Şimdi Ara

Sizce taşıt kredisi vadesini artırırlar mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımı değiştirme aşamasındayım . Kredi araştırıyorum. BDDK vadeleri kısıtladı biliyorsunuz.yakın zamanda vadeyi mesela 60 aya çıkarabilirler mi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yılbaşından sonra kredi muslukları açılacak , kredi faizleri düşecek ve vadeler de artacaktır diye düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.

• Az önce Vakıfbankla görüştüm, taşıt kredisi vermiyoruz dediler.

• Geçtiğimiz Perşembe günü 180 bin lira kredi çıkardılar bana 12 ay vadeli.

Aylık ödemesi çok fazla olduğu için almadım.

Neye göre vermiyorlarmış?

Büyük ihtimal vermiyoruz deyip geçiştirmiş.

Konuya gelirsek;

Ben her türlü şeyi yapacaklarına inanıyorum.

Matrah güncellemeside gelebilir, kredi musluklarıda açılabilir.

Vadenin uzayacağını pek sanmıyorum da, her bankadan kredi alınabilitesini yükseltirler.

• Arkadaşlar taşıt kredisi kullanırken aracın kasko değerini mi baz alıyorlar yoksa noterdeki satış bedelini mi? Aracın kasko değeri 352 bin tl ama noterde 420 yazacak. 400 üzerine 36 ay yapıyorlar biliyorsunuz ben 48 ay yaptırmak istiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vakıf bana da vermedi risksiz olmama rağmen. Sonra iş bankasıyla konuşup kolayca hallettik.

• b4s4y3v kullanıcısına yanıt
    Kasko değeri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt

Hocam selam. Bankacı zaten arkadasım. 3 ay önce ihtiyac kredisi + nakit avans kullandirtti motor aldim. Bu gorusmemizde de yine ihtiyac kredisi limiti sundu ancak vadeler malum.. 1 kasimda kredi karti limitim yukseltilecek ve sky limit basvurusu giricez (findeks 1500 sartı) Ayrica devlet memuruyum ve maaş bankam vakıf.

Demem o ki finansal durumdan ziyade şube özelinde bir karar sanırim tasit kredisi kullandirtmamak. Ayrica ozel bankalar teklif sunuyor ama kamu bankalarinda oranlar atiyorum 1.60 civariysa, ozellerin orani nerdeyse 3 lere yaklasiyor. Garip bir durum var ama evet, haklisiniz.. Ben tasit kredisi kullanmadan nakit avans, kredi karti vs. cözmeye calisicam.

• holden12 H kullanıcısına yanıt
    Özeller de 1,60 civarı kredi var
    Beni 1-2 hafta önce çalıştığım banka aradı
    Yüksek limitli olan kullanmadığım kredi kartından nakit 1.63 ile çekebileceğimi söylediler
    Direk tüketici kredisi istesem ne olur ne olmaz sormadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • werneke W kullanıcısına yanıt

Hocam aynen, bende kredi kart limit artirip ve hatta ek hesap vs. öyle ilerliycem sanirim. Yine de 1 hafta bekleyip sky limitimi bi goreyim neler sunuyor diye.. Zaten her turlu aysonunu beklemek lazim, olmaz da olur ya, ötv matrahtan bisiler cikar belki, kredi vadeleri simdilik artmaz ama belki birkac marka modelin fiyati geriye gelir.

• isimsiz755 kullanıcısına yanıt

Hocam is bankasi ne teklif sundu acaba? Mahsuru yoksa tutar ne kullandiniz ve faiz orani ne oldu?

• Cloud Nine kullanıcısına yanıt

Geçen gün arkadaşım sorgulama yaptı ve 170 bin tl kredi çıktı.

Bankaya gidince merkez tarafından onaylanmadı.

Devlet bankları kredi vermekten kaçınıyor.

Akbankın bana 250 bin tl kadar taşıt kredisi verdiği yerde ziraat 65 bin verdi.

Sky Limit kağıt üzerinde var, ondan bir beklentiniz olmasın. Benim 1 milyon üzeri limitim var, ihtiyaç 50 bin, konut 150 bin çekebiliyorum.

Limit hikayeden yani.

• b4s4y3v kullanıcısına yanıt

Eğer satış bedelini kasko değerinden düşük gösterirsen çekebileceğin max kredinin miktarı düşer. En azından sürekli çalıştığım bankada böyle (işbankası)

Örnek ;

Kasko 100 bin, Satış 110 bin ise ; Max kredi (%70) 70 bin TL

Kasko 100 bin, Satış 80 bin ise ; Max kredi (%70) 56 bin TL

Sıfır aldım arabayı. 2,04 mü ne faiz sundu. tam aklımda yok. Araba fiyatı 400/800 arasında olduğundan yarısı kadar taşıt kredisi ve üstüne 100 bin ihtiyaç kredisi. Kalanı da nakit olarak ödeme oldu. Banka şubelerine gidip sormakta fayda var. tc kimlikten falan size ne kadar kredi çıkacağını hesaplıyorlar.

• Halkbanktan kredi alıp hayat sigortası yaptirmayan var mi ? Herkese yapıyorlar galiba ama bir kişi ben bes yaptim hayat sigortası yerine dedi ama kabul etmiyor benim şube.

• Hayatım boyunca Devlet bankasıyla asla çalışmadım çalışmam.

Faiz oranı umrumda olmaz. Özel bankadan rakamı söylerim paramı alır gelirim bitti.

Bir kere ziraatten kredi çekme girişiminde bulundam beni salak saçma sorular , prosedürlerle uğraştırıyorlar ve günün sonunda ya onaylanmıyor ya da çok düşük meblağ.

Özel bankalarda hiç sıkıntı yaşamıyorum

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    En son konut kredisi kullandım 6 ay kadar önce
    Saat 11 gibi sana kredi çıkmaz dedi devlet bankası çalışanı
    16:00 gibi uğrayıp 800 bin kredim onaylandı bilgin olsun dedim aynı çalışana

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sermaye kontrolü ile döviz çıkışının önüne geçmeye çalışan bir hükümet, en büyük döviz çıkışı kalemi olan araçlarda vadeyi arttırmaz gibi geliyor.

seçim yatırımı olarak taşıt değilde tüketici kredilerinin musluğunu açarlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.