Şimdi Ara

aflatoksin analizi yapan gıda firması var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar; fıstık ezmesi-fındık ezmesi neredeyse vazgeçilmezim; ve çocuklara da yediriyorum.

Ancak aflatoksin analizi yapan ve bunu paylaşan tek bir firma-şirket bile yok bulamadım.

Tarım kredi koop tan alıyorum onlara mail attım kalite kontrol servisine iletmişler talebimi ama başka cevap yok.

NUTMASTER a attım hatta instgram dan da yorum olarak ,gönderilerin altına yazdım en ufak cevap yok; duymazlıktan geliyorlar.

POLMAK için muhatap bile yok zaten.

Gerçekten sağlığımı; yediğimiz içtiğimiz ALLLAH a emanet.

Burada zaten en başta devletin kendi kurumunun hassas olması gerekirken; onlar bile ancak önerinizi ilettik diyebiliyor.

• ghostiki kullanıcısına yanıt
    Sanırım Züber yapıyormuş diye duymuştum ama emin değilim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Biz imalathane sahibiyiz. Size şöyle söyliyim bu markaların 99.9%u o işi yapacak labratuvar ve personele sahip değil. Adamlar fındığı alır ama aflatoksin var mı yok mu diye kesinlikle bakmaz. Sadece fiyatı uygun mu diye bakar. Fındık üreticisi malını labratuvarda kontrol ettirmeye kalksa bi kavanoz dandik ezme olur size 500 lira.

Zaten ifşa listesindeki firmaların ağlamalarının asıl sebebi de bu. Biz bilmiyorduk diyorlar. Hammaddeni alırken baktırıcaksın kardeşim bu kadar basit. Tabi tek taraflıda düşünmemek lazım. Her türlü kalite kontrolünü yaptırıp malın fiyatını 2'ye katladığında bu sefer de fahiş fiyatçı diye çöküyorlar. Ülkede gıda işi tamamen kaosa sürüklenmiş durumda. Bulduğumuzu yiyecez artık.

• Yapan yoksa siz yapın.

www.evalab.net
    Total Aflatoxin Rapid Test Kit | Un, Yem, Gıda Kalite Sistemleri, Perten, Pfeuffer
    https://www.evalab.net/total-aflatoxin-rapid-test-kit.html

Alternatif olarak üniversitelerin hplc yöntemi ile test yapan birimleri var, 500-1000 lira arasına yapıyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zuber den dönüş aldım ,onlar analizi yapıyor. Bundan sonra başka marka almam. Birde Tuğba kuruyemis yapıyormuş diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baykar'da Staj yapan var mı?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.