 te güzel arabadır 40 olmuş mu ? bir ara 36 ydı

Aynen 36 bin tl hatta dizelide 47 bin tl mi neydi tepki almıştı bu kadar farkmı olur diye
  • quote:

hocam şuan ne kullanıyorsun bilmiyorum ama ön yargılı olma istersen . hiç içine binip kontağını çevirip 122 beygir gücü hissederek araç kullandınmı ?
    ama eminim sadece isminden dolayı geç o arabayı terimini kullanmak cok yanlış. 30 tl verip aşağıdaki özellikleri alabileceğin başka araba varsa hiç durma derim
    bak yazayım aklıma ilk gelenleri . sende bir golfle kıyasla bakalım bu özelliklerde 50.000 tl den aşağıya araba alabiliyormusun görürsün:
    1-alaşımlı jant
    2-yağmur sensörü
    3-far sensörü
    4-park sensörü
    5-10 airbag
    6-otom karan iç dikiz aynası
    7-usb çalar müzik sistemi
    8-aktif hareketli koltuk kafalıkları
    9-bel destekli koltuk
    10-soğutmalı torpido gözü
    11-4 disk fren sistemi
    12-gözlük saklama bölmesi
    13-otom kapanıp açılan yan dikiz aynaları
    14-yarım deri döşeme
    15-silecek suyu sensörü
    16-digital klima

daha sayardım ama cok uykum var. herkese iyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: contaci

quote:

hocam şuan ne kullanıyorsun bilmiyorum ama ön yargılı olma istersen . hiç içine binip kontağını çevirip 122 beygir gücü hissederek araç kullandınmı ?
    ama eminim sadece isminden dolayı geç o arabayı terimini kullanmak cok yanlış. 30 tl verip aşağıdaki özellikleri alabileceğin başka araba varsa hiç durma derim
    bak yazayım aklıma ilk gelenleri . sende bir golfle kıyasla bakalım bu özelliklerde 50.000 tl den aşağıya araba alabiliyormusun görürsün:
    1-alaşımlı jant
    2-yağmur sensörü
    3-far sensörü
    4-park sensörü
    5-10 airbag
    6-otom karan iç dikiz aynası
    7-usb çalar müzik sistemi
    8-aktif hareketli koltuk kafalıkları
    9-bel destekli koltuk
    10-soğutmalı torpido gözü
    11-4 disk fren sistemi
    12-gözlük saklama bölmesi
    13-otom kapanıp açılan yan dikiz aynaları
    14-yarım deri döşeme
    15-silecek suyu sensörü
    16-digital klima

daha sayardım ama cok uykum var. herkese iyi geceler.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bi tanıdıktan 7000 km de 2009 polo çıktı 21 bin liraya tam modelini bilmiyorum ama en düşük model diye bile düşünsek ne dersiniz alınırmı ? 2009 kasalar nasıldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 22 Temmuz 2010; 1:52:02 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.