Avm otoparkında aracıma park ederken vurup kaçmışlar. Aracımı çeken 6 tane farklı kamera var. Kamera da vuran araç çok net belli oluyor ancak araç sahibi ben vurmadım diyor. polise gidip şikayetçi oldum, mala zarar vermeden dava açıldı. Adamı kendim aradım anlaşmak istiyorum dedim ama adam yanaşmıyor . Ne yaparsan yap ben kesinlikle çarpmadım diyor.
Kapı çamurluk ezik ve çizik. Lastikte yarık var. aracım hatasızdı. Değer kaybı da alabilir miyim acaba ? ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakıltaşı__1 -- 25 Ekim 2024; 13:49:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Park halindeki Aracıma Vurup kaçtılar. Tahmini masraf ne kadar tutar ?

-
-
Geçmiş olsun, kamera kaydında aracın vurduğu net değil mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
plaka belliyse ne muhattap oluyorsun işin sonunda kazanıcan zaten çatır çatır al parayı
-
Hocam her şey belli , 6 farklı açıdan çok net bir şekilde belli oluyor.
plaka , adamın adı soyadı kaçta giriş yaptığı. Hepsini çıkardı polis.
hatta benim aracı da takip etmişler. Girerken hasarı var mı yok mu diye. Girerken hasarsız olduğu tespit edildi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok net belli oluyor ancak daha önce başıma gelmediği için korktum biraz.
Bence arabanı yaptır çok masraf tok zaten.çarpan eleman net belliyse bunum için küçük bir hizmet alımı ödemesi yap ve hukuk insanları çarpan arkadaşa hukuku çerçevelerinde çözümleyecektir.
Arabayi kesinlikle yaptırma. Tüm zararını alırsın merak etme her şey kanıtlı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Umarım kazanırsın.Bilemiyorum mahkeme bakalım kaç yıl sürecek ama elinde kesin kanıt varsa bir an önce sonuçlanır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında Özel bir servise detaylı resimleri attım. Çamurluk ve kapının boyanması gerekliymiş ancak boya metalik gri olduğu için renk tutmayabilirmiş bu yüzden arka çamurlukta boyanmak zorunda kalacakmış. Tahmini olarak 30-35 bin arası bir rakamdan bahsettiler . Rakam inanılmaz yüksek geldi.
kasko yok mu? bu hasara 30 -35 normal bu koşullarda.ama yetkili servis X2 çıkartır en az.
-
Daha alalı 1 ay kadar bile olmadı aracı, sigorta yaptırdım sadece.
Keşke kaskoyu da yaptırsaydım araç genelde otoparkta diye erteliyim demiştim kaskoyu. Pişman oldum o konuda
Geçmiş olsun; en kötü kazanız bu olsun ama büyükşehirlerde bırak 1 ayı ;1 gün bile kaskosuz gezilmez-beklenmez.
Aracınız durduğu yerde pertte olabilridi.
2-3 parça boya - düzeltme yine de birşey sayılmaz bu devirde.
forumda bir elemanın bmw pert olmuştu; daha aldığının ertesi günü.
kasko olsa;siz aracı bırakırdınız servise o muhatabı da bulurdu; çatır çatır parasını onun sigortasından keserdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 25 Ekim 2024; 15:27:3 > -
Hiç uğraşma ver mahkemeye tazminat da alırsın,
Hayır efendi gibi gelip evet kardeşim talihsizlik oldu insanlık hali vurdum kusura bakma gel tutanak tutalım ne gerekiyorsa yapalım dese tamam ama ben bu insanları anlamıyorum.
Yok vurmadım yok etmedim. E kayıt var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun. Hasar çok kötü görünmüyor. Boyasız düzeltmecilere baktır derim. Çelik rötüş ya da boyasız çizik tamiri yapanlarda var. Boyatırsan çok fark olur bence son çare boyatmak. Boyatırsan da mikron boya daha az fark eder. Zarar için dava açarsın mecbur.
Adamın vurduğu belli iken telefonda görüşüp "hayır ben vurmadım" ne demekmiş ya?
Bu tutum ve davranışta olanlar ne yetimin halinden anlar birisine gönül rahatlığıyla suçlama yapar, üzerine hayatta toz kondurtmaz vs vs
Şu üslup ve ben yapmadım demesiyle o heriften gerekli bütün tanzimi alın hocam peşini bırakmayın. Yok öyle dünya. Ehliyeti dün almadı ya bu arkadaş?
O heriften şikayetçi olun aracıma zarar verdi ve inkar etti diye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Babadan oğla nesil bunlar. Buraya yazamıyorum ne demek istediğimi anladınız sayıyorum.
-
Oğlu falan vurmuştur belki o yüzden ben vurmadım diyordur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam karşı tarafı korumak gibi olmasın ama gerçekten o vurmadıysa ? Yani o aradığın adam önce senin yanına yanaşıp sen gelene kadar o çıkıp yanına başka araba yanaşıp o sonradan yanaşan adam sürttüyse ? Böyle bir ihtimal var mı acaba ?
-
Hocam ben de tam emin değildim adam öyle konuştuğu için, karakoldan geliyorum şimdi görüntüler mevcut
adam arabaya sol ön taraftan vuruyor gitmeye çalışıyor benim araba yerinden oynuyor. Sonra gidemeyince geri geri gelirken tekrar sürterek devam ediyor. Ama kamera kaydını adam daha izlemedi. Bakalım gelişmeler ne olacak. Adamı polis aramış vurmuşsun kayıt var diye. Adam polise de demiş ki ben vurmadım eminim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakıltaşı__1 -- 26 Ekim 2024; 1:39:18 >
Bu kadar diretmesinde bir farklı bir sebep var bence ya. Düşündüğüm ya kafası iyiydi ya da müziğe odaklandı veya sesi çok açıktı fark etmedi diyeceğim ama gidemeyince geri geri gelirken tekrar sürterek devam ediyor demişsiniz yani %99 fark etmiş yani vurduğunun.
Çok geçmiş olsun başıma gelmedi hukuki süreç hakkında bilgi veremeyeceğim. Benim sadece aklıma başka arabanın çarpmış olabileceği olduğu için yazdım. Kolaylıklar dilerim umarım hakkınızı son kuruşuna kadar alırsınız.
En Beğenilen Yanıtlar

plaka belliyse ne muhattap oluyorsun işin sonunda kazanıcan zaten çatır çatır al parayı |
Arabayi kesinlikle yaptırma. Tüm zararını alırsın merak etme her şey kanıtlı.
|
Hocam her şey belli , 6 farklı açıdan çok net bir şekilde belli oluyor. plaka , adamın adı soyadı kaçta giriş yaptığı. Hepsini çıkardı polis. hatta benim aracı da takip etmişler. Girerken hasarı var mı yok mu diye. Girerken hasarsız olduğu tespit edildi. |
Benzer içerikler
- motor blok çatlak belirtileri
- honda civic fc5
- egzoz bilyası
- llumar cam filmi
- dacia solenza
- porsche taycan menzil
- kia ev 3 fiyat
- citroen c4 2025
- togg kimin
- seres araba hangi ülkenin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X