Şimdi Ara

Suzuki Vitara Hibrit alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçem max 300. Yaylaya vs çıkmayı sevdiğim için altı yüksek bir araç bakıyordum. İlk baktığımda hibrit olmadığı için çok yakar diye elemiştim. Sizce hibrit olanı alınır mı? Üzer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Suzuki Vitara Hibrit: Alınmalı Mı?

Suzuki Vitara Hibrit Yorumları

Suzuki Vitara Hibrit, piyasadaki en popüler hibrit SUV modellerinden biri haline geldi. Peki, Suzuki Vitara Hibrit alınmalı mı? Kullanıcı yorumları ve uzman değerlendirmeleri, bu soruya cevap bulmanıza yardımcı olabilir.

Suzuki Vitara 1.4 Hybrid Yorumları

Suzuki Vitara 1.4 Hybrid, modelin en çok tercih edilen versiyonlarından biridir. Kullanıcılar, aracın düşük yakıt tüketimine ve yüksek performansına dikkat çekiyor. Ayrıca, aracın şehir içi kullanım için ideal olan sessiz ve sakin sürüş deneyimi sunduğu belirtiliyor.

Suzuki Vitara Hibrit Alınır Mı?

Suzuki Vitara Hibrit'in alınması düşünülüyorsa, aşağıdaki faktörler değerlendirilmelidir:

• Yakıt Tüketimi: Vitara Hibrit, düşük yakıt tüketimiyle bilinir. Kullanıcı yorumları, aracın gerçek yakıt tüketiminin resmi verilere yakın olduğunu doğruluyor.
    • Performans: Vitara Hibrit, 1.4 litrelik hibrit motoruyla yeterli bir performans sunuyor. Araç, şehir içi ve kısa mesafeli yolculuklar için idealdir.
    • Konfor ve Kullanım Kolaylığı: Vitara Hibrit, rahat koltukları ve kullanıcı dostu iç mekanıyla konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. Aracın bilgi-eğlence sistemi ve diğer özellikleri de kolayca kullanılabiliyor.

Suzuki Vitara Hibrit Yakıt Tüketimi Yorumları

Vitara Hibrit'in kullanıcıları, aracın yakıt tüketiminin oldukça düşük olduğunu bildiriyor. Gerçek yakıt tüketimi, sürüş tarzı, trafik koşulları ve diğer faktörlere bağlı olarak değişse de, çoğu kullanıcı şehir içi kullanımda 5,5-6,5 litre/100 km gibi bir tüketim elde ediyor.

Vitara Hibrit Yorumları

Genel olarak, Vitara Hibrit kullanıcılarının yorumları olumlu yönde. Aracın düşük yakıt tüketimi, yüksek performansı ve konforlu sürüş deneyimi en çok beğenilen özellikleri arasında yer alıyor. Ancak, bazı kullanıcılar aracın bagaj kapasitesinin sınırlı olduğunu ve uzun yolculuklar için uygun olmayabileceğini belirtiyor.

Suzuki Vitara Yorumları

Vitara Hibrit'in yanı sıra, geleneksel benzinli ve dizel motorlu Vitara modelleri de mevcuttur. Bu modellerin yorumları da genellikle olumludur ve kullanıcılar aracın dayanıklılığı, güvenilirliği ve off-road yeteneklerini övmektedir.

Sonuç olarak, Suzuki Vitara Hibrit, düşük yakıt tüketimi, yüksek performansı ve konforlu sürüş deneyimi arayanlar için iyi bir seçim olabilir. Aracın bagaj kapasitesinin sınırlı olması gibi bazı dezavantajları olsa da, kullanıcı yorumları genel olarak olumludur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aracın az yakması sizin için önemliyse, Suzikiye 300 Bin verinceye kadar, Dacia Duster 1.0 Tce alın, ayrıca fabrika çıkışı LPG lisi de var 185.000 TL, Daha Kuvvetli olarak 1.3 Tce 150 Bg 4X4 var En dolusu 212.000 TL. 300 Binden kalan 88.000 TL sizin neredeyse 10 Yıllık benzin paranız eder.

• Yaylaya çıkarken hibrit sistem pek işe yaramaz. Hibritin avantajı şehiriçi sakin kullanımda, dur kalk trafikte belli oluyor.

• Geçenlerde civic aramıyor muydun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300binlik araç alanların yarım litre yakıtı dert etmesi çok saçma geliyor. Yarım litre az yaksa yılda 10bin km yol yapan için 350tl farkı oluyor.

• Ben olsam normalini tercih ederdim.Hibrit olanda 140 yerine 130 beygir güç olması lazım.Otomobil firmaları bu tarz mild hibrit sistemlerini katı emisyon kurallarına uyum açısından tercih ediyor.Aslında yakıt tüketiminde çok bir fark beklememek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

Geçenlerde civic aramıyor muydun

Hocam Civic'in 250'ye verdiklerindeki atmosferik motor beni çok tereddüte düşürdü... 1.5 Turboyada 300 istedikleri için başka seçeneklere yöneldim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia sorento alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    2020 Suzuki Swift alınır mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Dacia Spring Alınır mı ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54

Yaylaya çıkarken hibrit sistem pek işe yaramaz. Hibritin avantajı şehiriçi sakin kullanımda, dur kalk trafikte belli oluyor.

Hocam ben hem şehirde hemde yılda 2-3 kez yaylaya çıkarken diye kullanırım diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Aracın az yakması sizin için önemliyse, Suzikiye 300 Bin verinceye kadar, Dacia Duster 1.0 Tce alın, ayrıca fabrika çıkışı LPG lisi de var 185.000 TL, Daha Kuvvetli olarak 1.3 Tce 150 Bg 4X4 var En dolusu 212.000 TL. 300 Binden kalan 88.000 TL sizin neredeyse 10 Yıllık benzin paranız eder.

Hocam dusterde çok kalitesiz geliyor bilemedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: kizashi

Ben olsam normalini tercih ederdim.Hibrit olanda 140 yerine 130 beygir güç olması lazım.Otomobil firmaları bu tarz mild hibrit sistemlerini katı emisyon kurallarına uyum açısından tercih ediyor.Aslında yakıt tüketiminde çok bir fark beklememek lazım.

Hocam neredeyse hiç fark yok gibiymiş.. Ben toyotanın hibriti gibi baya az yakar diye düşünmüştüm. Başka alternatif SUV öneriniz var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.