Şimdi Ara

150 bin tl civarı motorsiklet tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu an elimde CEO 110 scooter var ama takdir edersiniz ki, YETMİYOR!

ben 75-80 kiloyum, arkadaşlarımla binince artçıyla istediğim performansı vermiyor, mahalle arasında bile 50 ile giden bir hayvanım :)

Küçük kardeşimde Maxi Scooter formunda Freccia 150 vardı, çekişi duruşu abs'si vs. çok güzel gelmişti kullanırken terapi gibiydi,şimdi yeni doktor arıyorum kendime, Freccia iyidir hoştur ama fotojenikliği tartışılır maxi scooterda motor formu veriyor o opsiyonlarımdan birisi öncelikle belirteyim.

Diğer aklımdaki motorlar da şunlar

Bajaj Pulsar NS 200

Yamaha R25

CF moto 250 SR

CF moto 250 NK

Niye bu modeller diye dalgaya almayın lütfen, bütçem 150 bin kadar +-20K Karta taksit yaptırıcam.

İyi anlayan bunları sürmüş olanların yorum ve tavsiyelerini bekliyorum.

*Temel yükseltme sebebim performans ve görsellik, nitekim CEO 110'da her yerden her yere götürüyor ama otoyollarda sıkıntı ve derde dönüşüyor...

• Konu güncel hala karar veremedin.

• MotorHeveslisi M kullanıcısına yanıt
    Honda Monkey
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Honda Monkey baktım çok ufak elimdeki scooterın bile yerini doldurmaz ulaşım anlamında maalesef eski kasa msx daha vasıflı ondan :'(

• Merhaba paranız yetiyorsa hemen gidip r25 alabilirsiniz, yok o kadar çıkamazsanız ns200 güzel motosiklettir, sıfır alıp binebilirsiniz.

• Cbr 250 satıyorum o fiyatlara uygunsa gel gör 2015 model 2016 trafiğe çıkışlı 20 bin km de
  • CL 250 baksana peşin alımlarda 175 bine düşüyor. Taksitle 240 biliyorum. Bu yukarıda ki saydıkların içinde Tabiki de R25 der herkes. Ama ikinci el alacaksin muhtemelen,dikkat et. Çok hor kullanıldığı için saatli bomba gibi düşün ikinci elini,bir hevesle alıyor insanlar sonra şanzıman yiyor makina teker kaydırıldığı için. Cf motoya bulaşma bile şikayetvar a girip oku dediği mi anlarsın. Bajaj kötünün iyisidir. Yine tvs apache de bakabilirsin bajaj ayarındadir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu an piyasada nakit yok. Git 120-130 bandına 1-2 yaşı da rs200,ns200,dominar250 istediğini beğen al. Kalanıyla da alabileceğin en kaliteli ekipmanı al. Bi gün bi abi böle dedi yaptım der dua edersin.
  • Dominar , n250 , ns 250 bunlar arasından hangisini tercih etsem mantıklı olur ?
    N250 biraz daha kaba duruyor sanki ns 200 e göre.
    Dominar ağır motor bir tık gözümü korkutuyor.
  • oguzhanozturk kullanıcısına yanıt

Hocam bende 95-105k nakit var yaklaşık. Azıcık çalışıp 127k yapabilirsem parayı 126k peşinat + geri kalanını 12 ay taksite böldürüp rs 200 veya bajaj dan bir motor alabilirim aynı mantıkla. Yoksa Honda pcx 125, SYM jet x 125 mi almalıyım? Ya da başka bi scooter kymco da parça servis iyi değilmiş galiba. Tayvan malı iyi midir?

Ya da direkt honda dio mu almalıyım? ama o 110luk

• Ns200 bajajın en stabil motoru.
    Motor alırken amacınızı iyi belirlemeniz lazım üzülmeneniz için.
    Xpulse alıp mutlu olan çok, uzun yol yapmıyo ve dağa vuruyo mesela.
    Kymcho ve sym kötü motorlar değil. Dio ayak altı motoru, sağa sola gidilir ama canı az. Büyğk şehirde pcx akar. Saydığınız motorların hepsinde seyir hızınız 90-110. Bakımı hanginin kolaysa onu alın bence. Top speede bakmayın, güvenli sürüş hızı önemli.
    İlk defa falan alcaksanız dd150, mct falan öneririm. 50-60a çözersiniz. Pulsar olur. Rs200 bana çok çirkin geliyo :D
    Denk getirşrseniz 100k ya 250sr bile bulabilirsiniz. Motor 100k, ekran 30k
    Ucuz ve sağlam motor alın gençler.
    Ne amaçla alacağınızı bilip tam o tip motor alın. Nakedsa 150nk falan da bi seçenek. Ama cfden uzk durulması kanaatindeyim. Yamaha alabilene kadar bajaj devam.

• oguzhanozturk kullanıcısına yanıt
    Nmax 125?
  • Erkan0644 E kullanıcısına yanıt

Kardeşim parana göre her motor alınır. Önemli olan motor değil kullanım amacı.

• Bende de 1800 w lık elektrikli vardı ve günlük 10 km yol yapıyorum. Yetmemeye başladı. biraz araştırdım ve arora rks yuki arasından Maxi Scooter formunda yuki x way pro da karar kıldık. Elimdeki satılınca ona geçeceğim.

Motorda şunlar var:

su soğutma - ön-arka abs - tcs - dijital ekran - kamera - usb typ-c - start stop - eller serbest anahtarsız açma kapama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enenengin -- 10 Ekim 2024; 1:32:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.