Şimdi Ara

500 bin tl araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bütçemiz Max 500 bin TL bu paraya tercihen LPG'li az yakan, masraf actirmayan, satmak istediğimizde kolayca satabileceğimiz, yaşlı olmayan bir araç arıyoruz. İlk arabamız olacak ben çok kafa patlattim fakat kendi araştırmalarıma göre bir türlü karar veremiyorum, yanlış karar vermekten tereddüt ediyorum malum orta direk bir aile için biriktirmesi zor bir para. Benim araştırıp en yakın oldugum araba 150 bin alti Linea 1.4 lpg fakat bu araci da cekisinin düşük olması sebebiyle satarken kolayca satabilir miyiz bilmiyorum. Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• +

• Accent era

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    kaç model? Max kaç km? hangi motor hocam?

• Queronto Q kullanıcısına yanıt

1.4 benzinli 2009 üstü select bulursan güzel olur. 2006 2007 1.6 style de çok donanımlı olur

Km olarak düzgün bakımlı olanlar 1milyon km yapıyor

anladım hocam eyvallah, peki Linea 1.4 lpg hakkında ki görüşün nedir alınmaz mı? piyasası var mı? satarken sıkıntı yaşatır mi bize?

Yağ yakar , performansı azdır, linea da makbul olan 1.3 dizeldir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Peki hocam sizce bu bütçeye alınabilecek en mantıklı araba hangisidir? Accent Era mi?

• Ben olsam almam. 1.4 Linea'nın öyle aman aman bir alıcı yok. 1.6 düz motor 2007 üstü Focus 2, 2,5 bak.

• Linea bakmışken punto bakın 1.4 ss full paket en yeni model yılı bulabileceğiniz araç budur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ben dizelini 11 yıldır kullanıyorum fiyatına göre güzel araba

• Metufkcr kullanıcısına yanıt
    punto da city modu sıkıntı çıkarabiliyor diye okudum hocam o yüzden bakmadım. Siz daha önce kullandınız mı tavsiye eder misiniz?

1.3 Multijet piyasası nasıl hocam satarken yorar mi bizi peki? temiz bulabilmek için kaç km ye kadar bakmak lazım?

• Rasyonel teletabi R kullanıcısına yanıt
    2, 2-5 dediğiniz ne oluyor hocam anlamadim?

Hocam 500bine alacağınız diğer araçlarda neler çıkacak allah bilir. Model yılı en yüksek alabileceğiniz lpgli araç bu bütçenizde. Sorun olacağını sanmıyorum. City modu ilk puntolarda sorundu. Alacağınız punto son nesil ve makyajlı kasa olacak. Aman bu şekilde foruma güvenip 2008 2009 nuh nebiden kalma övülen araçları almayın derim. Model yılı en yeni ne denk gelirse ona bakın.

anladım hocam çok sağolun, ben puntoya baktım lineayla ayni motor. Piyasa da linea 1.4 e yokuşta bayılır alınmaz gibi bir söylem var benim anladığım, aynısı puntoda da var mı? yani satarken sıkıntı yaşatır mi?

3-4bin devirde gaza basıyorsun çatır çatır çıkıyor yokuşu. Lpg alacağınız (yani benzinli amosferik) her araçta bu olacak. Dizel alın diyeceğim ama onda da egr dpf enjektör ( dizel kullanıcısıyım) olayı var. Size sorunsuz atmosferik masrafı olmayacak az yakacak model yılı en yüksek araç lazım benim gördüğüm. O nedenle 1.4 punto iyidir. O fiyata turbo benzinli zaten bulunmaz. Az yüksek devir çevirirsiniz çıkar her yeri. Herkesin ağzına bakmaya kalksanız araç alamazsınız hele böyle kısıylı bütçelerde.
    Punto linea alıcısı vardır her zaman, sorun olacağını sanmıyorum. Şahsen ben alırdım. Bagaj lazımsa linea gerek yoksa punto alınır mis gibi bedavaya gezilir.(dizelden ucuza geliyor şuan lpg) sorun çıksa da çok baş ağrıtmaz.

Yazdıklarınızdan anlıyorum ki masraf yürütme maliyeti az olsun. Bunun için en yeni model yılı en yürütme masrafı düşük aracı almanız gerekir. Accent falan bakmayın blue denk gelmiyorsa linea punto kat kat iyidir accent eradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 26 Şubat 2024; 20:32:33 >

evet çok hocam çok iyi özetlemişsiniz durumu. bize bagajda lazım olduğu için galiba Linea 1.4 e yönelmek en doğru seçim olacak

• Eyvallah çok teşekkür ederim ilginiz için 🙏

Kasa kodu bunlar. Bunlar güzel arabalar. 2007-2011 arası olan modeller Focus mk2 ve mk2,5'tur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.