< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 6 Şubat 2020; 8:51:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 6 Şubat 2020; 8:51:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kalite olarak yeni clio fark atar ibizaya
B segmentinde en kalitesiz iç mekana sahip araç ibiza. |
ahmetkep demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
İbiza, genel olarak poloya parası yetmeyenlerin aldığı ucuz bi üretim. Yol tutuş olarak da km77.com'un geyik testine bakabilirsiniz, fazlasıyla inanırsınız. |
Clio satış rakamları çok yüksek bir araç yeni yüzüde gayet iyi bence benim tercihirm clio olurdu.
|
Ben olsam İbiza alırdım. Clio' nun yol tutuşunun ibiza' dan iyi olduğuna kimse beni inandıramaz. Ayrıca İbiza' nın tasarımı daha iyi. Clio yenilenmesine rağmen. Clio' da Multimedya ekranın duruşu çok kötü. Rentecar şirket arabası clio. bi karizması yok. İbizanın duruşu da yol tutuşu da daha iyi.
|
Adamın yorumu köy kahvesi seviyesinde ya. Beni kimse inandıramaz diyor
İşte sonra böyle adamlara 2 hava yastıkli, boktan yol tutuslu Alaman mallarıyla kazikliyorlar hem de kapıda sıra bekletip |
Yeni kasa nasıl yol tutuyor bilmiyorum ama önceki kasa clio, ibizadan daha iyi yol tutuyordu. 2.el olarak da duşa fazla tercih edilen, daha hızlı satılan bi araç clio.
Tabi yine yeni kasanın durumunu görmek lazım. |
Öncelikle üslup çok önemli. Tanımadığınız kişilere sen ben diye hitap edilmez. Çok sorun değil. Maliyet düşürüyorsa neden fiyatlar aynı çelişki buradan başlıyor. Darbeyi daha iyi sönümlüyor olayı ne yazıkki kandırmaca. Diğer firmalarda böyle bir olay yok. Kullansa büyük firmalar kullanır. Sizinle burada bunu tartışamam gerek de yok. Alacak arkadaş zaten detaylı araştırma yapmış. Ben kendimi fikrimi beyan ettim. Ha bu arada evde 2 araç var biri ibiza 2018 diğeri 2015 symbol. Ne hikmetse büyük reno symbole plastik çamurluk koymamış. Aklınızda bulunsun cahillik başa bela👍🏿
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 6 Şubat 2020; 13:15:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 6 Şubat 2020; 16:37:53 > |
|