Şimdi Ara

Tv nasıl iade edilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gün önce trendyoldan tv aldım memnun kalmadım iade etmek istiyorum satıcı kutusu açılmış kurulumu yapılmış ürünü iade alamayacaklarını söylediler doğru mu doğru değil ise nasıl yol izlemem gerek

• İnternet üzerinden satışlarda 14 gün içerisinde koşulsuz iade tüketici kanununda vardır almak zorundalar almazlar ise tüketici hakem heyetine başvurun.

• şöyle bir belgeleri var sorun olmaz dimi nasılsın nir yol izleyeceğim onca iade edilemez kabul edilmezse geri gelirde kabul etmeyeceğim sonra hakem heyetine mi başvurucam

Tv nasıl iade edilir
    Tv nasıl iade edilir
    Tv nasıl iade edilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyaz eşya (buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, fırınlar [gaz, elektrik, mikrodalga], set üstü ocaklar, aspiratörler, ütüler, vantilatör, ısıtıcılar, soğutucular), televizyon vb. kurulum gerektiren ürünlerin kutuları ürün tarafınıza teslim edildikten sonra yalnızca yetkili servis çalışanları tarafından açılmalıdır. Yetkili servis çalışanlarından önce ürünün kutusunun tarafınızca açılması halinde ürün garanti kapsamı dışında kalabilir.

Ürün yetkili servis çalışanları tarafından açıldıktan sonra üründe herhangi bir hasar/kusur/ayıp tespit edilmesi halinde yetkili servis çalışanlarına detaylı olarak sorunun not edildiği bir durum tespit tutanağı/servis formu/servis raporu doldurtmanız gerekir. Bu belgeyi aldıktan sonra ürünü iade etmek istemeniz halindewww.trendyol.com internet sitesi üzerinden iade kodu alarak ürünü kargo görevlisine teslim ederek ürünü iade edebilirsiniz.

Fiyatı finansal piyasalardaki dalgalanmalara bağlı olarak değişen ve satıcı veya sağlayıcının kontrolünde olmayan mal veya hizmetler için cayma hakkı kullanılamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 14 gün hakkın var iade edebilirsin almam derse tüketici hakem heyetine başvururum de gene devam ederse başvurunu yap internetten her türlü iade alacak günün sonunda.

• niye memnum kalmadın iyi araştırıp alın ben niye açılmış kutuyu alayım ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 22 Nisan 2022; 0:43:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.