Render yapacağım ama şöyle yaptığım iş Premier'den H264 formatındaki dosyalar 25 GB falan 2 saatlik videolardan kısa kısa bölümler kesiyorum en sonda o 2 saatlik videonun çıkarılacak yerlerini atıp 1:45 dakika falan iniyor yine H264 formatında çıktısını alıyorum işim bu. Bu iş için hangi laptopu önerirsiniz Macbook ise hangi model masaüstü de almak isterdim ama işimi yanımda taşımak istiyorum o yüzden masaüstü almıyorum. Çok oyun oynayan biri değilim. Bütçe Max 28K
10k bandında QLED vs NanoCell TV tavsiye
Arkadaşlar 10k bandında QLED'ya da NanoCell TV arıyorum boyutu en az 49 ideal 55 olsun kullanım amacım.
1. karasal yayın.
2. YouTube, film.
Şu anlık PS ya da PC yok ileride ne olur bilemem TV'nin olduğu odanın camı kuzeye bakıyor güneş direk girmiyor ama karşı binaların camından yansıma yapıyor 50 60 Hz. Mı almalıyım 120 Hz. Mı almalıyım almışken. OLED'ya da başka marka önermeyin bir de VA panel mi IPS mi almalıyım direk model linkleri atarımsınız arkadaşlar.
Kurulumu yapılmış tv iade edilmiyor mu
Trendyol dan kırmızı elma adına mağzadan lg tv aldım 3 gün oldu küçük geldi tv bende iade etmek istedim mağaza kurulum olduğu için iade sadece servis raporu ile alanabilir dendi trendyol müşteri hizmetleri de aynı şekilde geçen de bir arkadaş n11 den laptop aldı aynısı başına geldi böyle bir şey varmı 14 gün cayma hakkım yok mu benim nasıl bir yol izlemem lazım
şu ifadeler var satış sözleşmesinde
Ürün yetkili servis çalışanları tarafından açıldıktan sonra üründe herhangi bir hasar/kusur/ayıp tespit edilmesi halinde yetkili servis çalışanlarına detaylı olarak sorunun not edildiği bir durum tespit tutanağı/servis formu/servis raporu doldurtmanız gerekir. Bu belgeyi aldıktan sonra ürünü iade etmek istemeniz halinde www.trendyol.com internet sitesi üzerinden iade kodu alarak ürünü kargo görevlisine teslim ederek ürünü iade edebilirsiniz.
Fiyatı finansal piyasalardaki dalgalanmalara bağlı olarak değişen ve satıcı veya sağlayıcının kontrolünde olmayan mal veya hizmetler için cayma hakkı kullanılamaz.
Tv nasıl iade edilir
Arkadaşlar 3 gün önce trendyoldan tv aldım memnun kalmadım iade etmek istiyorum satıcı kutusu açılmış kurulumu yapılmış ürünü iade alamayacaklarını söylediler doğru mu doğru değil ise nasıl yol izlemem gerek
İp tv yan görülen instagram nasıl düzelir
|
|
"Google Play şunlara erişmesi gerekir" ne demek?
|
2 Buzdolabı arasında kaldım LG vs. Samsung
|
Xiaomi Mİ5 Uzun SMS MMS'e dönüşme sorunu
Xiaomi Mi 5 sistem animasyonları
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.004
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 125.711 (Bu ay: 1.031)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar