Şimdi Ara

30.000 liraya araba tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

arkadaşlar bi tanıdıktan 7000 km de 2009 polo çıktı 21 bin liraya tam modelini bilmiyorum ama en düşük model diye bile düşünsek ne dersiniz alınırmı ? 2009 kasalar nasıldır

Al ben olsam alırdım alman malına binerdim yani 7 bin km çok bişey değil 0 kore alıcağıma 7 bin km de Vw alman alırım :)
  • maksat alman kore muhabbeti değil. fark bunu anlamakta neyse siz bence 21000 tl polo yu düşünün b sınıfı bir araç olmasına rağmen fiyatı makul bir arkadaş 2006 60000 km olanını 19,000 tl aldı kıyaslarsak cazip. eğer b sınıfı isteklerinizi karşılayacaksa hiç kaçırmayın derim.

cesmuru arkadaşım sen 75 beygir alman malı polo ile bol bol gezin önemli olan insanın kendini mutlu hissetmesidir. o araç seni mutlu ediyorsa daha ne istersinki
  • quote:

Orijinalden alıntı: contaci

maksat alman kore muhabbeti değil. fark bunu anlamakta neyse siz bence 21000 tl polo yu düşünün b sınıfı bir araç olmasına rağmen fiyatı makul bir arkadaş 2006 60000 km olanını 19,000 tl aldı kıyaslarsak cazip. eğer b sınıfı isteklerinizi karşılayacaksa hiç kaçırmayın derim.

cesmuru arkadaşım sen 75 beygir alman malı polo ile bol bol gezin önemli olan insanın kendini mutlu hissetmesidir. o araç seni mutlu ediyorsa daha ne istersinki

Poloyu düşünebiliyorsa arkadaşa yetiyormuş demektir. Ben onun açısından diyorum
  • ama öyle söylemiyorsun sen kore malını ne yapacaksın alman malı daha iyidir diyen sizdiniz.

bakın marka fanatikliği gerçekten iyi değildir. güzel bir söz vardır.''insanın ön yargılarını parçalamak atomu parçlarına ayırmaktan daha zordur '' der.
    kısa bir örnek vereyim yoğun olarak kullanılan samsung markası koredir. ve sony markasının şuan en büyük rakibidir. ama 5 sene önce samsung eh işte dedirten bir markaydı. önemli olna firmaların ve insanların kendilerini geliştirmesidir. 2 sene önce hyundai deseler sizin gibi düşünürdüm ama şu an çok farklı düşünüyorum.

keşke ama keşke bu tartışmayı %100 yerli malı bir araç üzerinde yapabilseydik ama ah bu kafalar ve zihniyetler. zamanında 1milyon harcayıp sadece 4 araç , 10 motor yapılan DEVRİM marka aracımız şuan aynı zamanda kurulan ve senelik cirosı 3 milyar dolara ulaşan bir çinli otom üreticisiyle yarışıyor, hatta sizin tabirinizle alman mallarını tedavülden kaldırıyor olabilirdik.

• lancer ,mazda 3 ,cruze ,
  • Keşke kendi malımız olsada kaldırsak o zaman işte kötü bile olsa katılırım kendi malımızdır marka fanatikliği gerçekten kötü bişeydir ama bilemiyorum her zaman bi önyargı var bende kore değilde özellikle fransız italyan arabalarına gıcık olurum kore büyük konusmuyayım alabiliceğim arabalar arasında olabilir ama bir fransız italyan asla. neyse yani kusura bakma o zaman ama Vw diyince iyi marka diye söyledim ama senin vw nin oldumu hiç dersen olmadı onuda söyleyeyim.
  •  30.000 liraya araba tavsiyesi
  • Biraz hort olacak ama arkadaş da sormuş bu aralar 307cc ler benim de aklıma takıldı,

kış gelmesinden ötürü de fiyatları düşmüş durumda şu an ve alacağım arabayı yaza doğru satmayı düşünüyorum.

307cc alsam yazın satabilir miyim? şöyle Temmuz gibi falan, hevesimi aldıktan sonra? 2. el piyasası var mıdır elimde kalır mı kalmaz mı hiç bilmiyorum.

şimdiye kadar çok arabaya baktım focus sedan, c-max, astra 5k falan ikinci eli kolay gitsin diye. Ancak sonuçta üniversite öğrencisiyim bi 307cc'm olsa fena olmaz hani
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.