Şimdi Ara

2019 model ikinci el Citroen C4 Cactus, bu fiyata alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun incelemeler neticesinde Citroen C4 Cactus almaya karar verdim. (Aracı uzun süre kullanmayı planlıyorum. Kararımda sınıfındaki alternatiflerine göre şehir içi sürüşte nispeten rahat, konforlu bir araç olması, yakıt tüketiminin oldukça iyi olması etkili oldu. EAT6 şanzımanı da beğendim.)

Bayi, Feel donanım paketi (1.5 BlueHDi, EAT6) için 144 bin diyor. Ama ellerinde yokmuş, gelene kadar fiyat da muhtemelen artarmış dediklerine göre.

Sahibinden.com'da baktığımda Gürses Toyota'nın elinde 2019 model, yukarıda belirttiğim donanıma sahip, km'si 7000 civarında olan iki üç araç görüyorum. 131,5 bin fiyat koymuşlar.

Şimdi sıfırla aralarında çok fark yok gibi duruyor, ama finansman açısından şöyle bir fark oluyor: Aracın kasko değeri 176 bin. Dolayısıyla ikinci el alınca araç fiyatının çok daha fazlasını kredilendirmek mümkün oluyor.

Sizce sıfırı 144 bin olan araç bu fiyata (yahut pazarlıkla biraz daha aşağısına) alınır mı? Yani sıfırla aynı model yılında 7000 km'de bir araç için yaklaşık olarak %9'luk bir değer düşüklüğü makul mü sizce?

• Sıfır araçlarda kredi kampanyası falan da oluyor. 130bin yine normal sayılır ama cactüs için verilir mi bilemedim. Gerçi her aracın fiyatı arttı o yüzden verilir :)

Test ettiğimde konforunu çok beğenmiştim. Arka camın açılmaması, iç plastikler ve yaşam alanının darlığı olumsuz yanları.
  • Cactus ticari araç gibi arka camı açılmayan araba mı olur
  • Bu arada, 144 bin diyen bayinin elinde araç yoktu. Elinde araç olan başka bir bayi de 153 bin dedi.
  • hey gidi günler.. 4 yıl önce 75 e bana verdiler almadım.
  • B-suv konusunda emin misiniz, dışardan banada çekici gelen bir araçtı kendi aracım leondan sonra bana çok küçük ve basık gelmişti tabiki c segmentiyle kıyaslamak doğru sayılmaz. Fiyatlara bakınca mecbur bir mukayese oluyor. C3 aircrossta dahi çok rahat edememiştim. Aradaki fiyat farkını düşününce temiz ikinci el tercih edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manner34

B-suv konusunda emin misiniz, dışardan banada çekici gelen bir araçtı kendi aracım leondan sonra bana çok küçük ve basık gelmişti tabiki c segmentiyle kıyaslamak doğru sayılmaz. Fiyatlara bakınca mecbur bir mukayese oluyor. C3 aircrossta dahi çok rahat edememiştim. Aradaki fiyat farkını düşününce temiz ikinci el tercih edilebilir.
    B-SUV olarak Fiat 500X kullandım, bir sıkıntı yaşamadım, gayet de alıştım. Bu segmentte rahat ediyorum. Temiz ikinci el bana da makul geliyor. Hatta başta dediğimden daha temizini de buldum :) Bakalım, hayırlısı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. el Hangi Tucson alınır ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.