Bildirim
Ford Grand C-Max mi? Peugeot 5008 Mi ? Renaul Grand Scenic Mi ? Toyota Verso Mu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Versoda 1.6 dizel yok diğerlerinde var...
tercihim 5008 olurdu...özellikle Video Pack eklentisi müthiş... -
1- 5008
2- Scenic
3- Verso -
5008 ve Scenic arasından karar verirdim,zor bir tercih olurdu...quote:
Orijinalden alıntı: ilhan032
1- 5008
2- Scenic
3- Verso
Ufak bir farkla 5008 i tercih ederdim sanırım. -
5008 alınır bunların arasından ancak aile arabası olduğu için güvenliğin de önemi yüksek. 5008'in cam açma kapama motoru (adı herneyse artık) yangın çıkartabiliyor. Bu sorun giderilmiş midir 2012 modelde onu araştırıp öyle karar vermenizi tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: jack_daniel's
5008 ve Scenic arasından karar verirdim,zor bir tercih olurdu...
Ufak bir farkla 5008 i tercih ederdim sanırım.
Alıntıları Göster -
TABİKİ 5008 1.6 DİZELquote:
Orijinalden alıntı: jack_daniel's
5008 ve Scenic arasından karar verirdim,zor bir tercih olurdu...
Ufak bir farkla 5008 i tercih ederdim sanırım.
Alıntıları Göster
OTOMATİKLEŞTİRİLMİŞ MANUEL ŞANZUMAN. -
ben size grand cmax öneririm, diğer üçünden de iyidir...quote:
Orijinalden alıntı: lordford50
TABİKİ 5008 1.6 DİZEL
OTOMATİKLEŞTİRİLMİŞ MANUEL ŞANZUMAN.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: levogrande
ben size grand cmax öneririm, diğer üçünden de iyidir...
ona bakarsan opel zafira da var kardeşim ama onların fiyatları daha pahalı ben sadece bu 3 ünü soruyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dosttttt -- 4 Haziran 2012; 21:52:02 > -
Ben yazacaktım. Bu listede FORD C MAX niye yok diye ? Yukarıda arkadaşım yazmış..Bütçe sıkıntısı yoksa birde C max ın büyük abisi var..Muhteşem bir araç..FORD sitesine girip FORD S MAX ları inceleyin derim..7 kişilik araçlar....Saygılarımla...quote:
Orijinalden alıntı: levogrande
ben size grand cmax öneririm, diğer üçünden de iyidir...
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 5 Haziran 2012; 17:04:32 >
-
Bu 3ü arasından tercihim Scenic olurdu.quote:
Orijinalden alıntı: taşkafa
Ben yazacaktım. Bu listede FORD C MAX niye yok diye ? Yukarıda arkadaşım yazmış..Bütçe sıkıntısı yoksa birde C max ın büyük abisi var..Muhteşem bir araç..FORD sitesine girip FORD S MAX ları inceleyin derim..7 kişilik araçlar....Saygılarımla...
Alıntıları Göster
-
makyajla birlikte grand scenic çok daha şık oldu.ayrıyetten donanımıda daha da fazlalaştı.güzel donanımlar eklendi.şerit takip asistanı,akıllı bi xenon far,geri görüş kamerası gibi diğer rakiplerinde olmayan donanımlar var renaultta...quote:
Orijinalden alıntı: ASKER.
Bu 3ü arasından tercihim Scenic olurdu.
Alıntıları Göster
bende makyajsız kasası var ve çok memnunum...malzeme kalitesi olarak çok kaliteli bir araç...yaklaşık 2 sene ve 40000 km dir kullanıyorum ve bir sıkıntı çıkartmadı.motor performası olarak neredeyse rakipleriyle aynı ancak bir c-max kadar da değil ama yakın gibi öyle çok büyük bir fark yok.zaten bu sınıf bir araç alacak kişi spor bir araç performansı beklemez...ortalama tüketimi ise son 4000 km ortalaması 6 litre ile geziyorum,ortalama hızım ise 34 km dir.
benim de aracımı değiştirme gibi bir planım var ve makyajlı scenic alacağım sadece citröen ds5 aklımda bir ona bakıp son kararımı vereceğim.sana tavsiyem scenic alman yönünde olur.ama 5008 de güzel araç...
-
5008quote:
Orijinalden alıntı: endru
makyajla birlikte grand scenic çok daha şık oldu.ayrıyetten donanımıda daha da fazlalaştı.güzel donanımlar eklendi.şerit takip asistanı,akıllı bi xenon far,geri görüş kamerası gibi diğer rakiplerinde olmayan donanımlar var renaultta...
bende makyajsız kasası var ve çok memnunum...malzeme kalitesi olarak çok kaliteli bir araç...yaklaşık 2 sene ve 40000 km dir kullanıyorum ve bir sıkıntı çıkartmadı.motor performası olarak neredeyse rakipleriyle aynı ancak bir c-max kadar da değil ama yakın gibi öyle çok büyük bir fark yok.zaten bu sınıf bir araç alacak kişi spor bir araç performansı beklemez...ortalama tüketimi ise son 4000 km ortalaması 6 litre ile geziyorum,ortalama hızım ise 34 km dir.
benim de aracımı değiştirme gibi bir planım var ve makyajlı scenic alacağım sadece citröen ds5 aklımda bir ona bakıp son kararımı vereceğim.sana tavsiyem scenic alman yönünde olur.ama 5008 de güzel araç...
Alıntıları Göster
-
Arkadaşım Sen Beni Dinle Gittim BİZZAT test ettim hepsini ve Toyota Verso aldım 2011 model 1.6 premiumm (en dolusu) resmi yalnız senin koyduğun değil :=) 7koltuklu ayrıca gelelim özelliklerequote:
makyajla birlikte grand scenic çok daha şık oldu.ayrıyetten donanımıda daha da fazlalaştı.güzel donanımlar eklendi.şerit takip asistanı,akıllı bi xenon far,geri görüş kamerası gibi diğer rakiplerinde olmayan donanımlar var renaultta...
Alıntıları Göster
1)5008'in yatay olarak en uzunu olabilir ama dikey olarak KESİNLİKLE DEĞİL özellikle tavan mesafesi bayağı alçak en yükseği VERSO ayrıca bir Japon aracı övmeye gerek yok yolda giderken 1 gram ses çıkmıyor öbürleri dizel olabilir ama kesinlikle Versoda çok yakmıyor Versoda geri görüş kamerası var diğerlerinin kamerası gerçekten çok uyduruk ama versonun kamera sistemi ile var 5008 in cam tavan ve video pack özelliği var ama fiyatı 72.000 civarı Scenici kesinlikle tavsiye etmiyorum buradaki arkadaşlar Versoyu istememiş olabilir ama kesinlikle bence Verso ile yarışabilecek araba C4 GRAND PİCASSO ama genede Verso fiyat bakımından en iyisi umarım yardmcı olabilmişimdir... Ayrıca versonun yeni fotoğrafları çok güzel onlarada bak derim :=)
-
Ayrıca burda belirtmek isterim Toyota Verso en full paketi Premium paket liste fiyatı :61 bin 60 a bırakırlarquote:
Orijinalden alıntı: swat1000
Arkadaşım Sen Beni Dinle Gittim BİZZAT test ettim hepsini ve Toyota Verso aldım 2011 model 1.6 premiumm (en dolusu) resmi yalnız senin koyduğun değil :=) 7koltuklu ayrıca gelelim özelliklere
1)5008'in yatay olarak en uzunu olabilir ama dikey olarak KESİNLİKLE DEĞİL özellikle tavan mesafesi bayağı alçak en yükseği VERSO ayrıca bir Japon aracı övmeye gerek yok yolda giderken 1 gram ses çıkmıyor öbürleri dizel olabilir ama kesinlikle Versoda çok yakmıyor Versoda geri görüş kamerası var diğerlerinin kamerası gerçekten çok uyduruk ama versonun kamera sistemi ile var 5008 in cam tavan ve video pack özelliği var ama fiyatı 72.000 civarı Scenici kesinlikle tavsiye etmiyorum buradaki arkadaşlar Versoyu istememiş olabilir ama kesinlikle bence Verso ile yarışabilecek araba C4 GRAND PİCASSO ama genede Verso fiyat bakımından en iyisi umarım yardmcı olabilmişimdir... Ayrıca versonun yeni fotoğrafları çok güzel onlarada bak derim :=)
Alıntıları Göster
-
pöjo?? arkadasta 207 1.4 hdi var arac 60binde aracı cok temız kullanmasına ragmen fren stopları yanmıyor on farının dıgerı sonuk dıgerı normal yanıyor yanlarda bulunan tutma kollarının ıkı tanesı kopmus cd calarına cd takıyorsun cd yi geri vermiyor diğer baska bi cdyle içerdekı cd yi ittirince bazen verıyor iç malzemesi korkunc bu anlattıklarım tum pejolar için gecerlı hıc kalıtelı bır araba degıl dızel motor seslerıde tıpatıp new holland traktorlerı andırıyor reno dersen marka olarak ıyı bır marka oldugunu dusunmuyorum aracın donanımı ıyı ama renoya bınmek bırde toyotaya bınmek var . toyota dersen versonun tasarımı harıka duruyor cok havalı bir MPV toyotaları bılırsınız asla sorun cıkarmaz cok konforlu bır aractır konsolu cok hostur senelerce bınsenız bıle sızı sıkmaz surus keyfı hat safhadadır ama eger dersenız kı yakıt konusunda sıkıntı olur o zaman reno onerırım fakat karsılastırma cok sacma olmus toyota dıgerlerınden cok ustun bır markadır reno ve pejo avrupa pazarından daha ileriye gıdememıstir toyota general motorsu bıle geride bırakmıs ve arac uretımınde 1. sıraya oturmustur insanlar bıseylerı bılıyorkı toyota tercih ediyorlar bızım koyde herkesin ortak kullandıgı bı 1994 corolla var arac tarlaya bayıra gırıyor ama bugune bugun asla buyuk bı sorun cıkarmadıquote:
Ayrıca burda belirtmek isterim Toyota Verso en full paketi Premium paket liste fiyatı :61 bin 60 a bırakırlar
Alıntıları Göster
-
quote:
Arkadaşım Sen Beni Dinle Gittim BİZZAT test ettim hepsini ve Toyota Verso aldım 2011 model 1.6 premiumm (en dolusu) resmi yalnız senin koyduğun değil :=) 7koltuklu ayrıca gelelim özelliklere
5008 Premıum Pack: 68 bin lira..
-
quote:
Orijinalden alıntı: toz-koparan
quote:
15 gün önce Açıya gittik video pack ile birlikte 72.000 civarıydı
-
makyajlı grand scenic gelince ondan alınız. muhtemelen 1.6 dci 130hp ünite de gelecek.quote:
Orijinalden alıntı: swat1000quote:
Orijinalden alıntı: toz-koparan
quote:
15 gün önce Açıya gittik video pack ile birlikte 72.000 civarıydı
Alıntıları Göster
-
grand scenic'i bilmeyen,yolculuk yapmayan,hatta aracın içine binmeden çok konuşan kişiler var...quote:
Orijinalden alıntı: Coşkun
makyajlı grand scenic gelince ondan alınız. muhtemelen 1.6 dci 130hp ünite de gelecek.
Alıntıları Göster
bu sınıfın yaratıcısı,öncüsü renaulttur...bu araçların hepsinden bir adım öndedir şu anda...malzeme kalitesi olarakta megane ve fluance ile karıştırmayın bu aracı onlardan daha kaliteli bir araçtır...teknolojik olarakta çok ileride bir araçtır.sadece şu anda türkiyede renaultta sadece scenicte sunulan visio system(şerit takip sistemi),akıllı uzun ve kısa far sistemi,teflon koltuk gibi sadece scenicte sunulan donanımlardır...
bir arkadaş versoyu çok övmüş ancak ben versoyu çok inceledim ancak scenic ve 5008 göre verso daha dar bir araç geldi bana...ses olayınada deyineyim scenic ve 5008 de versoyla ses seviyesi aynıdır desibel olarak çok fark yoktur,kullanıcı bunu çok çok zor anlar...üstelik scenic ve 5008 dizel olmasına rağmen sessizdir...ayrıca verso benzinli bunun da getireceği ek maliyet var birde...
scenic'in geri görüş kamerası dandik,kötü,işlevsel asla değildir tam aksine çok pratik bir kullanımı vardır arkadaşım...versoya oranlada ekranı da daha büyüktür...geri görüş kamerası aynı zamanda navigasyon işlevide görmektedir...
ben bu sınıfı mpv sınıfını çok çok iyi bir şekilde araştırdım ...normal araçlara göre çok büyük bir artısı var...ancak bu sınıf bir araç alınacaksa kesinlikle scenic ve 5008 tercihim olurdu...
bu arada scenic bütün opsiyonlar dahil 65000 lira gibi bir fiyata alınabiliyor...grand scenic te 69000 civarıydı sanırım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endru -- 5 Haziran 2012; 2:16:41 >
-
quote:
grand scenic'i bilmeyen,yolculuk yapmayan,hatta aracın içine binmeden çok konuşan kişiler var...
bu sınıfın yaratıcısı,öncüsü renaulttur...bu araçların hepsinden bir adım öndedir şu anda...malzeme kalitesi olarakta megane ve fluance ile karıştırmayın bu aracı onlardan daha kaliteli bir araçtır...teknolojik olarakta çok ileride bir araçtır.sadece şu anda türkiyede renaultta sadece scenicte sunulan visio system(şerit takip sistemi),akıllı uzun ve kısa far sistemi,teflon koltuk gibi sadece scenicte sunulan donanımlardır...
bir arkadaş versoyu çok övmüş ancak ben versoyu çok inceledim ancak scenic ve 5008 göre verso daha dar bir araç geldi bana...ses olayınada deyineyim scenic ve 5008 de versoyla ses seviyesi aynıdır desibel olarak çok fark yoktur,kullanıcı bunu çok çok zor anlar...üstelik scenic ve 5008 dizel olmasına rağmen sessizdir...ayrıca verso benzinli bunun da getireceği ek maliyet var birde...
scenic'in geri görüş kamerası dandik,kötü,işlevsel asla değildir tam aksine çok pratik bir kullanımı vardır arkadaşım...versoya oranlada ekranı da daha büyüktür...geri görüş kamerası aynı zamanda navigasyon işlevide görmektedir...
ben bu sınıfı mpv sınıfını çok çok iyi bir şekilde araştırdım ...normal araçlara göre çok büyük bir artısı var...ancak bu sınıf bir araç alınacaksa kesinlikle scenic ve 5008 tercihim olurdu...
bu arada scenic bütün opsiyonlar dahil 65000 lira gibi bir fiyata alınabiliyor...grand scenic te 69000 civarıydı sanırım...
Grand Scenic in geri görüş kamerasının 15 gün önce Kemal Tepretoğullarında inceledik sadece bir ayna ile geri görüşü bulunmakta ama Versoda ise aksine GERİ VİTESE TAKILDIĞINA KENDİLİĞİNDEN KAMERA AÇILMAKTADIR hangisinin daha pratik ve işlevsel olduğunu umarım anlamışsındır ARKADAŞIM. Fiyat bakımındanda en uygunu Verso Ben Verso yada C4 grand picasso yu öneririm
Benzer içerikler
- senetle araba alınır mı
- renault clio paket sıralaması
- araba önerisi
- suzuki vitara kronik sorunları
- ford kuga 1.6 ecoboost kronik sorunları
- renault arkana fiyat
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X