Selamlar, İlk aracımı almayı düşünüyorum. Birikmiş 690bin TLye yakın param var. 2020 üstü düşük km kazasız hatasız Clio 1.0 TCe 90hp Joy otomatik paket bakıyordum. Bir kaç kere ilana 670 bin tlye acil satanlar düştü(Normal piyasa 710-730 arası). Hızlı olamadığım için kaçırdım. Bu sırada Hyundai 100bin TL 12 ay 0faiz kampanyası başlattı. Hyundai i10 1.2 87hp Style paketi 690 nakit 100 bin faizsiz kredi seçeneğiyle 790bin tlye alabiliyorum. Bu krediyi ödeyebilecek durumdayım. Yeni evlendim iki kişilik bir aileyiz. Clio 5 bizim için çok yeterli ve güzel bir araç. Hyundai i10 onun eşiti değil fakat özellikler bize yeterli gibi. Araç ve fiyat olarak baktığımda temiz bir Clio aklıma daha çok yatıyor. Fakat faizisiz krediyle birlikte enflasyonun olduğu ülkemizde 790 bin tllik bir araç almış olacağım. i10 almam durumunda ilerde ikinci elde sattığım zaman rahatça yine aradığım özellikte bir Clio alabileceğimi düşünüyorum. Kafam çok karıştı. Siz değerli üstadlara sorum şu. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur hem finansal hem araçsal anlamda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mzd -- 8 Kasım 2023; 10:19:37 > |
Bildirim