Şimdi Ara

Bunlar Böyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bunlar Böyle

• Hocam boyun kaç

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Karı, ibretlik bir tespitte bulunarak lafı gediğine sokmuş... Konu sahabı herüf "bunlar bele" diye başlık atmasını biliyo emme, eminim bu karı da içinden bu herüf için "bunlar hep bele" demiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 3 Nisan 2025; 21:56:20 >
  • Sende az değilsin cem

• İnanma evinden alıp gezdirip yedirip içirip hesabı kitleyip evine geri bırakacak enayi arıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NassinGözüm kullanıcısına yanıt

Bunu çantada keklik sandı, diğerleri gibi direkt evine gelir sandı.. Fakat kız yaman çıktı, lafı yapıştırıp engeli de basmıştır buna.. Bu da neye urgadığını şaşırmış olsa gerek, hemen soluğu forumda aldı...Evet, toplum şaşkın ve azgın cemo gibiler yüzünden bu hale geldi...

• dekareme kullanıcısına yanıt
    İyi olmuş iyicene alışmıştı, her kuşun eti yenmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • shariah law should come immediately.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bunlar dolandırıcı anlaşmalı mekanlara çekip sağlam hesap kitletiyorlar. sanal konsomatris bir nevi.

• "Beni bir şeyler içmeye götür, seni bir göreyim, fikir edineyim" demiş. "Bunları boşver direkt konuya girelim" teklifiyle karşılaşmış. Bunlar Böyle 

• dekareme kullanıcısına yanıt

hocam çete bunlar, mekanlarla anlaşıp hesap kitletiyorlar, karı da komisyonunu alıyor. %99 fotodaki de değildir.

• Kassady kullanıcısına yanıt

Birkaç ay önce yine aynı muhabbete denk gelip kızın çağırdığı adrese gitmiştim, hemen beni pahalı restorana götürerek kendini elevermişti. Üstelik akım şahım bir güzelliği de yoktu.

Neyseki zorlamadı da hesap ödemeden veda edip orayı terk etmiştim.

Bu örnek ise diğerinden biraz farklı zira düzgün ve uzun cümleler yazıyor.

Hiçbir kadın mesajlarında bu kadar uzun ve düzgün cümle yazamaz, bu yüzden meşhur kadın şair, kadın ressam gibi yok denecek kadar azdır...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.