Yarbay
Tarihinde Katıldı
Toplam: 32928 (Bu ay: 246)
Darbe almadın veya enfeksiyon kapmadım ama kafamın tepesinde 1 haftadır geçmeyen şişik var.
Normalda hissetmiyorum ama tarak değince acıyor.
Tümör olabilir mi?
Rüya Kontrolü Olabilir mi
Sabah 04:00 sıralarında zifiri karanlığa uyandım zira elektürük firmasının sms ile haber verdiği gibi bakım çalışmaları nedeniyle elektrikler kesilmişti.
Lavaboya gidip yatağa geri döndüm ve uyumaya çalıştım.
Yaklaşık 10 dakika yatakta bir oraya bir buraya döne döne uykuya dalmaya çalıştım.
Bir an uykuda mıyım uyanık mıyım emin olamadım zira içimden bir ses "Rüya gör" şeklinde sanki sayıklıyordu.
Emin olabilmek için tek gözümü açıp yeniden kapattım ve rüya göreceksem şöyle olsun şeklinde telkin ile rüyaya daldım:
Rüyamda Kopenhagen' de güzel bir kızla tanışıyordum, onunla güzel vakit geçiriyordum...
Rahmetli Keşke Daha Çok Dövseydi
11-13 yaşlarındayken 1 km mesafedeki bakkala ekmek almaya ben giderdim.
Bakkalın kasa önünde duran ekmek dolabından 5 ekmek aldığım halde 3 veya 4 ekmek aldım diyerek para üzerini kendime saklardım.
O para üzeri ile lunaparktaki Atari Salonunda "Penguin" veya "Noughty Boy" isimli Atari oyunlarına jeton alırdım.
38 senedir hep aklımı meşgul etmiştir; Acaba bakkal amca sahiden benim sözüme inanıp mı para alıyordu, yoksa benim bu huyumu bilip göz mü yumuyordu?
Bir ara personal computer hastalığına kapıldım.
Hastalık diyorum zira gaste reklamlarından kestiğim personal computer reklamları ile yatıp uyurdum.
Ama ailem maddi imkansızlıklar nedeniyle bana bilgisayar almazdı.
Bir gün ablamın evin gizli bir köşesinde sakladığı ziynet eşyası olan altın kolyeyi buldum.
Bir otobüs ve bir vapur ile ulaşımın mümkün olmasına rağmen Karaköy' de bulduğum bir kuyumcuya okuttum.
Ardından o para ile Commodore 64 satın aldım.
Ailem doğal olarak bu değirmenin suyunun nereden geldiğini sorunca harçlıklarımı biriktirdiğimi söyledim.
Kısa bir süre sonra gerçek ortaya çıkınca polis olan babam hırsızlık yaptığım için beni jopla dövdü.
Hatta anam "Yeter bu kadar" deyip araya girince ben de fırsattan istifade evden kaçtım.
Otobosa bindiğim gibi uzaktaki başka bir lunaparkın Atari salonuna kaçtım.
Şimdi geriye bakıyorum da keşke rahmetli beni daha çok dövseydi diye düşünüyorum....
Endişelenmeliyimiyim?
Patron geçen ay beni merkezden şubeye kovmuştu.
Az önce koruması aradı "Abi patron sizin şube müdürünün ziyaretine gelecek, bir sorup müsait olursa dönüş yapar mısın?" dedi.
Şube müdürü de müsait olduğunu söyleyince geri haber verdim.
Kısa süre sonra geldiler, patron direk müdürün odasına geçti.
Koruma yanıma gelince konuştuk "Abi merkezde herkes seni özledi, eski tadı yok, hatta geçenlerde patron elemanın birine neden yüzün asık diye sorunca Cemil abi olsaydı keşke şeklinde cevap verdi." dedi.
Ama şubedekiler "Hayırdır inşaallah, normalde patron şubeye uğramaz yoksa senin için mi?" diye sorunca ben de "Öyle olsa benimle görüşür, müdürle işi ne" şeklinde cevap verdim.
Şef bunun üzerine "Patron müdürle tanışıyor mu?" diye sordu.
Ben de "İş yemeklerinde belki tanışmışlardır" şeklinde cevap verdim.
Sonra aklıma geldi beni buradan da başka bir yere mi şutlatacak acaba...
Greçka Yabtım
Rus kadın yapardı, ben de Duru Greçka 1 kg 59 TL’ den Migros’ ta görünce yapam dedim.
Gayet lezzetli…
Sek Espresso ve Chivas
Karıştırmadan ayrı yudumlamak daha iyi cila atıyor…
Anamn Toprak Ağası Çıktı
Anam "kiracı boşalttı yeni ilan ver" dedi.
Ama sarı siteden ücretsiz ilan vermek mümkün olmadı.
Ben de Hepsi Emlak' a üye olup vereyim dedim, bu defa da taşınmaz numarası denilen saçmalığı sordu.
Anamın TC' sinden girip bakayım dedim numaraya, tam 252 adet tarla tapusu görünüyor anamın üzerine ama kiraya vermek istediği daire yok...
Arkadaşa Selam Verdim Ama
Mesai bitiminde araçla iş yerinin kapalı otoparkından caddeye çıktım.
Işıklarda beklerken önümdeki kırmızı Clio' ya binmek üzere olan arkadaşı ve Clio' nun sahibi olan arkadaşı hemen tanıdım, zira aracı daha bugün almıştı.
Korna çaldım ve bunun üzerine diğer arkadaş yanıma geldi:
"Senin yolun daha müsait beni tavernaya bırak" deyip arabaya daldı.
"Ama ben orayı bilmem tarif et" dedim.
Sonra aklıma geldi, benim arabam daha yeniydi belki bu yüzden bana geldi zira Cliosu olan arkadaşla aynı güzergahta ikamet ediyorduk.
Yolda giderken herkese yaptığım gibi ona da aynı muameleyi yaptım ve kız ile olan sorunumu anlattım.
Bana "Sen de yani, şu anlattıklarından kızı sadece sex objesi olarak gördüğün belli, kız seni terketmesin de neylesin" şeklinde yorum yaptı.
"Ama rutin bir ilişkimiz olsa sadece sex yapmakla kalmazdım piyasaya da çıkardık ama naditen geliyor onu da sex yaparak değerlendirmek istiyorum" dedim.
"Olsun, aylar sonra bile gelse bir defa da sürpriz yap kızı eve atmak yerine bir kafeye veya benzer bir yere götür, o 2-3 saatlik zamanı bir de bu şekilde değerlendir, bak neler oluyor" dedi...
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16.560
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 259.431 (Bu ay: 5.820)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14.532 (Bu hafta: 34)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic