Şimdi Ara

NİSSAN MİCRA PUNCH 2012 Mİ HYUNDAİ İ20 PRİME 2012 Mİ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
15.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumu uzun süredir takip ediyorum eşimle beraber kullanabileceğim ve sorunsuz otomatik şanzımana sahip B sınıfı bi araç almak istiyorum..
    bütçem maksimum 36-37 bin olabiliyor.bu araçlar dışındaki tavsiyelere de açığım..
    tercihlerimin sebebine gelince;
    Nissan micra için: fiyatına göre donanımı çok çok iyi,otomatik araçlara göre yakıt tüketimi ekonomik,gayet iyi olduğunu forumdan öğrendiğim cvt şanzımana sahip ancak parça kalitesi ve konsol görünümü düşündürüyor
    Hyundai i20 için: İç mekanı gayet güzel geldi,tam otomatik şanzımana sahip,donanımı yine fiyatına göre çok iyi
    diğer bildiklerime gelince
    corsa:1.2 motoru olanı şanzıman açısından işime gelmedi, diğer 1.4 lerde de 100 km de 10lt yaktıgı söyleniyo
    polo,leon: fiyat-donanım olarak çok pahalı geldi
    jazz,aveo,colt,clio:görünüm olarak hoşuma gitmiyor
    fiesta:yakıt sarfiyatı ve fiyat yüklü geldi.
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

• mazda 2 düşünmüyomusunuz?
  • mazda 3'ü de gözden geçirdim ancak test sürüşü yapmadım pek hoşuma gitmedi.
    diğer bi seçenek olarak da bir arkadaşım suzuki 1.5 A/T yi önerdi fikri olan var mı acaba?
  • seat ibiza 1.2 TSI DSG!105 beygir turbo benzinli motor.175 nm tork!yakıt olarak en az yakan benzinli motorlardan ve performans çok iyi!1.2 olduğu için vergiside düşük.DSG şanzıman piyasadaki en iyi otomatik şanzımanlardan.donanım yüksek! not:1.2 TSI motor jettadada kullanılıyor!
  • ibiza yı hiç düşünmemiştim gördüğüm kadarıyşa gerçekten iyi.acaba bayiler nasıl fiyatlar veriyor ibiza için bilgisi olan var mı?
  • bu ikisi arasında micra ama ibiza güzel araç inceleyen gayet dolu geçenlerde bi arkadaş bayilerin 2-3 tl indirim yaptıgını söylüyordu
  • SUZUKİ SWİFT -SEAT İBİZA veya SKODA FABİA
    suzuki 1.2 gl at 35500 fiyatı iyi pazarlıkla 34500 e alınır
    vergi avantajı var
    şehir içi 6.8 lt tüketim
    0-100 13.5 sn
    http://otomobil.suzuki.com.tr/Modeller/Swift/26/Swift-12-GL-AT/Donanimsal-Bilgileri
    burdan tüm bilgilerine ulaşabılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VETTEL99 -- 16 Kasım 2011; 13:27:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni Aveo LT Dizel alın bence.
  • Micra leon'dan iyidir. Dsg'nin piyasadaki en iyi sanziman olduğunu düşünmüyorum. Forumda uzun bir konu vardı geçenlerde, arıza kronikleşmiş artık.

Avrupa arabanın Japon malından daha sağlam-sorunsuz olduğu iddia edilmesi de garip geldi.
    Konfor icin Avrupa, sorunsuzluk ve yakıt ekonomisi icin Japon otomobil alınır.
  • Fiyatlaı bilmiyorum ancak micra uygun fiyat ve donanımı ayrıca güvenilir özellikleri ile iyi bir seçim ancak arada 3 milyar farka kadar 1.2tsi ibiza tercih edilebilir ki motor karşılaştırılamayacak kadar performanslı,şanzımanda gerçekten çok çok iyi.

Gidip test etmenizi tavsiye ederim.
  • bulunduğum şehir olan tekirdağdaki seat bayisi ile görüştüm ellerinde alt versiyon oldugunu söylediler.espli ve 6 hava yastıklı olanlar da yıl sonundan önce gelmez dediler bu yüzden gidip göremedim.
    i20 nin iç tasarımı ve donanımlıoluşu hoşuma gitmişti ancak gördüğüm kadarıyla marka kaynaklı olarak kimse önermiyor i20yi.
    micra nın swift den daha donanımlı olması da ikisi arasındaki tercihimi micraya yöneltiyor.bilmem doğru mu yapıyorum.
    bu hafta içinde kararsızlıklarımdan kurtulup en doğru aracı almak istiyorum cevaplar için tekrar sağolun
  • up
  • i20 nin görüntüsü daha sportif bence
  • 1 senedir Hyundai i20 1.4 otomatik kullanıyorum.
    Mekanik olarak bir sorun yaşamadım.
    Süspansiyon, yakıt tüketimi ve malzeme kalitesinden memnun değilim.
    Alacak arkadaşlara tavsiye etmiyorum.

Micra'yı ben de inceliyorum şu an.
    Yakıt tüketimi olarak farklı yorumlar var.
    CVT şanzıman kullanan biri bizi aydınlatabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖnceVatan

1 senedir Hyundai i20 1.4 otomatik kullanıyorum.
    Mekanik olarak bir sorun yaşamadım.
    Süspansiyon, yakıt tüketimi ve malzeme kalitesinden memnun değilim.
    Alacak arkadaşlara tavsiye etmiyorum.

Micra'yı ben de inceliyorum şu an.
    Yakıt tüketimi olarak farklı yorumlar var.

arkadaşlar 2012 micra cvt aldım ve kullanıyorum. kesinlikle tavsiye ediyorum.müthiş bi teknoloji geliştirmiş adamlar.vites değişimleri kesinlikle yok ve yakıt tüketimi de çok iyi.araç henüz 1000 km olmak üzere ve şu an tam 29 kuruş yakıyor km de. biraz daha düşse tahminim 27-28 krş yakacak.araç 100 km. hızda 2.000 devir le falan gidiyor.devir saati devamlı 1500-2000 devir arasında daha yukarısını sadece kalkışlarda gördüm onun dışında hep düşük devirde gidiyor cvt şanzıman sayesinde.ve buda yakıt tasarrufu sağlıyor doğal olarak.yani sonuç olarak sadece cvt için bile alınabilir micra.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemcem84

quote:

Orijinalden alıntı: ÖnceVatan

...müthiş bi teknoloji geliştirmiş...vites değişimleri kesinlikle yok ve yakıt tüketimi de çok iyi...100 km. hızda 2.000 devir le falan gidiyor.devir saati devamlı 1500-2000 devir arasında...

CVT teoride en mükemmel şanzımandır. Bu yavaş yavaş uygulamaya da yansıyor.

CVT'de vites geçişi diye birşey yok. Çünkü vites yok. Konik bir kasnak üzerinde ileri-geri hareket eden kayış var.

Bu sistem sayesinde devir sabitken aracın hızı değişebilir. Hızlanmayı da motorun maks. güç ürettiği devirde gerçekleştirebilirsiniz.

• arkadaşlar bugün yaptığım test sürüşünden sonra nissan micra punch cvt de kara kıldım.hepinize teşekkürler.aracı çarşamba teslim alıcam kullandıktan sonraki izlenimlerimi de paylaşırım tekrar.
  • Hayırlı olsun, ilk izlenimleriniz neler, paylaşır mısınız?
  • Arkadaslar uc aydir kullaniyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Harika bir surus keyfi var. On yargisi olanlar dahi bindikten sonra fİkirlerini degistirdiler.
  • Bir Nissancı olarak kimseye "Geely Micra"yı tavsiye etmem. Bu araç fason üretim olmalı...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.