Şimdi Ara

2016 Hyundai Elantra mı Corolla Advance mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
5.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 84.500 TL. Odak. Bir hafta önce fiyat alındı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Versiyon donanım yok aslında bi full var bide orta benzinlide full yok donanım olsa birazdaha satar bence

hoccam benzinlide hiçbirşey yok çelik jant yok, start/stop yok, direksiyon ayarı yok, yağmur sensörü yok, torpidoya bir lamba bile koymamışar dışını bende beğendim ama eski atmosferik motor ve satış fiyatı manuel 63 bin birde lpg takacaksın 65 olacak kimse kusura bakmasın 1.2 octavia alırım 60 bine start stop var lpg derdi yok en azından bu rakama bu aracı zor satar bence hundai
  • Dizel Corolla kullanamayalı epey oldu ama yarı otm. şanzımanı ile kullandığım üzere gaza çok basmadıkça yeterli bir esneklik sunduğunu hatırlıyorum, şöyle anlatayım; araç sakin sürüşlerde ya da sıkışık trafikte başta gayet atak geliyor ancak ne zaman ki gaz pedalını hızla ezmeye başlıyorsunuz işte o zaman o ataklığı tabana inen gaz pedalı ile aynı paralellikte sunmaktan biraz uzak olduğunu görüyorsunuz, gene de dengeli ve devirli yapısıyla sevdiğim bir motor, alacak olsam da muhtemelen güzel bir yazılım yaptırırdım.

Elantra ise Corolla ya göre direksiyon tepkilerindeki yapaylık dışında biraz daha keyifli bir model, yakın zamanda kardeşimin Golf 7 si ile testine gittiğimizde sessiz ve tok yapısı dikkatimizi çekmişti ancak o da benzer güce sahip dizel Astra K kadar esnek gelmemişti, biraz olduğundan güçsüz hissettirmişti.
  • İkisi arasından kesinlikle elantra amma 60-65bine aradığınızı bulabilirsiniz boşa kredi çekip zorlanmayın.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-firsat-araci-2015-fluence-icon-1.5-dci-110-ps-duz-vites-324467123/detay/
  • Hyundai elantra Dizel manuel 80400 aldım opak beyaz. Beyazda metalik yokmuş. Pazarlıkta çok fazla düşmeyecekler gibi geliyor. Sizce ne koparmalıyım bayiden seramik kaplama olabilir mi ?

Corolladan vazgeçtim gibi çünkü kredi ile birlikte elantra ile arasındaki fark 5-6 bini buluyor. Bunu da ikinci eldeki değer kaybını göze alarak tercihimi elantradan yana kullanıcak gibiyim yarın karar günüm :)

• Ben atmosferik motorlar açısından kıyaslama istiyorum benzinli giriş donanımda sizce hangi araba alınabilir?

• msg111 M kullanıcısına yanıt
    Geçen ay elantra aldım çok çok memnunum tavsiye ederim.

• Bende bugün Toyota auris 1.33 life aldım denim mavisi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.