Yarbay
Tarihinde Katıldı

Toplam: 34862 (Bu ay: 114)
Kan Verdim
Bunlar Böyle
Banka 10 Gün Önce Verdiği Dolar' ı Almadı
Seyahat öncesi lazım olur diyerekten 1000 $ nakiti Vakıfbank' tan çektim.
Seyahat sonrası 910 $' ı artında tekrar Vakıfbank' taki hesabıma atmak istedim.
Bankacı kız uzun uzuun inceledi tek tek: "Siz bunları nasıl sakladıysanız nemlenmişler" dedi.
"Olabilir, zarf içinde saklamıştım" dedim ama nakit Amerikan Doları' nın hassas yapısı zarar görmesin diye zarfın yanında bir de freebag' te taşımıştım daima yani ıslanmasına imkan yok.
Üstelik kızın ıslanmış dediği Amerikan Doları' nı Amerikan marihuana esnafı sorunsuz bir şekilde kabul etmişti de para üzeri olarak 10 $ vermişti, banka onu sorunsuz aldı.
Neyseki sadece 40 USD' ı iade etti de uğraşmadan terk ettim orayı...

Otobosa Binerken Kadının Burnunu Kurdım
Uçaktan otobosa binerken ani ters bir hareket yapmadığım halde koltukta oturan burnu bandajlı 65 yaşındaki turist teyze acı içinde kibarca “Ovvv!” dedi.
Hemen önümdeki 18-19 yaşındaki 190cm boylu ve basketçi görünümü olan genç erkek kadına dönüp “Ben mi yabtım!?”
Bunun üzerine ihtiyar teyze barnağıyla benim 45 Litre hacmindeki Mark Ryden marka çantamı işaret etti acı içinde:
”Sorry ! Any problem!?
Acı çeken kadın uzaklaş hareketi yabtı bana:
”Sorry !”
Genç erkek birey; “Abi umarım birşey olmaz, hapse bile atarlar” dedi şakacı tavırla.
Otobos 5 dakika sonra perona varınca aceleyle orayı terk ettim…
Hostes Cilveleşti mi?
Uçakta ot üzerine jaek Jack çaktım.
6 saat sonra kafa 1.000.000
Neyseki koltuklar boştu da uzanabildim:

Sabah kahvaltısına çıtır hostes krepli menü verdi.
Ot ve Jack karışımı her an kusacakmış gibi yaptı, gözümü zor açıyordum.
15-20 dakika sonra aynı çıtır hostes tabağımı alınca:
”Aaaa krepe dokunmamışsınız bile yoksa sevmediniz mi!?”
”Yok bacım yiyemedim…”
Biraz manalı baktı:
”Siz iyi misiminiz?”
“İyi, iyi, sorun yok, sen bana bi gayfe ver” deyip filtre gayfeyi verdi bama ve yanımdan uzaklaştı…
Kaç Iphone
Kullandığım Iphone 15 PM var
Bir de arkadaş için sıfır Ip16 P aldım.
Bunun yanında bir dene de kendime Iphone 16 PM alsam Türk gümrüğü el koyar mı?
İade mi Etsem
Ana Gibi Yar Olmaz
80 yaşındaki anam 19 sene önce abimin kaza sonucu vefatından sonra panik atak oldu, telefonuna cevap vermezsen herkesi ayağa kaldırır, hatta adresime akraba gönderdiği de oldu.
Anamın bu ilgisi bunalttığı için şehr-i İstanbul’ dan kaçma sebebim oldu.
Şimdilerde safra taşları ile başı belada, kendiliğinden ve kimseye haber vermeden en yakın devlet hastanesi acil servisine sancı şikayeti ile gitmiş.
Doktor ve sağlık çalışanları yapa yalnız ihtiyar kadınla ayrıca ilgilenmişler ve operasyon için yatış yapmışlar.
Endoskopi ile küçük taşları sorunsuz almışlar ama büyük taşı pankreas iltihabına sebep olduğundan alamamışlar, sabitleyip 2 ay sonrasına gün verilmiş.
Hazır batyram da gelmişken anamı evinde ziyaret etmeyi planlıyorum, hem torunları da bayram ziyaretine gelecekmiş.
Belki de son bayramımız olacak…
Uçuşa Geçiyorum
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 8 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17.483
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 294.981 (Bu ay: 7.202)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15.114 (Bu hafta: 40)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic