Aynı tc ile ikinci internet aboneliği?
Arkadaşlar selamlar, konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama bilenler cevaplayabilirse eğer mutlu olurum. İkamet ettiğim şehirde ev interneti kendi üzerime kayıtlı. Farklı bir şehire atandığım için internet bağlatmak istediğimde kendi üzerime operatör ya da firma fark etmeksizin ikinci bir internet aboneliği alabilir miyim.?
Ulaşım hakkında acil yardım.
Değerli forumdaşlar herkese merhabalar. Ankara’dan kırıkkalenin Çelebi ilçesine ulaşımı nasıl sağlayabilirim.? Şahsi araçla gitmeyeceğim otobüs ile önce ankara’dan kırıkkaleye sonra Çelebi ilçesine gitmem gerek. Aranızda kırıkkaleli olan veya bahsettiğim Çelebi ilçesini bilen var mı, yardımcı olursanız eğer çok sevinirim. Herkese iyi forumlar.
Forumdaşlar selam laptop’dan anlayan arkadaşlar acil yorum yapabilir mi acaba. Aşağıya linkini bıraktığım laptop günlük kullanım için nasıldır sizce? Kasma, donma yapar mı dizi,film izlemek internette takılmak için.
İphone 11 Yardım
Arkadaşlar merhaba. Bu ip11’de telefonu eline alır almaz ekranın uyanması kısmını nasıl kapatacağız bilen var mı acaba? Cebimdeyken bile kendiliğinden açılıyor telefon, aşırı uyuz oldum yok mudur bunun bir çaresi 😔
Araç Kiralama Hakkında
|
Kargo’yu kaybeden mng hakkında.
|
Kredi hakkında
|
Konu silinebilir
|
Araç piyasasının geldiği son nokta
İkinci el fiyat karmaşıklığı
-2014 Renault Clio 1.2 Joy |
Son Giriş: 20 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.183
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 14.380 (Bu ay: 147)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 852 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor