Şimdi Ara

Ford Grand C-Max mi? Peugeot 5008 Mi ? Renaul Grand Scenic Mi ? Toyota Verso Mu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
18.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: swat1000

quote:

Orijinalden alıntı: carantinas

7 Kişilik derken koltuk atmalı diyorsan o konuda biraz sıkıntı var gibi sanki. Verso nun arkaya iki koltuk atılanlarda o iki koltuğun pek kullanışlı olmadığı ve bagajında neredeyse hiç kalmadığı söylenmişti bu konuya dikkat et. VW nasıl bilemiyorum ama o iki koltuk MPV lerde biraz zorlama oluyor gibi.

Geçen gün 7 kişi ile Lüleburgaza gittik, 7 . koltuklara biri 13 biri 7 yaşında iki kişi oturdu ve çok rahat gittiklerini söylediler 7.koltuklar açık olsa bile arkada gene bayağı bagaj hacmi kalıyor.

Scenic'i 7 kişi kullanırsanız arkada yeterli bagaj hacmi kalmaz.
    Arkadaşın dediği gibi son 2 koltuğa ancak çocuklar oturur ve Scenic'de yeterli bagaj hacmi için en fazla 6 kişi binebilirsiniz.
    Ama Verso'nun da ,5008'inde 7 kişi ile yeterli bagaj hacmi sunduğuna inanmıyorum. En azından benim bebeğin arabası ve park yatağı ancak sığar, bagajlar elde kalır.

Bunun dışında benzinli ise Verso alırım çünkü C-max hem çok yakar hem bu arabalarla yarışacak genişlikte bir araç değil. Gerçi Verso'da 8.6 yakıyor şehiriçinde, buna nasıl az yakıyor deniliyor anlamıyorum. Herhalde bu da manuelidir. Verso'nun otomatiği var mı bilmiyorum? Artık bu aile arabalarında standart olmalı bence.
    dizel ise makyajlanmış,EDC'li Scenic tercih ederdim,5008'in daha ekonomik olmasına rağmen o şanzımanına katlanamıyorum.
    Scenic'in bir diğer artısı yeni donanımları ve eskiden de olan navigasyon ve panoramik tavanda sunroof'unun da olması.
    5008 video pack bana kullanışsız gelmişti. Hem araba da kablolar bulunduracaksınız hem de media oynatıcı ya da cep telefonu/tablet ile bağlayacaksınız. Zahmetli iş gibi geliyor.

5008'in en önemli artısı bana göre performansının daha iyi oluşu, buna rağmen az yakması ve içeriye daha az ses alması.

Bu arada Caddy,transporter gibi araçlarla bu araçların kıyaslanması da son derece yanlış.
    Yılda kaç km. yapacağınızı, aracı öncelikle ne amaç için alacağınızı, otomatik mi/manuel mi düşündüğünüzü yazarsanız daha çok yardımcı olabiliriz.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medonk -- 5 Haziran 2012; 18:04:49 >

• 5008 COK İYİ TERCİH OLUR HEMDE VİDEO PACKET OLURSA TADINDAN YENMEZ
  • Gidip Scenic-Verso-Grand Picasso-5008 i inceledik.

Aralarından En iyileri bana göre Grand Picasso ve Versoydu eğer sıralama yaparsam

1)Picasso-Verso
    2)5008
    3)Scenic

Ayrıca Scenicin içi tıpkı Fluence'nin malzeme kalitesine benziyor klasik Renault işte :)
  • 5008"i kesinlikle önerebilirim..ama illaki 5008"in yanında kıyaslanacak bir araç isterseniz 5008 ile grand scenic arasından birini tercih ederdim..yeni gelenlerden ama..hoş onunda grand modeli tr"ye nezaman geleceği meçhul..5 kişilik yeni scenicin arkası bana çok tipsiz geldi..ama 5008"in motor performansı,iç mekanı,scenicten önde..yakıtta cabası..picassonun kasa eskidi...bu zamanda benzinli verso almak için aklımı peynir ekmekle yemem lazım kendi adıma...istediği kadar geri görüş kamerası olsun..110 bin liran varsa yıllık 2.200 lira mtv vergisini göze alıyosan s-max güzel bir tercih olurdu..

• Bende sizin gibi bu 3'lü arasında kaldım gerçi 2'li diyebiliriz verso'nun benzinli oluşu ve yakıt olayı sebebiyle daha sonra ondan vazgeçtim.İlk olarak grand scenic almaya karar verdik ancak full araba'nın ellerinde olmayışı ve ne zaman geliceğiyle ilgili bir tarih veremediklerinden 5008 aldık.İç konfor bakımından 5008 hepsinden üstün dış dizayn konusunda grand scenic'in yeni makyajlı kasası bence biraz daha güzel.Grand scenic veya 5008'den gözünüze hoş geleni alın derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat1000

Gidip Scenic-Verso-Grand Picasso-5008 i inceledik.

Aralarından En iyileri bana göre Grand Picasso ve Versoydu eğer sıralama yaparsam

1)Picasso-Verso
    2)5008
    3)Scenic

Ayrıca Scenicin içi tıpkı Fluence'nin malzeme kalitesine benziyor klasik Renault işte :)

Grand picasso hoş bir araç evet fakat geliştirilmiş edc,full ,sunrooflu bir scenic de tadından yenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam eski bir 3008 kullanıcısıyım 5008 ile herşeyi aynı sadece karoser farklı ben 3008 ile çok problem yaşadım 5008 tavsiye edemem ancak şu an c max kullanıcısıyım 3008 i 13 binde sorunlu sattım c max ile 10 bine yaklaştım henüz kontrol hariç servise gitmedim bence tercih için yeterlidir söylediklerim
  • Bence C-max gibi kendini kanıtlamış piyasası olan bir araç 1 numara yer alır.Listede bunun rakibide anca Peugeout 3008 bence.En para verilmeyecek de Renault Scenic.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.