Şimdi Ara

Psa grubu 2. Eldeki fiyat saçmalıkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam , 2. El özellikle Citroën c4 ve c4 X ilanlarına göz attım, fiyatlar ağır hasarlı için 1200 TLlerden ,kazasizlar için 1300 1350 TL den kapı açıyor.

Kardeşim bu araçların en güncel kasası 2025 modeli, 0 km. Zaten 1300 1350 TL nakit + 0 faizli kredi ile ulaşılabiliyor şu anda.

Gerçekten 2. El düzelecek falan diye umuyoruz ama eminim diğer markalar da benzer durumda ,kimse halen gerçekleri görememiş yada ayaklar hala yer basmıyor.

Max ederi 1200 edecek araç için 0km. Ye yakın rakam çekiyorlar.

Bakalim daha ne kadar böyle gidecek.

Kesinlikle 2. El ilan bile bakmayın.

0 km. Al paket olsun ama 0 km. Alın geçin.bu çakal galerici esnafa para yedirmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Satan şaşırmış da alana ne demeli?

C3 aracım var 1150'ye satan var, yahu alan da var. 1 üstü etmemesi lazım.

• Astra da aynı durumda ,

https://www.sahibinden.com/s/i3RwJdp8 Adam 100 bin fazla yamzis

https://www.sahibinden.com/s/SYurTUNU

Bu aracın 0km. 2025 model ,Satış fiyatı 1550 TL, gs paket.
    Adam 2022 ye 1465 yazmış

Psa grubu 2. Eldeki fiyat saçmalıkları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 22 Mart 2025; 13:30:4 >

• Bu bütçeye çıkan adam zaten bayilerede soruyor. Geçen bir konu vardı c4x makyajlı kasa 1350ye anlaşmıştı. Sarı sitede fiyatlar uçuk. Benzeri Taigo T-Roc için de geçerli. Alan olduğunu da sanmıyorum şahsen ben sırf görüntüleme olsun diye ilanları tutuyorlar diye düşünüyorum.PSA has değil aslında durum. Egea crosslar hele hele i20ler için durum daha vahim. Sarı sitede 2020 i20 alacağıma gider 0 alırım büyük ihtimal daha ucuza gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 22 Mart 2025; 20:24:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu aralar stellantis grup sıfır arabalarını kelepir satıyor. isteseler şuan 100bin tl daha pahalı satabilirler mevcut fiyata göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 22 Mart 2025; 23:33:37 >
  • imkan varsa yeni alıp geçmek en mantıklısı

• Hocam onlar şişirme fiyat örneğin bugün 408 GT 1700 e aldim 20 binde. Oturup pazarlık yapacaksınız. Direk oradaki fiyata görsel zaten 0 lar var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar, lütfen c4x max yada max full opsiyon indirimli hangi bayide var bilgi verin acil düşünüyorum

• yerdavader kullanıcısına yanıt

Fiyat uygun gelmedi bana, satan oh çekmiştir büyük ihtimalle

• masterap M kullanıcısına yanıt
    2024 gt bu fiyata olan gösterebilirmisiniz hatasız

Araç özelinde değil piyasa özelinde konuşuyorum. Hayırlı olsun tabi ama bu paralara 2. el 408 almak hiçbir piyasa koşulunda tarzım olmazdı. Sahibindene yazılan fiyatlar aracın gerçek ederini belirlemiyor. 0 km 408 allure'ları geçen ay 1450'ye verdiler. Allure ve gt arasında max 200bin tl'lik donanım farkı var

1600'e 24bin kmde full paket 160hp alfa romeo tonale sattım. Bu ay sıfır km full paket austal'i 1880'e, bmw 2.30e'yi 2130'a aldık. Hepsini deneyimlediğim için söylüyorum, 408'den fersah fersah üstün araçlar

Dolar kurununda etkisi var şu an en düşük allurev1740 kredidiz İstanbul'da. Sıfır olarak. Birde olaylar yüzünden belirsizlik var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 24 Mart 2025; 22:18:39 >

Hocam etkenler var tabi ki, eleştirme amaçlı söylemedim sadece kendi düşünce tarzım bu. Kurdan ziyade stok eritmesi yaptılar. İlla 408 alacağım diyorsanız çok fazla seçeneğiniz olmayabilir. Hayırlı olsun tekrardan

Sağolun hocam. Bu gidişle daha da artacak gibi hem sıfır hem 2. El fiyatları.

deneyimlemeden konuşmak çok tarzım değil

ama 408'in babası 508'i deneyimledikten sonra deneyimlemeye gerek bile olduğunu düşünmüyorum

araba dışarıdan bağırıyor ben öylesine üretilmiş bir otomobilim diye

üreticiler model çeşitliliği olsun diye mi nedir o kadar salak saçma model sürmeye başladılar ki piyasaya sırf kuru kalabalık

örn. vw t-roc taigo t-cross ... ne bu ? B / B+ hadi diyelim , aynı buçuk segment de 3 araba

Komedi

• werneke W kullanıcısına yanıt

Bu vw kardeşlere arka arkaya bindim. Hangisi neydi karıştırdım, sonra çorba oldu fiyatlar donanımlar :) hissiyat hiç değişmiyor neredeyse, çevirip çevirip üretmişler

• ghostiki kullanıcısına yanıt

2022 deki GS paket ile 2025'deki aynı değil. 2025 daha boş.

• siz bunlara fazla diyorsunuz amerikanları görseniz oturur ağlarsınız (teşbihte hata olmaz) adamlar 30 yıllık hurda araçlar için dünyanın parasını istiyor, chevy tahoe için cadillac escalade den (aynı model yılı) fazla istiyor, örnekler çok.

• Aslında her marka için geçeri bu mevzu yıllardır.

Zamanında araba yokluğu döneminden kalma bir alışkanlık liste fiyatına bakıyor indirimsiz ve indirimli liste fiyatı gidip indirimsiz fiyattı baz alıp 100-200.000 TL altına aracını ilana koyuyor.

Oysaki bayiye gidince liste fiyatındaki indirimli fiyatın üzerine 50-100.000 TL daha indirim yapıyor bu durumda ikinci el ile sıfır neredeyse aynı kapıya geliyor.

3 ay önce bayonu 1.290.00 TL alırken benim sattığım eski makyajsız kasayı 1.200.000 TL satmaya çalışıyorlardı ben 1.024.00 TL e 24 saat de satmıştım.

İşin özü istiyorlar da alan yok ucuza koyan satıp hemen aracını alıp geçiyor.

• Gerçekten satmak isteyen fiyatı indirmek zorunda.

Sahibindenki ilanların %20'si gerçekten satmak isteyenler. %80'i atıyor oltayı, bekliyor balık gelsin diye.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.