Şimdi Ara

2016 Hyundai Elantra mı Corolla Advance mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
5.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok kararsızım aslında niyetim 60-65 arası dizel 2. El almaktı fakat temiz araba bulmakta sıkıntı yaşıyorum. Dizel az km donanım olarak en azından hız sabitleyici olmalı. Fakat bulamadım üstüne aracımıda satmış bulundum.

Derken madem o fiyatlara yok fiyat yükseltip sıfıra yöneldim.

2016 dizel elantra elite kasa 80.400
    2016 dizel corolla advance 82.500

Tabi kredi çekip alacağım için bu aradaki fark krediyle iyice açılıp 6-7 bini buluyor.

Elantranın kasasını ve motorunu beğendim.

Corollanın ise çevremdeki sürekli corolla baskısı yüzünden seçeneklerin arasına koydum. 90 beygir 200 tork yetersiz gibi biraz.

Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. Siz olsanız ne yapardınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• C5 1.6 e-hdi executive paket hoşunuza gidebilir abi donanım açısından ama elantra ondan aşşağı kalmaz çok güzel olmuş 👍🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustang2007 -- 18 Ağustos 2016; 3:01:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msg111 M kullanıcısına yanıt
    Elentrayı beğendiyseniz yeni Cerato yuda beğenirsiniz bence. Hem fiyat olarak daha uygun hemde ilave sunrooof var. Yeni Cerato Concept Plus
    yeni corolla naıl tam bilgim yok eskileri biraz kütür kütür.
    motor konusunda kendini ispatlamış birçok ödül almış 1.4D-4D motor sorunsuz olarak biliniyor.
    fakat performans beklemeyin ekonomi aracı 90bg max 180km hız zaten.
  • Mustang2007 kullanıcısına yanıt
    Fransız grubunun servisleri ile aram iyi değil. Mümkünse benden uzak olsunlar :)

• Tergener kullanıcısına yanıt
    Aslında donanım olarak çok birşey aramıyorum. Hız sabitleyici olmazsa olmazım ve multimedia sistemi de güzel olsun istiyorum.

• arfcmr A kullanıcısına yanıt
    İçeriye biraz ses alıyor araç. Ama adamların pazarlama stratejileri o kadar kötü ki bir bayide benzinli corolla diğerinde dizel auris test ettirdiler. Tam anlamıyla aracı test edemedm ama auris bile ani hızlanması kötü. Sollama yaparken iki kez düşünmek lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elentranın yeni yapısı kasası daha az tuketime sahip ama ne hikmetse tutulmuyor

Yeni Cerato Concept Plus donanım olarak fazlasıyla dolu bir araç, performans olarak da gayet başarılı. DCT 1.6L Dizel 136 PS 83,900 liste fiyatı verilmiş. Ancak düz vites seçeneği dizel Cerato da yok, bu fiyat otomatik full donanım olan modeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tergener -- 18 Ağustos 2016; 13:21:25 >
    dediğim gibi performans beklemeyin :D
    ama uzun süre srunsuz kullanabilirsiniz. dünyada en çok satılan model Corolla corollaile accent elentra felan derseniz corolla ismi her zaman ağır basar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Elentranın yeni yapısı kasası daha az tuketime sahip ama ne hikmetse tutulmuyor

Aslında bayide otururken iki tane elantra sattılar. Herkesin bi önyargısı var açıkcası insanı şüpheye sokuyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

Yeni Cerato Concept Plus donanım olarak fazlasıyla dolu bir araç, performans olarak da gayet başarılı. DCT 1.6L Dizel 136 PS 83,900 liste fiyatı verilmiş. Ancak düz vites seçeneği dizel Cerato da yok, bu fiyat otomatik full donanım olan modeli.

Bugün Kia ya da bakıcam tavsiyeniz üzerine ancak manuel olması 3-5 bin karlı olacaktır benim için.

• Dediğim gibi auris ve benzinli corollayla test yaptım. Rampada elbette ölmedi araç hatta eski aracıma göre gayet iyiydi ama 80000 tl para verince az gaza basınca şahlansın istiyorsun :)

• Egea 1.6 mjet alın corolladanda elantradanda daha iyi daha dolu.

İlle elantra corolladan birisiyse elantra alın bence.

• İkisi arasında Corolla alırdım . O motordan bıkmış olsam da...

Elantra'nın ön kısmı bir garip duruyor . İki aracı da bu sene alan iki kardeş tanıyorum . Yana yana kıyaslama şansım oldu , tasarım olarak .

Cerato'yu buzdolabı beyazı , filo aracı olarak gördüm dün . Bariz , Hyundai'den iyi duruyor .

• yeni elentra corolla nın içinden geçer.
    düşünmeye gerek yok. hyundai elentra
    Hocam ilginizi çekerse bir de böyle bir alternatif var, filo veya kiralama çıkması, ekspertiz garantili düşük km de bir araç da işinizi görebilir.
    Bu aşağıdaki aracı bayiden alsanız 80 den aşağı biraz zordur bence, en son 71 den ihalesi kapanmış.

http://www.ikinciyeni.com/ihale-araclari/kia-cerato-2016/22652-519
    Versiyon donanım yok aslında bi full var bide orta benzinlide full yok donanım olsa birazdaha satar bence

• elantra dış tasarım iyi de iç mazleme kalitesi bence vasat. arkalarda torsiyon çubuğu kullanan D sınıfı bir koreli. Corolla ise iyi güzel de 1.4 90 HP motor günümüze pek yakışmıyor. yetersiz olduğunu düşünmüyorum ama artık demode görüyorum. veya 1.6 dizel seçeneği olan Avensise mi yönelmek lazım.. bazen avensiste iyi kampanyalar oluyor.
  • Elantrada fiyat alan yok mu yada yakın zamanda elantra sahibi olan ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.