Şimdi Ara

900.000 - 1.000.000 arası 2.El Araç Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2006'dan beri kullandığımız Honda City arabamızı satarak yeni bir araç almak istiyoruz. Maksimum 950.000 bütçemiz var fakat çok iyi bir alternatif olursa 20-30 bin daha zorlayabiliriz.

Bu konudan çok anlamadığım için sizlere sormak istedim. En azından 2020 model olan 100.000km altında bir araç almak istiyoruz. B-SUV yada normal binek araç olabilir o konuda alternatiflere göre de karar vereceğiz, fakat benim kafam çok karıştı. Bu nedenle sizlere bir danışmak istedim.

İlk başlarda C segmenti bineklere bakıyorduk, fakat son zamanlarda 2.el ilanlarında Wv T-Cross gibi B-SUV araçları görünce onlarda hoşumuza gitti açıkcası. Segment olarak değişmez bir kriterimiz yok.

Önemli kriterler, yakıt tüketimi ve kronik bir problem olup olmaması diyebilirim. Çok performans aracı aramıyoruz. Klasik şehir içi kullanım olacak.

Şimdiden teşekkürler.

• Egea hatchback s design veya sport paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 7 Haziran 2024; 0:48:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat Egea
    Honda City
    Citroen C3

Bu üçlünün sıfırların1 milyon altında. Elalemin içinden geçtiği araçlarla vakit kaybetmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cintiq2901 C kullanıcısına yanıt
    Otomatik mi arıyorsunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, fakat Fiat markasına karşı bir ön yargımız var. Tasarım olarak pek hoşumuza gitmiyor.

• tsmsk kullanıcısına yanıt

Hocam babamda otomatik vitese alışırmıyım korkusu var biraz. Bende bu konuda zorlayıp zorlamamak konusunda pek emin olamıyorum. Bana kalsa otomatik alabiliriz.

• RaptorFX kullanıcısına yanıt

Bir segment üst model almak istiyoruz. En azından 60-70 bin altı km olan

• Bulabildiniz mi acaba? Tam olarak aynı durumdayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.