Merhaba, 2017 model, 30.000 km'de, Street paket otomatik vites Nissan Micra için 685.000 TL fiyat isteniyor. Araçta boya ve değişen parça yok. Sizce bu fiyat mantıklı mı, karar veremedim. Not: Örneğin aynı renkte bir araca ait ilan linkini aşağıda paylaşıyorum. (Bu linkteki araç değil, sadece renk ve model örneği için): https://www.sahibinden.com/s/3DJ22rVG |
Nissan Micra 2017 Model Alınır mı ?
-
-
Boş bir araba buna bu paraları vereceğinize mitsubishi space star alın daha genç daha donanımlı ve daha güvenli.
-
Üst üste micra konularına yazıyorum çünkü eşim 2014 model micra street kullandı 2 sene kadar araçtan memnundu bir sorun yaşamadı. Bence eksikleri 1,2 atmosferik motor şehir içi kullanımda pek bir sıkıntı yaratmasada uzun yolda yokuşlarda bayılma yaşayabilirsiniz. 3 silindir motora sahip sarsıntılı çalışıyor azcık. Onun dışında şehir içi 5,5 lt / 100 km tüketim verisi mevcuttu. 2021 de sattık aracı, rutin bakımlar harici bir sıkıntı çıkmadı.
Mitsubishi önerisi gelmiş, bildiğim üzere ülkeden binek otomobil piyasasından çekildi mitsubishi önerisi veren bu bilgiyi de verseymiş keşke.
-
Mitsubishi Türkiyeden çekilmedi Renault ortaklığına geçtikten sonra Türkiyeye araç getirmedi. Honda Nissan Mitsubishi grubu olarak yeniden araç satışına başlayacak. Kaldı ki sizin dediğiniz gibi olsa bile garantili servisleri olan ve en az 20 yıl parça tedarği sağlaması gerekn bir durum ortada bu da aracı alacak kişiye sorun teşkil etmez. Daihatsu ve chevrolet satılıyor bu memlekette hala.
-
Space star kullanmıştım kısa bir süre ama pek memnun kalmadım ben.
-
Suzuki swift olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam bu araçlarda güzel
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X