Şimdi Ara

2020 Yeni Clio mu 2020 Ibiza mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
12.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2020 Yeni Clio 1.0 X-Tronic Joy/Touch/Icon mi ? [Donanıma göre ayrı detaylı yorum istiyorum.]

2020 Ibıza TSI DSG Style mı ? [Zaten tek paket tek motor tek şanzıman seçeneğiyle var.]

Avantaj dezavantajları, 2. El, yol tutuş, yalıtım, tasarım, kalite vs. ÇOK YÖNLÜ değerlendirme lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 6 Şubat 2020; 8:51:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ahmetkep kullanıcısına yanıt
    ahmetkep demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

Ben olsam İbiza alırdım. Clio' nun yol tutuşunun ibiza' dan iyi olduğuna kimse beni inandıramaz. Ayrıca İbiza' nın tasarımı daha iyi. Clio yenilenmesine rağmen. Clio' da Multimedya ekranın duruşu çok kötü. Rentecar şirket arabası clio. bi karizması yok. İbizanın duruşu da yol tutuşu da daha iyi.
    İbiza'nın karizması var yani

İbiza, genel olarak poloya parası yetmeyenlerin aldığı ucuz bi üretim.

Yol tutuş olarak da km77.com'un geyik testine bakabilirsiniz, fazlasıyla inanırsınız.
    Ben olsam İbiza alırdım. Clio' nun yol tutuşunun ibiza' dan iyi olduğuna kimse beni inandıramaz. Ayrıca İbiza' nın tasarımı daha iyi. Clio yenilenmesine rağmen. Clio' da Multimedya ekranın duruşu çok kötü. Rentecar şirket arabası clio. bi karizması yok. İbizanın duruşu da yol tutuşu da daha iyi.
    Öncelikle üslup çok önemli. Tanımadığınız kişilere sen ben diye hitap edilmez. Çok sorun değil. Maliyet düşürüyorsa neden fiyatlar aynı çelişki buradan başlıyor. Darbeyi daha iyi sönümlüyor olayı ne yazıkki kandırmaca. Diğer firmalarda böyle bir olay yok. Kullansa büyük firmalar kullanır. Sizinle burada bunu tartışamam gerek de yok. Alacak arkadaş zaten detaylı araştırma yapmış. Ben kendimi fikrimi beyan ettim. Ha bu arada evde 2 araç var biri ibiza 2018 diğeri 2015 symbol. Ne hikmetse büyük reno symbole plastik çamurluk koymamış. Aklınızda bulunsun cahillik başa bela👍🏿
  • Clio satış rakamları çok yüksek bir araç yeni yüzüde gayet iyi bence benim tercihirm clio olurdu.
  • YuRYTR kullanıcısına yanıt
    Ibiza'nın dezavantajı neler ? Clio'nun avantajları neler ?
  • Kalite olarak yeni clio fark atar ibizaya

B segmentinde en kalitesiz iç mekana sahip araç ibiza.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    performans ve yol tutuş ve 2. el piyasası olarak ?
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Yeni kasa nasıl yol tutuyor bilmiyorum ama önceki kasa clio, ibizadan daha iyi yol tutuyordu. 2.el olarak da duşa fazla tercih edilen, daha hızlı satılan bi araç clio.

Tabi yine yeni kasanın durumunu görmek lazım.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    vag arabaları kalite algısı olarak daha iyi olduğu bilinir genelde ?

polo muadili ibiza aslında, polo bayilerde olmayınca ibiza'ya yönelmezler mi ? polo ile aynı araba değil mi yaklaşık ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 polo mu 2012 civic mi?
    3 yıl önce açıldı
    Yeni Corolla mı Yeni 2008 mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Teknik altyapı motor vs olarak aynı, ama kalite olarak çok fark var

İbiza'nın iç mekanı i10'dan farksız

• Araçlar aynı segmentte ikinci eli hangisi kuvvetli ise onu almanızı tavsiye ederim.
    Ben 2018 ibizaya biniyorum. Ev alınca ibizaya geçiş yaptık kadjardan reno arabası bana pek keyif vermedi işin açıkçası. İbiza f/p olarak iyi bir araç Polo dan özellik olarak daha fazla donanıma sahip ben o yüzden tercih etmiştim.
    Clio için motor tutulan motor mu ona bakmak lazım. Her ikisi de güncel kasa yeni clio 5 yıl kasa değiştirmez bu bir avantaj gelecek için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esoturko E kullanıcısına yanıt
    Sizce hangisinin 2. Eli güzeldir

• Clio yu bulursun.zaten yeni lansmanı yapılacak. fakat ibiza bayilerde yok gibi birşey. bulursan 2019 model bulursun. 2020 modeller ne zaman gelir bilemem. yeni model olması sebebiyle clio bence daha mantıklı.
  • autoshow A kullanıcısına yanıt
    Ibiza da var bayilerde 2020

• Arka koltuklarda seyahat edilecekse eğer ibizanın şaft tüneli yaklaşık 20 cm civarında. Ortaya ancak 3-4 yaşında çocuk biner. Yetişkin biri bindiğinde bacaklarını tünelin 2 yanına atması elzem oluyor, bu da diğer yolcuları sıkıştırıyor. Bayide incelemiştim ve bu şaft tüneli aracı elememde büyük etkenlerden biri olmuştu.
  • Ben olsam İbiza alırdım. Clio' nun yol tutuşunun ibiza' dan iyi olduğuna kimse beni inandıramaz. Ayrıca İbiza' nın tasarımı daha iyi. Clio yenilenmesine rağmen. Clio' da Multimedya ekranın duruşu çok kötü. Rentecar şirket arabası clio. bi karizması yok. İbizanın duruşu da yol tutuşu da daha iyi.
  • Citroen c3 shine test etmeden karar verme tavsiyem

• ahmetkep kullanıcısına yanıt
    Yeni Clio ile bu imaj yıkılmıştır belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

İbiza'nın karizması var yani

İbiza, genel olarak poloya parası yetmeyenlerin aldığı ucuz bi üretim.

Yol tutuş olarak da km77.com'un geyik testine bakabilirsiniz, fazlasıyla inanırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 6 Şubat 2020; 13:15:11 >
  • B segment, kıytırık araçlar işte. Çok da bir şey beklememek lazım.

Clio piyasası, servisi daha iyi. Yerli üretim. Güvenlik olarak da daha iyi gibi. Kasası da daha yeni.

Diğer konularda sidik yarışına gerek yok. Hangisi benzer fiyata daha çok donanım sunuyorsa o alınır geçilir. Clio 3-5bin fazlasına kadar hakeder yukarıdaki maddelerden ötürü. 120bine ibiza mı 125bine clio mu ona da kişinin tasarım zevki karar verir.
  • Yolda giderken vites kolu ve aynaları sallanan Clio 5'in Ibiza'dan kaliteli bir araba olduğuna inanmıyorum. Ibiza'yı küçümsemeyin. Birçok C segmenti otomobilden daha performanslı. (0-100 9.4 sn.) Yalıtım olarak da uzak doğunun C segmenti otomobillerinden iyidir. Şahsen insanların beni ilaç mümessili olarak görmesini istemem. Seat armasını Renault'a yeğlerim. İkinci elde Ibiza'nın müşterisi daha az olsa da Clio'dan daha çok değer biçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 6 Şubat 2020; 16:37:53 >
  • İkisi hakkında da bilgim yok ama Clio'nun kiralık araç ve şirket aracı imajı soru işareti olmuştur bende. Fluance ve Egea'da da aynı problem var.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.