Bugün emre ozpeynirci yazmış 10 ayda satılan 751 bin araçtan 300 bini ötv den muaf olarak satılmış.
Çok ciddi bir rakam.
Neredeyse satışların yarısına denk.
Belki limit daha da artınca yüzde 50 de 2025 de yakalanacak.
Biliyorum hassas bir konu.
Ama bizzat çevremde 2 örneği var suistimal açık bi r konu.
Keşke hepimize ötv kalksa ,ama bu durumda , vatandaşlar arasında ciddi bir ayrımcılık yaratıyor bu durum.
Selamlar; kısıtlı bütçe ile max. 1 milyon TL ; alttaki 4 ilandan en mantıklı- en alınası ;ileride en az üzecek olan; kullanırken keyif verip-üzmeyecek olan sizce hangisidir ?
değerli görüşlerinizi bekliyorum. ÖZellikle bu araçların kullanıcısı olanla varsa çok çok daha iyi olur.
Özel hastanelere devlet el koyabilir mi ?
Selam ,tamamen fikir jimnastiği olarak yazıyorum, devletin böyle bir hakkı olabilir mi ?
Tüm özel hastaneleri ve doktorlarını devlete geçirebilirler mi ?
Selam 2. el olarak ellerinde çok fazla ford focus var; yüksek modelli ve yaklaşık 40 - 50 bin km. civarlarında satıyorlar.
mesaj attım bir çoğu otokoç un aracıymış, kiralama-filo vb.. amaçla kullanılmış .
sizce riskli midir bu tarz araç almak ?
gereksiz heyecan mıdır?
KArdeşim nasıl milletiz? nasıl vatandaşız_? 844 bin TL araç almak için, 1 MİLYON TL vergi ödemeyi göze alırlar, ödediği gözüne gelmez; umru olmaz, hatta sıraya girer-kuyruğa yazılır.
ama 750 TL için yaktılar-yıktılar.ortalığı ayağa kaldırdılar.
Bu tezatlık değil mi? bu abukluk değil mi? 1 milyon TL vergi ödemek makul mu?
Yapi kredi hiç bir platform da taksit yapmıyor
Selam ,uzun süredir yapi kredi bankası world kard sahibiyim, ama bu aralar ne online satış nede perakende satışlar da taksit yapmıyor.
Misal vatan bilgisayar da taksit yapmıyor, hepsiburada da yapmıyor. Yada vade farkı ile yapıyor.
Amazon da da benzer.
Genel olarak tüm bankalar böyle mi
ben böyle siyasetin ;böyle siyasetçinin; bu herif Edirne de 1 .sıradan milletvekili seçtirildi.
Elim buna oy vermeye gitmediği için; prof. MEHMET AKALIN a oy verdim. Allah ım ne büyüksün ; en doğrusunu yapmışım
Bu adama oy veren aklı başında okumuş kesim şu anda kendini sorguluyor mu?
utanmaz adam ;birde Atatürk edebiyatı ile kendini aklamaya çalışıyor.
Selam; millet TOGG a doydu sanırım; 2. elde 600 civarı ilanda bekleyen TOGG var; kredi kampanyaları sürekli yenileniyor; hemde cidden çok cazip.
Sizce TOGG a mı doyduk ?
yoksa TOGG sıkıntılı mı?
yoksa elektrikli araç işi gözden düşüyor mu?
[simage][/simage]
:::::DH MITSUBISHI TAKIMI::::: 2006 COLT INVITE- 2006 AVENSIS VVT-I-2012 FB7 CiViC |
Son Giriş: 21 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 23 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.485
İkinci El Bölümü Mesajları: 36
Konularının görüntülenme sayısı: 368.876 (Bu ay: 14.756)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.051 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası