Şimdi Ara

2013 Citroen c5 mi 2013 Honda civic mi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba iyi akşamlar... Benim aracım 2013 Honda civic elegance 57.000 aldım.Ama aklım Citroen c5 lerde kaldı . Sizce hata mı yapmışım ?

• C5 ile Civic kıyas edilmez...
  • Simdi biz evet desek siz hatalı mi olmuş olacaksınız ?

İçinizde kalmış olabilir ama sizin aracınız gayet mantıklı bir seçim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kalırsa Hayır 6 yıl garanti, hızlı 2. El, sorunsuzluk bunlar hondanın artıları c5 in tek artısı d sınıfı olması ve buna bağlı olarak daha iyi Yalıtım ve bir nebze daha iyi konfor ben başka bir artı göremiyorum hatta f sınıfı ancak iç mekan tikirtilari olsun soyulan iç mekan olsun çok çabuk eskiyor imkanınız varsa 2012 model bir c5 inceleyin kısaca aracınız gayet güzel ağız tadı ile binersiniz inşallah hayırlı günler

• bende bir ara niyetlenmiştim c5 e o sabit direksiyonu ve basık iç mekanı görünce vazgeçmiştim.
    civicten yalıtım ve konfor yönünden bariz iyidir geri kalanlarla başabaş giderler.
    özellikle 1.6 dizeli civic e göre hantal, ama yakıt olarakta az yakar.
    bazı kronik sorunları vardı düzeltildimi bilmiyorum ayrıca 2. eli civic gibi diil, çok içinde kaldıysa birkaç sene binip az zararla (piyasa böyle giderse belki karla) satıp c5 alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNF0RGIVEN -- 4 Ağustos 2014; 19:19:01 >
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim yanıtınız için.. Allah herkese ağız tadıyla arabasına binmeyi nasip etsin...
  • umutsirvan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yanıtınız için...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 polo mu 2012 civic mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İki aracın arasında sınıf farkı olduğu unutulmamalı. Benim tercihim sadece bu sebepten ötürü C5 olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Yüksek

Çok teşekkür ederim yanıtınız için.. Allah herkese ağız tadıyla arabasına binmeyi nasip etsin...

Ne demek amin yani aklınızın kalacağı bir araç değil değmez

• civic - c5 arasında mantıklı olan civic zaten doğru olanı yapmıssınız , avensis accord falan olsa neyse de c5 kötü bir araç
  • C5'i A segmenti yapmışsınız resmen. Bravo valla. Binmesem, sürmesem, içinde seyahat etmesem yorumlardan yola çıkarak "Bunu alacağıma ata binerim." diyeceğim.

C5, 2007 yılından beri aynı kasa ile devam etmesine rağmen sınıfındaki konfor ve donanım standartlarını fazlasıyla karşılayan bir otomobil. Ama şimdi Civic ile değiştirmek mantıksız olur.

Yakın zamanda C5'in yeni kasası tanıtılacak. Altyapı konusunda yepyeni bir otomobil olması planlanıyor. Piyasaya çıkınca inceleyip yeni kasa üzerinden karar vermenizi tavsiye ederim.

Çünkü şimdi aldığınız araç bir sene sonra eski kasa olacak.
  • Yapmayın arkadaşlar. C5 Accorda kafa tutarken Civic demeyin. Tasarımda C5 resmen eziyor. Konfor ve performanstada öyle. İç malzeme kalitesini tartışırız. Hondanında öyle aman aman bir malzeme kalitesi yokki. Kim var derse Fanboyluk yapmış olur
  • C5 le,iğrenç yol tutuşuna sahip civic kıyaslanmaz bile,bizde civic var imkanım olsada c5 alsam.afedersiniz de iğrenç bir araba civic,aldığımız güne lanet olsun

• Civic guzel aractir dogru secim yapmissiniz

• Beklentilerinize göre değişir. Benim C5 alma imkanım olsaydi Civic'in yüzüne bakmazdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en güzel araç kendi aracındır dostum.

edit:tarih 4 ağustos 2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55smsn -- 12 Eylül 2014; 1:42:17 >
  • Bütün isteklerinizi karşılayan mükemmel tek araba tabi ki corolla arabasıdır. Diğer saydıklarınızın alayı sanayiyle akraba eder. Corolla al bin git sür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.