Arkadaşlar dün aracımı sattım.üzerine birikimlerimi eklediğimde 1.300.000 nakitim var.krediye hiç bulaşmayacağım.bu paraya 2020 model tucson elite veya sportage prestige paket alabiliyorum.hatta bi sportage için irtibat kurdum.p.tesi salı aracınızı almaya gelebilirim dedim.fakat tucsonda kafamı kurcalıyor.siz olsaydınız hangisi ne sebeple seçerdiniz ?
SUV 100.000 km üstü alınır mı?
Arkadaşlar yaklaşık 1.100.000 lira bütçem var.2019-2020 tucson veya sportage alacağım.km si düşük olanlar çok fazla istiyorlar.km si 120-130 bin olanları alabiliyorum ama kararsızım. Siz olsanız km yi dert edermiydiniz?
Arkadaşlar Tucson elite, Sportage prestige ve C5 aircross Feel adventure donanım seviyeleri.2020 modeller.bütçem 800-850 arası.üç modeli de beğeniyorum.özellik olarak birbirlerine çok yakınlar.çok kararsız biriyimdir.napacağıma karar veremiyorum.siz olsaydınız hangisini seçerdiniz?neden?
Bugün sol şeritte önümde trafik polisi gidiyor.trafik çok yoğun.önce orta şeride geçti,sonra tekrar sol şeride geçti ve ikisinde de sinyal vermedi. Trafik kanununda trafik polislerinin sinyal verme zorunluluğu yok sanırım!
Arkadaşlar kardeşim ikisi arasında kaldı. İkisi de benzinli otomatik.Elantra smart paket 280.000,puma style paket 266.000.donanımları birbirine yakın.elantranın içi dışı daha güzel.pumada şık ve suv havasında. Elantra hemen teslim,puma ekimin ortasına doğru. vs vs farklar var.sizce hangisi mantıklı?
SON DAKİKA!
puma için kaporayı verdik
Sağdan sollamak tehlikelidir
Sağdan sollamayın arkadaşlar,az sabredin önünüz boşalınca sollama yapın.
Cam filmi yenileme sorunu
Arkadaşlar 4 yıl önce yaptırdığım cam filmini yenilemek,bi ton koyusunu yaptırmak istedim fakat arka camdaki filmde kabarcıklar oluştuğu için sökerken cam rezistansına zarar gelebilir haberiniz olsun dediler bende yaptırmadım.bazıları 350-400 e söküp yenileriz diyor,bazıları da aynı işlem için 1100 fiyat veriyor.ne yapsam bilemedim.tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.
Bazı satıcılar çok sahtekar
Arada sırada oto ilanlarına bakarım.bazı sahtekarlar örneğin orta donanım araçlarını full donanımmış gibi kaydedip birilerine kakalamaya çalışıyor.donanımdan anlamayan birisi buna inanabilir ve aracı satın alabilir.satan kişi de değil utanmak bilakis sahtekarlık yapıp değerinden fazlasına sattığı için sevinir.hatta alan kişiye "keriz" der.
ASTALAVISTA BABY- Guns'n Roses |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.133
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 191.600 (Bu ay: 3.851)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.621 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası