Şimdi Ara

2. el Hangi Tucson alınır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlarım bir şey sormak istiyorum. Sahibinden sitesinde baktığım zaman 2 Tucson modelini gördüm 1.6 T-GDİ 4x2 ile 1.6 T-GDİ 4x4 bu iki model arasında enaz 30-40 bin TL fark görünüyor. Bu iki araba arasında çok önemli ne fark var , 4x4 almaya değermi ? Değerli yorumlarınızı bekliyorum . Saygılar.

• 4*4 olmasına ihtiyacınız var mı ? Onu sorgulayın ona göre karar verin. Biz şehirde sürüyoruz en ufak ihtiyacım yok 4 çekere o yüzden 4*2 olanını aldık.
  • Gdi tucson zaten çok yakıyor 4x4 olunca daha da çok yakar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim . Başka sorum turbo almak mantıklı mı , turbonun LPG uyumu nasıl ? Saygılar.
  • turbonun lpg uyumu yok 300 bine suv alıp ayda 200 lira yakıttan kar etmek için arabayı mı mahvedeceksin?
  • Ben 2 ay önce 1.6 T-GDI 4*4 Dct Elite Plus Red Pack modelini tercih ettim. Bu araçlardaki 4 çeker sistemi akıllı 4 çeker olduğu için sadece off-road için değil; yol tutuş için de çok ciddi farklar yaratıyor. Bu araç için imkan varsa kesinlikle dört çeker ve turbolu olan versiyon tercih edilmeli. Çünkü zaten 1.800 kg gibi bir ağırlığa sahip olan tucson kendisini ve içerisindekileri rahatça taşımak için turboya bariz ihtiyaç duyuyor. Bu durum özellikle de yokuş çıkarken ve sollamalarda anlaşılıyor. Bir önceki aracımda (2012 hyundai ix35 1.6 gdi 6 ileri manuel) bu sorunu çok kez yaşadığım için kesinlikle turbo destekli bir motor tercih edeceğim demiştim. 1.6 t-gdi 177 ps 265 nm tork gücüne sahip tucson; turbonun da etkisiyle adeta şahlanıyor. Bu arada gdi motor tucson zaten çok yakıyor diyen arkadaşlara da tavsiyem tucson'a binmemeleri. Jip'e biniyorsunuz. Kaldı ki araç benzinli, otomatik ve dört çeker (kendi aracımdan bahsediyorum) tabiki de yakacak. Ayrıca ülkemizdeki benzin fiyatları da ortada. Kimse bu aracın 7-8 litre yakmasını beklemesin. Aslan besleyen yemini düşünmezmiş. İktisat istiyorsanız (lpg'yi hiç karıştırmadan söylüyorum) dizel bir clio 4 ya da peugeot 301 almanız daha mantıklı bir hareket olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreglry -- 26 Eylül 2020; 16:24:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gkozcan

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim . Başka sorum turbo almak mantıklı mı , turbonun LPG uyumu nasıl ? Saygılar.
    Dizelini al. Çok yakıyor tucson

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el i30 Alınır mı ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreglry

Ben 2 ay önce 1.6 T-GDI 4*4 Dct Elite Plus Red Pack modelini tercih ettim. Bu araçlardaki 4 çeker sistemi akıllı 4 çeker olduğu için sadece off-road için değil; yol tutuş için de çok ciddi farklar yaratıyor. Bu araç için imkan varsa kesinlikle dört çeker ve turbolu olan versiyon tercih edilmeli. Çünkü zaten 1.800 kg gibi bir ağırlığa sahip olan tucson kendisini ve içerisindekileri rahatça taşımak için turboya bariz ihtiyaç duyuyor. Bu durum özellikle de yokuş çıkarken ve sollamalarda anlaşılıyor. Bir önceki aracımda (2012 hyundai ix35 1.6 gdi 6 ileri manuel) bu sorunu çok kez yaşadığım için kesinlikle turbo destekli bir motor tercih edeceğim demiştim. 1.6 t-gdi 177 ps 265 nm tork gücüne sahip tucson; turbonun da etkisiyle adeta şahlanıyor. Bu arada gdi motor tucson zaten çok yakıyor diyen arkadaşlara da tavsiyem tucson'a binmemeleri. Jip'e biniyorsunuz. Kaldı ki araç benzinli, otomatik ve dört çeker (kendi aracımdan bahsediyorum) tabiki de yakacak. Ayrıca ülkemizdeki benzin fiyatları da ortada. Kimse bu aracın 7-8 litre yakmasını beklemesin. Aslan besleyen yemini düşünmezmiş. İktisat istiyorsanız (lpg'yi hiç karıştırmadan söylüyorum) dizel bir clio 4 ya da peugeot 301 almanız daha mantıklı bir hareket olacaktır.
    Neden clio alsınmış? Tucsondan çok daha konforlu olup çok tasarruflu bir çok araç var.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Nick'inden dolayı sana cevap verme gereği duymuyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.