arkadaşlar merhaba, kararsız kaldım Sıfır Egea urban 1.4 benzinli diğeride leon 112.000km 2017 model 1.6 TDI Style otomatik vites navigasyon ve geri görüş var hasar kayıtsız değişensiz leon 17 binlira egadan daha fazla fiyat olarak. Sizce hangisini tercih etmek gerekir. Reisler cevap versin :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertunc_58 -- 7 Temmuz 2021; 10:23:25 > |
Sıfır Egea mı, İkinci El Leon mu?
-
-
Egea sahibi olarak leon derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıfır takıntınız yoksa Leon tabi ki.
Kaç kilometrede leon ?
112.000 KM Leon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertunc_58 -- 6 Temmuz 2021; 18:9:0 > -
DSG ne kadar sıkıntılıysa fiatın 1.4 motoruda o kadar sıkıntılı. Ama ben olsam leon seçerdim.
-
Bende geçen yıl ikisi arasında kalmıştım fakat Leon manueldi ve Egea'da 1.3 multijet motorluydu. Ben oyumu Leon'dan yana kullandım. FR olana göre oldukça konforlu. 17 inç FR jant taktım bu haliyle gayet memnunum. DSG konusunu bilemiyorum, iyi niyet garantisi devam ediyorsa alınabilir..
-
Benzin Manuel aracın alternatifi olarak neden Dizel Otomatik seçtiniz?.
-
Fiat pişmanliktir
Leon, golf, auris, ceed vs neredeyse tüm c sınıfı araçları kullandım. Egea isterse uzay çağından gelsin yine kalite olarak düşük kalır.
Leon derim direk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2018 1.0 tsi leon bak. 2017 model 112 binde tdi alma
egea benzinli otomatik kullanıyorum ama o km Leon yerine daha düşük km balkarım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 2. El leon tercih ederdim ben de, ancak 112.000 km olanını değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İkinci el takıntınız yoksa, leonda yüksek km yüksek hasar kaydı fazla boya değişen falan yoksa kimse egea demez sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scherzz -- 6 Temmuz 2021; 19:49:53 >
Net Leon.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eski anan baban olsa kapından sokma demişler (imkan varsa tabi) o yüzde oyum egeye.
-
Eğer bakımları düzenli yapılmışsa hiç düşünmeden leon derim 1.6 tdi güzeldir
-
Km çok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
leon tabii ki ama dizele ekstra vermek yerine benzinli km düşük olanını tercih ederdim ben olsam
-
100 küsür bin km yapan leon alacağınıza egea hatchback veya yeni corsa alın bence. Ayrıca artık dizelin tasarruf devri bitti, bakımlarda verilen ile aynı paraya geliyor benzinli/dizel.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Leon, golf, auris, ceed vs neredeyse tüm c sınıfı araçları kullandım. Egea isterse uzay çağından gelsin yine kalite olarak düşük kalır.
Leon derim direk |
Egea sahibi olarak leon derim. |
Sıfır takıntınız yoksa Leon tabi ki.
|
Benzer içerikler
- egea motor arıza lambası sarı yanıyor
- egea 1.3 mü 1.6 mı
- bmw f30 motor sıcaklığı çok yüksek uyarısı
- dma corolla
- tofaş istavroz arızası nasıl anlaşılır
- nissan qashqai e-power teknik özellikleri
- yeni c3
- toyota supra 1994 fiyat
- togg şarj ücreti
- lexus lbx fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X