360.000-450.000 arası araç tavsiyesi
-
-
Caddy 1.9 tdi
-
Taksi çıkması olmayan temiz era bulursanız en iyisi odur. Yürütme maliyeti diğerlerinden belirgin ölçüde daha düşüktür. Geçmişi iyiyse üzmez. 1.6 benzinli olsa daha da iyi olur, 112 hp’lik canlı bir motoru var. -
Linea -
ticari diye geçmiyor mu?
-
Biraz fiyatları 450'yi geçiyor maalesef ama araştırıyorum.
-
alırken hangi özelliklerine dikkat etmeliyim?
-
Ford fiesta 2004-2008 arası -
Era kafanızı ağrıtmaz ama ticarisi bolca mevcut alırken geçmişini iyi araştırın.
O fiyata alacağınız araçta önceliğiniz aracın sizi yormayacak bir araç olmalı sanayide işçilik almış başını gitmiş.
2 sene önce ilk sahibinden 1.3 90 bin km avro alırken aynı fiyata arkadaşım 1.3 dizel sözde 230 bin km’de linea aldı.
Sonuç: 5 ay önce sattı kurtuldu. Aldığı fiyatın 1/3 masraf etti adam edemedi nerdeyse birde satılsın diye 80 bin zararına verdi.
Araba temiz alınır kafanız rahatça binilir. -
Bence D segment bir 407 daha iyi olacaktır. 1.6HDI olmak şartıyla. HDI motorlar aşırı sağlamdır ve kronikleri yoktur. Hem de az yakar. Aynı zamanda geniş araçtır uzun yol seyahatlerinde hem biner hem doldurursunuz. Sanayi derdi yoktur ama piyasası bir fiata göre daha yavaş olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antizero -- 24 Aralık 2024; 9:36:13 > -
accent era ve megane 2 sahibi oldum, kesinlikle megane'a bulaşma derim. corsa daha kalitelidir ama era daha geniştir. aile için era daha mantıklı olur ancak yol tutuş, fren, yalıtım konularında era'ya güvenme. baya kalas bir araç . sanayiye götürmez pek. ustası vs de bulunur. corsa daha sorunlu. megane ise sorun çıkarmakta efsanedir.
-
Mitsubishi Colt AMT (otomatik).
Bu paraya alabileceğiniz en iyi araç bence.
-
Aslinda cok temiz 2011 2012 aveo alinir bu paraya.motor opel alt takim opel.parcasi var yani.
Punto olur benzinli 2012 ustu olur parcasi ucuza aliniyor temiz olur.
Megan 2 zamanin filo taksi şirket arabası 100 arabadan belki 5 i 6 si temiz kalmıştır onlarda megan 3 parasi istiyor zaten fakat piyasası var millet seviyor. Sorunlu mu dersen sorunludur.
Corsa 1.3 dizel olanlarin piyasasi var netekim dizel bakimlisi olmasi lazim.O paralara 2007 si den gelir daha genç araç almak varken bana pek mantıklı gelmiyor satacagin zaman da 20 yasinda olacak.
Dizel Sembol linea bunlardan kaç accente de şüpheli bak ticari taksi bunlar hadi era cok üzmez sanayiye daha az gider ama bu arabalarin sürüşü leylek cok dikkatli kullanmak gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 24 Aralık 2024; 15:36:35 > -
Hocam merhaba bende de 1.5 era var 2. Araba olarak megane 2 almayı düşünüyoruz ne gibi sorunlarla karşılaştınız acaba sizin mesajı görünce tereddüte düştüm Megane konusunda
-
Megane 2 elektronik arızaları oldukça fazla olan bir otomobil. Bulaşmayın.Kore Japon grubuna bakmanızı öneririm. Lancer olur, Cerato, Elantra, 1. Nesil i30, era olur. -
oynanmamış düzgün bakımlı 1.6 hdi 207 bulursan kaçırma -
Eski pejoların yanından bile geçme. Yazdıkların gayet iyi seçenekler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X