Şimdi Ara

Ford Grand C-Max mi? Peugeot 5008 Mi ? Renaul Grand Scenic Mi ? Toyota Verso Mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
18.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim arkadaş aldı geçen Seat ALTEA onunla bu saydığınız araçları beraber gezdik (5008 Hariç).

Kafasında Verso vardı önce Ford C Max baktık önünün geniş ama arkasının önü kadar ferah olmadığını gördük.

Sonra VW ya gittik onunda arkasına oturunca sıkıştık gibi olduk. Onu da beğenmedi.

En son Toyotoya gittik verso showroomda yoktu bakamadık bu nedenle soğuduk.

Scenic'e baktık ona resmen bitti arkdaşa çok hoşuna gitti ama 60 bin üzeri fiyat çok geldi ama aklı o arabada kaldı.

Altea ya eşiyle bakmış eşi oturmuş bakmış güzel demiş bide uygun fiyat söyleyince -52000- hemen kaptılar geldiler ama araç 2011 model. Başta başka marka mı bulamadın dedik ama araba güzel ara sıra biniyoruz beğendik. Ama aklımız Scenic te kaldı.
  • grand scenic icine bayii'de oturdum, fluence'den farkli bir hava esmedi...
    ucuz,kaba reno tasarimi iste...
  • Çok yol yapıyorsanız dizel bakın ama fazla yol yapmıyorsanız her türlü verso. Toyota kalitesi.
  • BU UC MODEL ARASINDAN 5008 TERCIH EDERDIM.

BUNLARIN DISINDA C-MAX YA DA ZAFIRA TERCIHIM OLURDU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5008

Peugout a çok sempati ile bakmasamda 5008 i beğeniyorum.İlk tercihim o olurdu

edit:3 ü haricinde kesinlikle c max.Forddan alacağım tek araba şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 5 Haziran 2012; 14:58:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat1000

quote:

Orijinalden alıntı: endru

grand scenic'i bilmeyen,yolculuk yapmayan,hatta aracın içine binmeden çok konuşan kişiler var...

bu sınıfın yaratıcısı,öncüsü renaulttur...bu araçların hepsinden bir adım öndedir şu anda...malzeme kalitesi olarakta megane ve fluance ile karıştırmayın bu aracı onlardan daha kaliteli bir araçtır...teknolojik olarakta çok ileride bir araçtır.sadece şu anda türkiyede renaultta sadece scenicte sunulan visio system(şerit takip sistemi),akıllı uzun ve kısa far sistemi,teflon koltuk gibi sadece scenicte sunulan donanımlardır...

bir arkadaş versoyu çok övmüş ancak ben versoyu çok inceledim ancak scenic ve 5008 göre verso daha dar bir araç geldi bana...ses olayınada deyineyim scenic ve 5008 de versoyla ses seviyesi aynıdır desibel olarak çok fark yoktur,kullanıcı bunu çok çok zor anlar...üstelik scenic ve 5008 dizel olmasına rağmen sessizdir...ayrıca verso benzinli bunun da getireceği ek maliyet var birde...

scenic'in geri görüş kamerası dandik,kötü,işlevsel asla değildir tam aksine çok pratik bir kullanımı vardır arkadaşım...versoya oranlada ekranı da daha büyüktür...geri görüş kamerası aynı zamanda navigasyon işlevide görmektedir...

ben bu sınıfı mpv sınıfını çok çok iyi bir şekilde araştırdım ...normal araçlara göre çok büyük bir artısı var...ancak bu sınıf bir araç alınacaksa kesinlikle scenic ve 5008 tercihim olurdu...

bu arada scenic bütün opsiyonlar dahil 65000 lira gibi bir fiyata alınabiliyor...grand scenic te 69000 civarıydı sanırım...

Grand Scenic in geri görüş kamerasının 15 gün önce Kemal Tepretoğullarında inceledik sadece bir ayna ile geri görüşü bulunmakta ama Versoda ise aksine GERİ VİTESE TAKILDIĞINA KENDİLİĞİNDEN KAMERA AÇILMAKTADIR hangisinin daha pratik ve işlevsel olduğunu umarım anlamışsındır ARKADAŞIM. Fiyat bakımındanda en uygunu Verso Ben Verso yada C4 grand picasso yu öneririm

scenicte geri vitese taktığında otomatik olarak navigasyon yerine geri görüş kamerası çıkıyor.tekrar boşa ya da 1. vitese aldığındaysa navigasyon ekranı geliyor yerine...bu nedenlede ikisinin işlevi aynıdır scenicte artı olarak hem navi hemde geri görüş sunuyor.bence sen şimdi hangisinin işlevsel olduğunu anlamışsındır...

fiyat bakımından en uygunu verso çünkü benzinli...scenicte benzinli model satılmıyor zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: carantinas

Bizim arkadaş aldı geçen Seat ALTEA onunla bu saydığınız araçları beraber gezdik (5008 Hariç).

Kafasında Verso vardı önce Ford C Max baktık önünün geniş ama arkasının önü kadar ferah olmadığını gördük.

Sonra VW ya gittik onunda arkasına oturunca sıkıştık gibi olduk. Onu da beğenmedi.

En son Toyotoya gittik verso showroomda yoktu bakamadık bu nedenle soğuduk.

Scenic'e baktık ona resmen bitti arkdaşa çok hoşuna gitti ama 60 bin üzeri fiyat çok geldi ama aklı o arabada kaldı.

Altea ya eşiyle bakmış eşi oturmuş bakmış güzel demiş bide uygun fiyat söyleyince -52000- hemen kaptılar geldiler ama araç 2011 model. Başta başka marka mı bulamadın dedik ama araba güzel ara sıra biniyoruz beğendik. Ama aklımız Scenic te kaldı.

sağol kardeşim ama 7 kişilik araçlardan bahsediyorum s max i biliyordum ama grand c max i yeni gördüm bakalım 2 koltuk için 20 25 milyar fazla verilir mi diye düşünüyorum 5 koltuklu alırsam caddy den başkasını almam zaten 7 koltuklu touran yada shran gelseydi direk onları alırdım volkwagenle yarışıcak yok

• 7 Kişilik derken koltuk atmalı diyorsan o konuda biraz sıkıntı var gibi sanki. Verso nun arkaya iki koltuk atılanlarda o iki koltuğun pek kullanışlı olmadığı ve bagajında neredeyse hiç kalmadığı söylenmişti bu konuya dikkat et. VW nasıl bilemiyorum ama o iki koltuk MPV lerde biraz zorlama oluyor gibi.
  • quote:

7 Kişilik derken koltuk atmalı diyorsan o konuda biraz sıkıntı var gibi sanki. Verso nun arkaya iki koltuk atılanlarda o iki koltuğun pek kullanışlı olmadığı ve bagajında neredeyse hiç kalmadığı söylenmişti bu konuya dikkat et. VW nasıl bilemiyorum ama o iki koltuk MPV lerde biraz zorlama oluyor gibi.

Geçen gün 7 kişi ile Lüleburgaza gittik, 7 . koltuklara biri 13 biri 7 yaşında iki kişi oturdu ve çok rahat gittiklerini söylediler 7.koltuklar açık olsa bile arkada gene bayağı bagaj hacmi kalıyor.
  • hiç biri,
    C-MAX
  • quote:

quote:

7 Kişilik derken koltuk atmalı diyorsan o konuda biraz sıkıntı var gibi sanki. Verso nun arkaya iki koltuk atılanlarda o iki koltuğun pek kullanışlı olmadığı ve bagajında neredeyse hiç kalmadığı söylenmişti bu konuya dikkat et. VW nasıl bilemiyorum ama o iki koltuk MPV lerde biraz zorlama oluyor gibi.

Geçen gün 7 kişi ile Lüleburgaza gittik, 7 . koltuklara biri 13 biri 7 yaşında iki kişi oturdu ve çok rahat gittiklerini söylediler 7.koltuklar açık olsa bile arkada gene bayağı bagaj hacmi kalıyor.

Tamamdır sorunun cevabı verildi. Bir de sanırım verso da bu olay tek donanımda var değil mi "elegance" diye hatırlıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Tamamdır sorunun cevabı verildi. Bir de sanırım verso da bu olay tek donanımda var değil mi "elegance" diye hatırlıyorum.

Evet, 7. koltuklar sadece elegance ve premium versiyonlarında var.

• aşağıdaki cümleleri tüm samimiyetimle yazıyorum. eğer peugeot'u otomatik ve 1.6 hdi alacaksanız sakın ama sakın almayın. bir kaç gündür 508 1.6 e-hdi kullanıyorum. yıllardır çeşitli araçlarda otomatik vites kullanırım ben böyle saçmasapan bir şanzıman görmedim.

o şanzımanı yapan mühendislerin hangi okuldan mezun olduklarını ve nasıl mezun olduklarını çok merak ettim. sakın bu aracı test sürüşüne çıkmadan almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckt

hiç biri,
    C-MAX

C-Max çok afili konsol falan şahane de arkası diğer seleflerine göre dar gibi geldi bize ama valla aslında hepsi güzel araba.

Son olarak sıralayayım kendime göre.

1. Verso
    2. Scenic
    3. 5008 Hiç bir fikrim yok görmedim. Sağda solda dışardan görüyoruz ama o kadar sadece.
  • Şimdi FORD sitesine baktım. 7 kişilik FORD S MAX benzinli 1600 cc ve 160 beygir 77.000 lira.. Dizeli ise 2000 cc ve 163 hp otomatik 111.000 Lira..Bunlar özel indirili kampanya fiyatları..Durumlar böyleyken böyle....Saygılarımla..
  • full scenic gayet mantıklı tercih olur uzun yolda gayet sesiz güvenlidir malzemesi oldukca kaliteli arka koltuklarının diz mesafesi oldukça iyidir tavsiye ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ckt

hiç biri,
    C-MAX

C-Max çok afili konsol falan şahane de arkası diğer seleflerine göre dar gibi geldi bize ama valla aslında hepsi güzel araba.

Son olarak sıralayayım kendime göre.

1. Verso
    2. Scenic
    3. 5008 Hiç bir fikrim yok görmedim. Sağda solda dışardan görüyoruz ama o kadar sadece.

c-max in arkası dar ise grand c-max var hocam. neyse alan kişi kendisi düşünsün...
  • önyargılar nedeniyle aklımda hiç peugeot yokken birden 5008 sahibi oluverdim.
    2 oda 1 salon tabi ki 5008
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerka48

önyargılar nedeniyle aklımda hiç peugeot yokken birden 5008 sahibi oluverdim.
    2 oda 1 salon tabi ki 5008

aslına bakarsan bende 5008 düşünüyordun ama peugeot kötü diyolar ford grand c max güzel gibi ama dediğim gibi 2 koltuk için 20 25 milyar fazla vericeğime caddy alırım keşke touran yada sharan gelse hemen alırdım Volkswagen le yarışıcak marka yok çünki
  • Caddy veya 5008

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.