Şimdi Ara

İskansız daire alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam; bir daire buldum; apartman tamamlanmış durumda görünüyor; hatta bir kaç kiracı bile oturuma başlamış ama faturaları ortak ve henüz iskan yok.

müteahhit; belediyeye başvuru yaptık; bugün yarın çıkar diyor. Ama en son sorduğumdan beri yaklaşık 2 hafta geçti .

Acaba belediyeler bu konuda bilgi verir mi?

Dertsiz başıma dert almayayım mı?

fiyat olarak bir tık uygun daire ama öyle 300 - 500 binde fark etmiyor max. 150 - 200 oynuyor. sizce riske değer mi?

yada müteahhit ile sözleşme vs. yapabilir miyim? İSkan alınmazsa şu kadar tazminat ödeyeceksin vs..vs.. ?

• İskan alınması bir kaç ay sürer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diktatör58 D kullanıcısına yanıt

Selamlar hocam...İskan ile ilgili detayları gerek belediyeden gerek yapı denetim firmasından öğrenebilirsiniz(biraz ısrarcı olmanız gerekebilir).İskan başvrusu bazen uzayabiliyor(2-3 ay kadar)..Burada en önemli husus inşaat firmasının daha önce yapmış olduğu daireler.Firmanın yapmış oldugu daireleri inceyerek hatta kat malikleri ile görüşerek dairelerinden memnun olup olmadığını sorabilrsiniz.Ek olarak sıfır daireler 5 yıl müteahhit garantisi vardır.Geçmiş projelerinde sorun yaşanmışmı yaşandıysa bu konuda müteahhit sorumlar ile ilgileniyor mu.Bu konuları detaylandırabilirseniz ona göre tekrar istişare yapabiliriz.

Dipnot: Geçmiş referansları sağlam ve hepsinde iskan varsa bu bina da sorun olacağını düşünmüyorum(yatırım tavsiyesi değildir   )

• Antalya.Gayrimenkul kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler; peki bankadan bu şekilde kredi kullanma şansım olabilir mi ?

Birde son olarak; bir daire daha buldum; hepte sıkıntılı yerleri bulmakta üstüme yok sanırım; o da iskan almamış ama imar barışından faydalanmış; daire ve apartmanda herşey iyi görünüyor; faturalar ayrılmış.

sizce ona mı niyetlensem?

yoksa antlaya da kira çarpanı yüksek 1+1 öneriniz var mı ? max. bütçe 2.3 milyon.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.