Merhaba herkese, 2017 model polo sahibiyim Aracım 97binde.Tanıdığım nakite sıkışmış 2012 model elagance paket civic sahibi kendisi. 260bine satmak istiyor bana. Araç 65binde gördüğüm kadarı ile tertemiz bir araç. Trameri vs hiç bir şeyi yok. Kendi arabamı satsam üzerine para kalıyor. Onlada krediyi kaparım diye düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? |
2017 polo mu 2012 civic mi?
-
-
senin polo hangi motor dizel benzin yakıtını bilmiyorum civic hangi kasa fd6 mı fb7 mi birde ikisi farklı segment araçlar civic bagaj ve iç hacim polodan daha geniştir ama poloya göre yakıtı daha fazladır ihtiyaca ve kişiye göre değişir ben olsam civic tercih ederdim.
-
Nakit ihtiyacın varsa olabilir ancak onun dışında gereksiz. Genişlik dışında geriye gidersin
-
1.4 dizel hocam.
-
Açıkcası biraz gaza geldim, araç da çok hoşuma gitti polodan sonra yayla gibi geldi. Neden geriye giderim hocam?
-
Aracı sık kullanıyorsan Yakıt konusunda fazlasıyla üzer bende 2007 otomatik var aynı motor LPG de bile 1.5 TL ye yakın yakıyor Manuel de 1 TL civarı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kalite, yalıtım gibi hususlarda polo daha iyidir
-
Kalite, konfor, işlevsellik ve verimlilikte Polo çok daha iyi.
Ayrıca Civic eski, o kasalarda tampon altında koruma demiri bile yoktu, her yeri sert plastik ve kötü malzemede cabası.
Civicte yalıtım filanda yok, eski tip motor yokuşta klima açınca kamyoncular selektör atıyor.
Üstüne bide sert plastik trim sesleri, Polo’ya nazaran düşük prestij ve ikinci el, güvensiz şasisi vs. derken Polo’yla kıyaslanamayacağı ortaya çıkıyor zaten.
Neyse hayırlısı olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Civic genişlik olarak daha iyi deniyor ama bu araca inip binmek vücuttaki tüm kasları koordineli şekilde çalıştırıyor. Araçtan inerken dışarıdaki bir yere kement atıp kendimi çekerek inmek istiyorum açıkçası. Ayrıca araç aşırı basık ve içeride bunalıyorum . Sadece bagajı güzel diyebilirim. İlginç bir tasarım. Sanırım yol tutuşu arttırmak için böyle bir tasarım felsefesinde diretiyorlar senelerdir. Gördüğüm kadarıyla da yol tutuşu gayet iyi. O yüzden aile aracı olarak pek göremiyorum ben bu arabayı. Güzel bir araç muhakkak, ama işlevsel değil. Polo da son kasası değilse oldukça dar bir araç açıkçası. Tamamen aile mantığıyla düşündüğüm için benim tercihim Civic olurdu ancak başka seçeneğim olsa direkt o tercihe yönelirdim.
-
Merhaba evet polo civice göre çok dar. Aile aracı olarak kullanmıyorum tek kullanıyorum. Yorumlardan sonra açıkcası muallakda kaldım.
-
yav polodan bahsediyoruz golf'den değil. tabikide geçilir. sıradan hiçbi halt özelliği olmayan buzdolabı b segment bi araba. üstüne para da kalıyorsa direkt geçilir.
daha geniş daha rahat daha performanslı bir araç olur
-
Uzerine 20 bin lira birakir diye dusunuyorum uc asagi bes yukari.
Kimisi sizin gibi diyor kimi de polo diyor acikcasi kafam karisti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kalite, konfor, işlevsellik ve verimlilikte Polo çok daha iyi.
Ayrıca Civic eski, o kasalarda tampon altında koruma demiri bile yoktu, her yeri sert plastik ve kötü malzemede cabası. Civicte yalıtım filanda yok, eski tip motor yokuşta klima açınca kamyoncular selektör atıyor. Üstüne bide sert plastik trim sesleri, Polo’ya nazaran düşük prestij ve ikinci el, güvensiz şasisi vs. derken Polo’yla kıyaslanamayacağı ortaya çıkıyor zaten. Neyse hayırlısı olsun. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X