Şimdi Ara

Neden hiçbir şey eskisi gibi değil? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
5
Favori
10.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatımıza saçma sapan bir biçimde giren amerikan kültürü yüzünden

Yemeklerin tadı kalmadı

Sohpetlerin demi kalmadı

İyiliklerin hatrı kalmadı

Güneş vardı seyretmek için şimdi güneş var instragrama çekip “ GÜNAYDOÜJN” demek için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu buyuduk diyenleri anlamiyorum. Evet buyuduk de bundan 10 yil once sizin suandaki yasinizda olan adamlar gercekten daha iyi zamanlar yasadilar. Ama artik her sey farkli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çünkü sen büyüdün, mutlak doğru kabul ettiğin şeylerin her insan grubuna göre bin bir türlü farklı doğrusu olduğunu gördün, insanları tanıdın ve insanlardan tiksindin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • em2018 E kullanıcısına yanıt
    Bu yaz ben de alicam ilk defa. Denildigi kadar zor mu?

Önden nasıl bir hazırlık yapilabilir?

• Felina. kullanıcısına yanıt
    benim başka derslerde vardı buna odaklanamadım. aslında çok zor değil. değildir heralde. bi şekilde verdim o dersi de gitti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: em2018

benim başka derslerde vardı buna odaklanamadım. aslında çok zor değil. değildir heralde. bi şekilde verdim o dersi de gitti.

Hocam benim de

Programlama 2 (Java inheritance ve GUI vs)

Kombinatorik

Veri yapıları

Lojik Devreler dersim olcak simdiden kara kara düşünüyorum

• Hocam o sadece senin içindeki hissden ibaret.her şey aynı değişen bir şey yok.o hissler 22 yaşlarında başlar 30 lu yaşlara doğru biter.eskiden güneş bile farklı doğuyordu,eskiden güneş bukadar yakmazdı ,eski bayramlar daha güzeldi vesayre.her dönemde söylenmiştir.aslında değişen bir şey yok değilen sadece insan.

• Geçmiş her zaman güzel olaylarla hatirlanir ama

Bu şu gerçeği degistirmez

1-instagram denen fuhu$ yuvası insanlari oldugundan farkli gorunmeye itiyor sahte hayat sahte mutluluklar

2-özal ile binilen neo liberalizm gemisinin güvertesine çiktik bu nedemek artik patron tayfasinin isini yapmak icin yasiyor insan %2lik kesim için %50 lik kesim hayatini iş ve ev arasi yitirip gidiyor.

3-özellikle şehirde yasayan daha fazla hisseder eskiye gore degisimi cunku eskiden istanbul bile bu kadar kalabalik degildi ama simdi is imkanlari ni hukumet sistemli olarak bitirdigi icin herkes umut icin sehre gelyor ancak sadece kendi deil sounlarda geliyor

• Bir kızın olsun. Bak hayata nasıl bakmaya başlıyorsun...

• Banada evimiz bulunduğu sokak çok değişik geliyor

sanki eksiden daha büyüktü

evler çapraz değil paraleldi

güneşli günler evin içi daha çok aydınlanırdı

şimdi ev yamuldu mu içi az mı aydınlanıyor sokak çirkinleşti mi ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ninnini

Bazen düşünüyorum arkadaşlar,neden hiçbir şey eskisi gibi değil?Bundan 10 yıl önceyi hatırlayın,sanki güneş farklı doğuyordu ya da ne bileyim kar farklı yağıyordu. İnsanın içini huzur ile dolduran hiçbir şey kalmadı,ne güneş eskisi gibi ne de yağan kar.

Sokaklarımızda çocuk yok,aklımızda sadece işe gitmek ve akşamında dinlenmek var ne bileyim bana çok garip geliyor.
    Eski bayramlar,eski reklamlar falan içimi ısıtırdı,her pazar sabahı içim huzurla dolardı pencereden vuran güneşin odamı ışıkla doldurduğu gibi.

Tamam zaman geçtikçe bazı şeyler değişir ama bu kadarı çok fazla gibi,yıllar geçtikçe içimdeki yaşama hevesim dahada azalıyor.Sanki seksen yaşımı bekliyorum ölmek için.

Çünkü büyüdük ve insanları tanıdık büyük olanlarda aslında güvendikleri kişilerin gerçek yüzlerini gördü.Ama hakikaten devir kötü sadece ülkemiz için değil tüm Dünya için bu menfaat işleri olsun yalan dolan her türlü pislik son senelerde artmaya başladı.Şimdi insanlar robotlaşmış ben öyle değilim ama insanlara bakıyorum dediğin gibi işe git gel başka olay yok.Son cümlendeki olayı bende öyle düşünüyorum ya benim psikolojik rahatsızlğım vardı.Ben ondan dolayı böyle düşünüyorum tekim böyle düşünen diye düşünürken senin konuna baktım ve yalnız olmadığımı anladım.
    Bende açıcam bunla ilgili konu dışına ya İnsan hakikaten rahatlıyor yazınca bide forumdakilerden destek alınca çok iyi oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ddsmurat kullanıcısına yanıt
    ya haklısında o konuda ben mesela üniversite öğrencisiyim para kısmında maddiyatta haklısın.Ama siyasi olarak değil sadece sorun aslında orda Instagram kısmı etkiliyor bakıyor aa bak bu yemeğe gidip 300-400 tl ödemiş hadi bende gideyim ama param yok mutsuz olmalıyım deyip kendini programlıyor.Tüm sosyal medyalar böyle ya.Bende kullanıyom ama öyle insanlar gibi değil tabiki akıllı bir birey olarak Ama işte sadece maddi değil manevi yönden de insanlar çok değişmiş ya akrabalar özellikle maddiyat için sana sırtını dönenler olsun vs. bi sürü şey var işte

• Evin karşısında ilkokul var camdan bakıyorum bi bebe 8 yaşlarında arabaya bişeyler yazıyor(mevsimden yıkamıyorum)sonra servise bindi gitti,bende merak ettim resim falanmı yapmış yada yeni yazı öğrenmiş etütmü etmiş diye negöreyim amk şrfsz yazmış kanım dondu,bizde bazen yazardık oda en fazla BENİ YIKA diye

• em2018 E kullanıcısına yanıt
    Oo bir EEM ci daha buldum ben Lojik ten kaldım ya

• akkopru15 A kullanıcısına yanıt
    İşte yeni nesil ne diyesin biz küfür bile yerinde ederdik şimdikiler marifet sanıyor onu şimdikilere boşuna velet denmiyor.Ben Youtube Türkiyenin de etkisi olduğunu düşünüyorum şimdiki neslin mal olmasının(genelinin diyeyim de fırça atacaklar şimdi)

• Büyüdük ve kirlendi dünya demek istememizin altında bile o saf ve temiz çocuklar olduğumuzun kanıtı vardır altında,ama şuan durum vahim,bu çocukların 20 yıl sonra özlemle anabilecekleri bi geçmişi olmayacak

• Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz.Bende hep bunu düşünürüm neden eskisi gibi değil?

Hergün bu yalan dünyanın,hayatın sonuna bir adım daha yaklaştığımız için olabilir mi ?

O yüzden herşey bu kadar anlamsızlaşıyor..Ve iyice olgunlaşıp hayatın ne kadar acımasız insanların; yalan,menfaat,çıkar ilişkileri ve hertürlü pislik,ahlaksızlık içinde yaşadığını görünce o eski yıllarımızı çocuklukta ki masumluğumuzu arıyoruz..Insanlar bu şekilde kendi kötülüklerin de boğulacak elbet o büyük günde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar0n. -- 7 Mart 2018; 3:8:7 >
  • akkopru15 A kullanıcısına yanıt
    kesinlikle

• Ya inandığın gibi yaşarsın yada yaşadığın gibi ölürsün.Bu dunyadaki beklentilerini inancından öte tutarsan tabikide eskiyle yeniyi kıyaslarsn.Insanin bi cizgisi varsa eger bir inancı varsa eğer yaşanabilecek olumsuzluklara elhamdulillah diyebilir.

Kisaca arapça bi söz dizisi vardir vede cokta sevdigim.

Minel habibi ilel habibi habib;Sevgiliden gelen herşey sevgilidir.Ne geldiyse elhamdulillah.

• Teknolojinin anormal hizda gelismesi ve dunya nufusunun artmasi

Bunlarin sonucu inanilmaz kotu olacak insanlik kensiyle beraber dunyayida bitiriyor umarim bie buzul cagi olur veya bir goktasi duserde nufus 100 milyona falan iner

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.