Bildirim
2020 Yeni Clio 5 Alacaklar Grubu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1.0 İcon x-tronic alacağım, oyak indirimi ile 131.800tl ye geliyor, bayiye sorup oyak dışında aynı fiyata verirlerse ve araç hazırsa hemen alacağım. -
o indirim nasıl oluyor hocamquote:
Orijinalden alıntı: caspento
1.0 İcon x-tronic alacağım, oyak indirimi ile 131.800tl ye geliyor, bayiye sorup oyak dışında aynı fiyata verirlerse ve araç hazırsa hemen alacağım. -
Oyak üye indirimi, askeri personel için.quote:
Orijinalden alıntı: Swayne
o indirim nasıl oluyor hocam
Alıntıları Göster -
Erdal passattan sonra clio ya düştüyse vardır bir bildiği.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2012 de çok popülerdi clio 4 konuları.Araç büyük heyecan uyandırmıştı.Clio5 e pek istek yok gibi.
Touch paketi düşünüyorum ama sürdüğüm birkaç clio4 çok çabuk dökülmüştü.
icon 1.0 cvt 135bin fiyat aldım bir akrabam düşünüyor. -
Yeni opel corsa nın da fiyatlarını görmek lazım.
Elegance paketi gayet yeterli, şerit takip sistemi gerçekten güzel çalışıyor.
1.2 motor ve eat8 kombinasyonu ile clio 1.0 xtronic ten daha az yakıyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
1.0 touch x-tronic bir dal alırım ben teste çağordılar bakcam hanıma alacam beğenirsem ne kadar diyolla
Beş para etmez marka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 20 Haziran 2020; 4:24:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankaradan Joy 1.0 TCe X-Tronic 100 bg modeli düşünüyoruz kesin değil ama ihtimal yüksek
Yeni clio en ucuz otomatik paketi (boş paket diyim) fiyatı ne kadar şu an?
116.800 TL oluyor
Teşekkür ederim ama pahalı:)
B sınıfı dolu arabalar 170.000’e kadar çıktı
Yani Renault böyle ise diğer markaları düşünemiyorum . Bi hurda teşviki yada ÖTV indirimi beklemekte yarar var diye düşünüyorum. .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Satışlar zaten tıkırında
VW Mercedes Audi’de çoğu modelde Nisan sonuna kadar satacak araba kalmadı
Olmayan arabaya Kapora alıyorlar
Erdal alip anahtar ruhsat kullanıcı adı fotonu atmazsan sana inanmak olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 10 Şubat 2020; 10:53:10 >
Bu arabalar için tabii ki pahalı ama hangisi ucuz ki. İkimci el fiyatlar bile inanılır gibi değil. Mecbur birini seçip bineceksin.
Aralık ayında vergiden dolayı şirketler bitirmişti Mercedes, bmw ve audiyi. Piyasayı bilmiyorum ama ben bayilerin pek tok olduğunu zannetmiyorum. Bayi araştırılırsa indirim yakalanabilir bence. (benim araba 3-5 yıl daha gider bana, alıcı değil yorumcuyum😁)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hurda teşviki çöp sistem, ötv indirimi şartquote:
Orijinalden alıntı: Guest-12E848953
Yani Renault böyle ise diğer markaları düşünemiyorum . Bi hurda teşviki yada ÖTV indirimi beklemekte yarar var diye düşünüyorum. .
En az 20-30 bin TL civarı indirim lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Yeni opel corsa nın da fiyatlarını görmek lazım.
Elegance paketi gayet yeterli, şerit takip sistemi gerçekten güzel çalışıyor. 1.2 motor ve eat8 kombinasyonu ile clio 1.0 xtronic ten daha az yakıyor. |
Youtube da Opel Corsa incelemesi var Muharrem Gökçe'nin. Elegance paketi gayet yeterli. Şerit takip ve çarpışma önleyici sistem bulunuyor.
Corsa beklenmeli bence. |
Yurt dışındaki en dolu versiyonu o ön yolcu yan perde hava yastıklarının yanı sıra tüm elektronik güvenlik sistemleride var acil durum fren sistemi şerit takip vb. gibi Türkiye'deki modeli soksanız 3 yıldız anca alır belkide alamaz bile...
|
bi boş yapma şu konuda ya.
adamlar teste soktukları araçta bir ton güvenlik donanımı koyuyorlar yabancı dilin yoksa translate açıp kontrol et renault.fr ya da renault.co.uk sitesinden adamların en baz paketinde standart gelen sürüş asistan paketi türkiye'de icon pakette bile opsiyonel. yan hava yastığı ile perde hava yastığı farkını bilmiyorsun daha konuşuyorsun car car araç çıktığından beri. |
ya ben de gittim bayiye lansmana hoşuma da gitti araç ama böyle beyni çıkartıp yorum atmak için neler yapıyorlar merak ediyorum.
daha önce kaç farklı kişi anlatmaya çalıştı anlamıyor. basmıyor kafa. adamlar baz donanımları en full pakette bile opsiyon yapmış. rezillik bununla da bitmiyor yurtdışında olan koltuk ısıtma, bose ses sistemi gibi opsiyonlar ülkemize gelmiyor bile. üstelik bu araç bizim ülkemizde üretiliyor yazık ama bu kafalara müstehak bile.. |
Ben ilgileniyorum ama hayal kırıklığı uğratan noktaları olduğu için listemde altlara düştü.
Sadece 4 airbag var sanırım ve bu büyük bir negatif. İcon'da opsiyonel olarak bile ekleme şansı verilmiyor. Avrupa'da standart olan sürüş destek paketi, İcon modelinde ve 5 bin lira opsiyonla veriliyor. Joy modelin içi çok kötü diyorlar. Bu nedenle icon almak neredeyse mecburi. İş buyken fiyatı Polo seviyesine geliyor. Yabanci videolarda yaklaşık 80km ve yukarısında içeri çok ses aldığını ve yolu iyi tutmadığını söylüyorlar. Bir iki yorumcu buna zıt görüş belirtti gerçi. Onu da soyliyeyim ama büyük çoğunluk Polo'nun genel olarak daha iyi bir araba olduğunu söylüyor. Eğer sürüş destek paketli İcon'u 125 bin civarına bulabilsem alırımm ama 135-140 vereceksem Corolla, Polo vs alırım. Fiyatında o seviyeye düşeceğini sanmıyorum. 6 ay sonra 175'e çıkarsa şaşırmam. Yine de bu konuyu takip edip iyi bir indirim gelirse negatiflere rağmen düşünürüm. |
bariz trolle fıstık atmayın lütfen
|
Benzer içerikler
- range rover 3.0 tdv6 motor ömrü
- t-roc kronik sorunları
- suzuki swift yorum
- skoda rapid neden tutulmuyor
- toyota corolla 1.6 dream multidrive s yorum
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X