Şimdi Ara

Dikiz aynasını kırdım ne kadar maliyeti olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bugün park halindeki bir aracın dikiz aynasını komple kırdım. Sadece aynası değil dışı da paramparça yani. Numaramı bıraktım ve geri aradılar. Şirket arabası olduğu için serviste yapılması gerektiğini veya tutanak tutulması gerektiğini söylediler. Yarın sabah beraber servise gideceğiz. Maliyeti ne kadar olur? Araç 2014-2018 ford focus. Ayna elektrikli aynaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbrk2 -- 19 Şubat 2020; 23:13:13 >

• Geçmiş olsun focus hakkinda bilgim yok 2019 corolla 1050lira tuttu, fikir vermesi için yazdım
  • sigortadan yaptıramıyor musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora1608

Geçmiş olsun focus hakkinda bilgim yok 2019 corolla 1050lira tuttu, fikir vermesi için yazdım
    Komple kırıldı dikiz aynası dış kısmı da yani. Sizinki de böyle miydi ve serviste mi yaptırmıştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gramatik

sigortadan yaptıramıyor musunuz
    Hayır ne yazık ki :(
  • Hocam öncelikle geçmiş olsun, araç şirket aracı ise muhtemelen kiralıktır. Aracın serviste geçirdiği süre kadarı yada araç servisteyken kiralayana ikame araç verilirse onun bedelide talep edilebilir.
  • tutanak tutun sigortadan yaptırın. sigortanız mı yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokbrk2

Komple kırıldı dikiz aynası dış kısmı da yani. Sizinki de böyle miydi ve serviste mi yaptırmıştınız?

Alıntıları Göster
    2012 C4 yetkili serviste 2 bin tl tuttu. (Sağ dikiz aynası komple)
  • gokbrk2 G kullanıcısına yanıt
    Komple degisti dogrudur
  • gokbrk2 G kullanıcısına yanıt
    Hocam parca parca oldu kusura bakmayin komple serviste kaskodan değişti arac metalik renk benim ayna tekmeyle kırılmis
  • geçmiş olsun
  • garipbirdost kullanıcısına yanıt
    sağ sol ayna da dikiz aynası olarak geçer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.