Hyundai Getz 1,5 dizel aracım var. Trim sesleri beni bunaltıyor . Würth trim giderici spreyini gördüm. arkadaşlar alırsam sprey değil bunu döküp sürebileceğim, sıvayabileceğim şekilde bi versiyonu varmıdır . sprey 2 sıkmaya bitiyor bunla baş edemem. alternatif ayıyorum . https://www.hepsiburada.com/wurth-silikon-sprey-trim-sesi-giderici-made-in-germany-400-ml-p-HBCV000001EB6S?ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6822-YapiMarket.dsa.camp10778387194adgr145696885671&ds_rl=1294343&gclid=Cj0KCQjwwvilBhCFARIsADvYi7Lr_hjmMf6C9wZdwXyes2OuZESMgHbGm1dUXC-2mT93_fH9jgsrmfEaAg9OEALw_wcB&gclsrc=aw.ds < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skach -- 24 Temmuz 2023; 15:30:21 > |
TRİM SESİ İÇİN sprey dışında aynı etkide önerisi olan..
-
-
Seslerin neden ve nereden geldiğini çözüp birleşim noktalarına bez bant çekmek daha mantıklı. Kapı trimlerinin içindeki agraf lar kırılmış olabilir değiştirmek gerekir. -
EVET BEZ BANT ALDIM. haklısın hatta artık kapı döşemesinin kendisini saldığını gördüm . döşemeyi sunni deri ile değiştirmeyi planlıyorum . sprey dışında çözümler bulmaya çalışıyorum .
-
bu arada sprey işe yarıyor. alternatif silikon sprey işe yarar.
plastik ek yerlerine kapı pencere bandı çekmek de işe yarıyor. denenmiştir.
-
dr. sunkayoutubeExplained Retaining Clips on Audi VW Door Panel Trim Bumperhttps://www.youtube.com/watch?v=WyNq6Y9ajxs&feature=youtu.be
Şunlar ucuz malzemeler ama kapıyı bunlar tutuyor, kapıdan gelen trim seslerinin sebebi bunlar. Agraf diye geçer.
-
Model ne olursa olsun bir süre sonra trim sesi kaçınılmaz, silikon sprey ve ya söküp bağlantıları bantlamak dışında pek bir seçenek yok. Uğraşırım derseniz söküp yalıtım da yapabilirsiniz.
-
agraf çözümünü kendim buldum. arabanın zeminine komple yün halı döşedim . yun halıyı incekesip agraf'ta sarıp montaj yapınca taş gibi oluyor. bilginiz olsun. elinizde kece yoksa tesisatcıların kullandığı beyaz bant iş görür.
-
Ben polietilen sünger ve tesa bez bantla yapıyorum iş görüyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X