< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
500 bin tl araç tavsiyesi (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
1.3 multijette olur bu arada ama egr dpf enjektör pompa bunların masrafı olur. Multijet 1.4 göre yokuşu daha rahat çıkar ama masrafı da yüksek olur. Ben de 1.3 multijetli opel corsa kullanıyorum. Pompada kaçırma var 4bin enjektör sadece ayar yapıldı değişim vs yok sök makina tak ayar 6bin. Egr dpf cidden masrafı oluyor. (Bu arada yazdıklarım en alt limiti geçen arkadaş pompaya 15 enjektöre 19bin ödedi)
1.3 ikinci eli daha canlıdır 1.4e göre ama 1.4te başına max lpg ayarı ve küçük arızalar gelir rahat halledilir.
Ben aracı aldım tarcanlar expertiz yaptırdım onlara güvenip sanayiye gittim ona rağmen 3 hafta sonum sanayide geçti bu sorunlardan ettiğim masraf belli. (Hepsi en basit gelecekte sorun çıkarmasın masrafları).
Araca düzgünce baktırın içinizr sineni alın 1.4 benzin lpg mis gibi alınır binilir akmaz kokmaz. Hepimiz isteriz çok daha güzek araçlara binmek ama şartlarımız bu. Gönlünüze göre sorunsuz bir araç denk gelir inşllah çok da sağa sola sormayın. İçinize sindiğinde alın geçin benim elime para pzt geçti salı aldım geldim. Herkes şok ben de başta inanmadım nasıl ya arabam mı var ruhsatı benim üstüme diye… ah ah ne zamanlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Accent Era der tek geçerim. Konfor olarak ev hissiyatını veren araçtır. Bakımları parçaları insanı üzmez ve yormaz vergi olarak da üzmez. Mis gibi araçtır. Alınabilirse 1.5 dizeli alınabilir alınamazsa 1.4 benzin lpg tercih edilebilir ekonomi olarakta sizi düşünen bir araçtır. Yalnız arkaları kampana olanı değilde disk olanı denk getirmeye çalışın aksi halde 180 180 giderken frene asıldığınız an kızaklama riskiniz yüksek olur. Bende 2009 model 1.4 team paket vardı lpg'li arkalar diskti 210 da aniden frene asıldığımı hatırlarım şeritten bir santim bile çıkmamıştı. Çok kahrımı çekti ama bende bakımlarını falan hiç eksik etmedim gözümün nuru misali. 8 sene böyle kullandım ta ki kugaya geçene kadar o zamanda sattım zaten aldığımda 110 bin km'di satarken 240 bin km'de :)
Hyundailerin motoru şanzımanı radyatörü temiz bakılırsa sizi asla üzmez ekstra bir masraf vs çıkarmaz. Triger kayışları v kayışları 45 binde bir değişimi şart. Sadece amartisörleri zayıftı biraz ama keyif kaçıracak kadar değil diyelim.
Anılar gözümde canlandı hüzünlendim :/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplanemral -- 26 Şubat 2024; 20:48:13 >
-
İnsallah hocam :) gerçekten araştırmaktan nevrim döndü resmen son çare üyelik oluşturup buraya da danışayım dedim 😄 inşallah güzel olur tekrardan teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eyvallah hocam bilgiler için değerlendireceğim :)
Ben de aşağı yukarı aynı fiyata otomatik araç düşünüyorum. Yoksa da ne kadar yükselmem gerekir? Tavsiyeler bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarıHertz -- 26 Şubat 2024; 21:47:10 > -
E140 kasa corolla almalısın, sorunsuzluk abidesi.
lpgli mi hocam? kac km ye kadar bakmak lazim? piyasasi nasil?
Piyasası iyidir o da yüksek kmye kadar dayanır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Era eraquote:
Orijinalden alıntı: Queronto
kaç model? Max kaç km? hangi motor hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ister 1.6 lpg istersende 1.4d bakabilirsin, 200 bini geçmemiş bakımlı bir araç bulsan tadından yenmez.
peki kaç modele bakayim hocam?
En yeni en boş en ufak en donanımsız arabayı alın bizim ülkede konforlu donanımlı araba masraf açar gözü ile bakıyor kekolar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 500 bin liraya alınacak arabalar önerisi arıyorum. Focus 2 ve Linea arasında kaldım. Siz olsanız hangisini alırsınız arkadaşlar.
-
geçen sene 470 bin liraya linea almıştım . Şimdi daha uyguna da bulunabilir .2013 1.3 multijet 160.000km'de . Şuana kadar hiçbir problem çıkarmadı. Gidişi falan da gayet iyi turbolu olduğu için bayır falan dinlemiyor. performansından da memnunum yani.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X