|
Bildirim
|
Çünkü büyüdük.
Artık o çukulata bizi mutlu etmiyor. Kağıt para tomarla bile olsa demir para kadar içimizi ısıtmıyor. Çünkü topumuzu kesmekle tehdit eden bir komşumuz hergün bizi bi yerlere oyun oynamaya çagıran duzenli olarak kavga etsekse surekli barıştığımı dostlarımız yok. Çünkü it gibi 3 kuruşa çalısıp mutlu olmaya çalışıyor işten arta kalan zamanlarda nefes almaya hayatın boğuculuğundan kaçmaya çalışıyoruz. |
Ülkeyi batiranlar yüzünden
|
Büyüdün diyenler olmuş.
Büyümekle falan alakası yok. Ben 20 yıl önce de yetişkindim. Hadi beni de boşver, 60 yaşında kişilere de sorsan aynı şeyi söylerler. Eskiden huzur vardı. Geleceğe umutla bakardık. ŞİMDİ HUZUR YOK HUZUR |
Çünkü daha az şey biliyoduk kafamiz daha az seyle meşkuldü cahilliğin verdiği huzuru bilgi verememiştir hiç bir zaman
|
dunya hep aynı dunya aslında sadece gerçekten pislik bir dunyada olduğunu farketti insanlar
masallar gerilerde kaldı |
Güneşin balkondan koridora vurup yeri ısıttığını hatırlıyorum. Anımsamam bile huzurlandırdı çok garip ama güzel
|
Büyümüşsünüz çünkü. Eskiden derdin başkaydı şimdi başka. Kendimden örnek vereyim, ortaokulda tek derdim oyunlarda daha yüksek liglere çıkmaktı. Lisede tek derdim karı kızdı. Ünideyim şimdi ne boş dertlermiş o zaman hayatı ne güzel yaşamışım diyorum. 5 sene sonra da bu günleri özleyeceğim belki de
|
Bayramlar çok özel günlerdi eskiden. Bayramlık alınırdı yatağımın yanına koyup uyurdum seyrederek uyurdum çünkü onlar bayramlıktı günlük aldığın kıyafetten hep farklı olurdu. Sabah heyecanla kalkıp camiye giderdik, eve gelir kahvaltı yapar başlardık en büyükten ziyarete.. ilk gün akrabalar bitirilir sonraki günler yakın çevre ziyaretleri olurdu. Tabi biz durur muyuz saçlar jöleli bayramlıkları çekmişiz kapı kapı bayram kutlar şeker toplardık.. bayramın gelmesini heyecanla beklerdik eskiden..
Şimdi bayram yaklaşınca otel rezervasyonu yapıyoruz. |
Evet neden hocam ben de anlamıyorum
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 5 Mart 2018; 0:45:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone Simons -- 5 Mart 2018; 0:31:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|