Merhaba 2. el 140.000 de dizel otomatik scala premium 2020 araç aldım. 12.000 TL dedi. (Skoda Erya) % 15 indirimle 10.200 dedi. Orjinal serviste yaptıranlar nereye ne kadara yaptırıyor? Özel serviste mi yaptırayım? Ne kadar istenir? Siz bana ne önerirsiniz? 28.02.2024 Malzemeler 3180 tuttu. İşçilik 900. ayrıca silecek 590 bosch twin antifriz 220 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okirgil -- 28 Şubat 2024; 19:53:37 > |
Scala Bakım Fiyatı 12.000
-
-
Garantisi bitince dizel otomatik aracın bakım zamanlarında sadece filtrelerini ve yağını sanayide özel serviste uygun fiyata değiştirdim, sorunsuz...
-
Bakım içeriğinde ne var
4 filtre bakım mı yapılacak ? (Yağ,Hava,Polen,Yakıt)
kurumsal şirket garantisi altında servislere bakım yaptırabilirsiniz (Bosch Car, Oto Pratik v.b)
genelde yapılan işlemlere 6 ay garanti verilr veya benzeri servislerden destek alabilirsin.
120bin'de triger'in değişmiş olduğunu düşünüyorum....
örnek bir bakım teklifi aşağı linkte gönderiyorum, bölgende en yakın servis'e yönlendiriliyorsun.
-
filtre takımını ve motor yağını internetten al, özel serviste bakımını yaptır. bu arada henüz 4 yaşında dizel bir araba almışsınız keşke daha düşük km'de olanını bulaydınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 20 Şubat 2024; 11:48:53 > -
paramız yok hocam. :(
-
evet 120 binde triger değişmiş 134.750 de bakım yapılmış. araç şu an 140.000 de.
-
eyvallah. yetkili servise gitme, bak paran da yok. boşuna öptürme kendini. filtremarketim veya filtrepazarı sitelerinden filtreleri al, veya n11-trendyol gibi sitelerden scala 1.6 tdi filtre seti şeklinde aratıp, oradan da uygun fiyata alabilirsin.
-
hangisini seçmek lazım. castrol yağ ve mann ya da bosch filtre kullanılmasını isterdim ama fiyat tuzlu oluyor.
-
oralar güvenilir mi?
youtube da ismail ustaya malzemecisi çakma filtre gönderdiğini onun da çalışmayı bıraktığını söylemişti.
-
güvenilir hocam. ben audi 1.6 tdi marka aracıma hep buralardan filtre alıyorum. genelde Filtron markasını tercih ediyorum. mann'ın bire bir muadilidir. polonya üretimi filtredir.
-
Kesinlikle internetten bilinmedik satıcilardan yedek parca almayın , çok fazla sahte ürün var. 40 binde sorunsuz japon aracımız sanayide yapılan bakim sonrasi sahte yağ ve sahte buji nedeniyle 2 kez motor arızası verdi.
Parçayı siz orjinal bulup ortalama bir ustaya bakımı yaptırabilirsiniz.
-
Arkadaşlar yazmış, filtremarketimden mann filtre alsanız 1.700 TL tutuyor. Kaliteli bir yağ alsanız 2.000 TL de o olsa 3700 tl. 500 de ustaya verseniz 4.200 TL. En kalite malzemelerle yine de intercitynin dandik malzemeler ile yaptığı bakımdan daha ucuza gelir. -
Standart Bakım'da bağlı bulunan servis aranarak hangi yağ'ı kullandığı sorulabilir
Premium pakette Castrol, Motul gibi üst segment yağ kullanıyorlar (Filtreler aynı şekilde)
ben kendi aracımda yıllardır standart bakım yaptırıyorum (VW TDI)
-
en mantılısı o zaman kaliteli malzemeleri benim almam.
-
Şehrinizdeki iyi bir skoda ustasına gidin işlemlerinizi yaptırın.
Bir şekil çevrenizde vardır. Önden gidin konuşun. Malzemeleri sorun. Gerekirse siz tedarik edin. İşçilik verirsiniz en fazla.
Rutin 10-15K bakımlarına 7-8-10-12K vermek nedir ya!
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Arkadaşlar yazmış, filtremarketimden mann filtre alsanız 1.700 TL tutuyor. Kaliteli bir yağ alsanız 2.000 TL de o olsa 3700 tl. 500 de ustaya verseniz 4.200 TL. En kalite malzemelerle yine de intercitynin dandik malzemeler ile yaptığı bakımdan daha ucuza gelir.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X